Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Tak ja mam duża nadwage. Generalnie ważyłam 80 kg jak mam 166,5 cm - 5 kg przytyłam na starcie po luteinie i duphastonie czyli 85 kg schudłam do 84 kg a teraz 87 kg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Ja wypilam jednym tchem prawie. Krocej czulam ten ulepek
-
nick nieaktualnyJa piłam glukozę w marcu i dla mnie była pyszna ale mam pic ja za 2-3 tygodnie mniej wiecej i trochę sie cykam bo juz znam smak a w ciazy to nie wiem jak zareaguje na taki ulepek. Najgorsze te 2 godz u mas krzesła sztywne nie ma fotela ;P ale wezme męża chyba bo co ja bede robic haha
Mała8 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny to prawda ze zalezy to od Pani serwujacej. W pierwszej ciazy wypilam na raz i nic dziwnego to dla mnie nie bylo. Nie wiedzialam o co chodzi dziewczyna ze wypic tego nie moga, cytryne wciskaja itp..
Tym razem robilam krzywa bo mialam wajhniete wyniki i... o malo pawia nie puscilam. Byla zle rozpuszczona, Pani rozmieszala w cieplej wodzie i potem dolala zimnej. Dramat!! Wypilam pol kubeczka a reszty wcisnac nie moglam... wczesniej poczytalam mameginekolog ona pisala ze powinno sie pic glukoze powoli po malym lyczku tak tez zrobilam ale cale dwie godziny byli mi nie dobrze, a nie mozna wymiotowac bo wtedy powtarza sie badanie.Mała8 lubi tę wiadomość
-
Szonka wrote:U nas można do glukozy dodawać cytrynę i po pierwsxym.badaniu mogę pohechac do domu i tam czekac, nie trzeba czekać w przychodni na drugie pobranie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 18:04
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala8 za pierwszym razem wyszlam ze szpitala i siedzialam na polu, Panie nic nie powiedzialy, za drugim kazaly siedziec na korytarzu i sie nie ruszac.. zalezy na kogo sie trafi.
3majcie kciuki dzisiaj wizytuje i licze po cichu ze poznam plecKarmelllka90, Mała8, B_002 lubią tę wiadomość
-
czekoladowa201 wrote:Mala8 za pierwszym razem wyszlam ze szpitala i siedzialam na polu, Panie nic nie powiedzialy, za drugim kazaly siedziec na korytarzu i sie nie ruszac.. zalezy na kogo sie trafi.
3majcie kciuki dzisiaj wizytuje i licze po cichu ze poznam plec
Powodzenia i daj znac co i jak☺