Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDałam wczoraj Ignacemu pierwszy raz kaszkę na moim mleku (gerber organic waniliowa bezmleczna). Ignas zjadł 100ml.
I spał tak samo jak normalnie.
Edit. Bo zamysł był taki że jak zje kaszkę to będzie lepiej spał.
Ale kaszka mimo że na początku bardzo gęsta to w parę chwil zrobiła się rzadka.
I miałam zaćmienie mózgu i wylalam dwa woreczki do kąpieli bo wydawało mi się że tam jest 26.03. W ogóle mnie nie zdziwiło że przecież Ignas urodził się 11.04...
Chyba wchodzę na nowy level zmęczenia. Ignacy od dwóch dni znowu piszczy. I zaczyna próbować raczkowania chyba przy czym jest krzyk non stop.
Tak jakby się zagrzewał do walki
A mi już ten dźwięk wywiercił dziurę w mózgu na wylot.
Mąż mówi że nie wie jak ja daję radę bo on po dwóch dniach umieraWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2019, 07:11
Kiwona lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Dałam wczoraj Ignacemu pierwszy raz kaszkę na moim mleku (gerber organic waniliowa bezmleczna). Ignas zjadł 100ml.
I spał tak samo jak normalnie.
Edit. Bo zamysł był taki że jak zje kaszkę to będzie lepiej spał.
Ale kaszka mimo że na początku bardzo gęsta to w parę chwil zrobiła się rzadka.
I miałam zaćmienie mózgu i wylalam dwa woreczki do kąpieli bo wydawało mi się że tam jest 26.03. W ogóle mnie nie zdziwiło że przecież Ignas urodził się 11.04...
Chyba wchodzę na nowy level zmęczenia. Ignacy od dwóch dni znowu piszczy. I zaczyna próbować raczkowania chyba przy czym jest krzyk non stop.
Tak jakby się zagrzewał do walki
A mi już ten dźwięk wywiercił dziurę w mózgu na wylot.
Mąż mówi że nie wie jak ja daję radę bo on po dwóch dniach umiera
Haha! Mój po 3 h wymieka 🙈Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Nie i się nie zanosi chyba
Nie gryzie po cyckach jeszcze 😏
u nas to samo!pewnie im w jednym czasie wyjdą :p
dentystka mi ostatnio powiedziała, że ma takie obserwacje, że przy kp wychodzą póżniejPaula 90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:u nas to samo!
pewnie im w jednym czasie wyjdą :p
dentystka mi ostatnio powiedziała, że ma takie obserwacje, że przy kp wychodzą póżniej
Moja babcia mówi że jej babcia mówiła że im później wychodzą tym silniejsze są. Ale nikt nie pamięta kiedy nam żeby wyszły 🙄 No i to takie ludowe mądrości więc wiadomo jak z tym jest -
Paula 90 wrote:Teoretycznie pierwszy ząbek jak nie wyjdzie do roku to można ZACZĄĆ się martwić.
Moja babcia mówi że jej babcia mówiła że im później wychodzą tym silniejsze są. Ale nikt nie pamięta kiedy nam żeby wyszły 🙄 No i to takie ludowe mądrości więc wiadomo jak z tym jest
mi wyszły około 6 miesiąca- pytałam mamę... mam nadzieję że to prawda, że im później tym są mocniejsze bo tata Bunia ma mocne a ja mam kiepskie więc super by było gdyby z zębami wdał sie w staregoPaula 90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:u nas to samo!
pewnie im w jednym czasie wyjdą :p
dentystka mi ostatnio powiedziała, że ma takie obserwacje, że przy kp wychodzą póżniej -
Paula 90 wrote:Teoretycznie pierwszy ząbek jak nie wyjdzie do roku to można ZACZĄĆ się martwić.
Moja babcia mówi że jej babcia mówiła że im później wychodzą tym silniejsze są. Ale nikt nie pamięta kiedy nam żeby wyszły 🙄 No i to takie ludowe mądrości więc wiadomo jak z tym jestDaffi, Fasolka77, Paula 90 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Lolka30 wrote:To nie są ludowe mądrości akurat. Stomatolog dziecięca która wykłada na uniwersytecie medycznym na SR nam mówiła że im później wychodzą tym są lepiej zmineralizowane i zdrowsze.
Starszemu siostrzencowi zęby rosły dopiero po 10 miesiącu. Obecnie ma prawie 30 lat i ani jednego leczonego zęba. -
nick nieaktualnyLolka30 wrote:To nie są ludowe mądrości akurat. Stomatolog dziecięca która wykłada na uniwersytecie medycznym na SR nam mówiła że im później wychodzą tym są lepiej zmineralizowane i zdrowsze.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Wychodzicie na spacer jak wieje?
U nas ciepło, ale wiatr, że łeb urywa.
A dziś byliśmy mimo wiaterku, odczuwalnego ale cieplejszego -
Paula 90 wrote:U nas wczoraj wiało strasznie i nie byliśmy. Bo żeby to był tylko wiatr to byłoby ok. Ale ten wiatr przenikał przez wszystkie warstwy ubrania do szpiku kości. Taki zimny był.
A dziś byliśmy mimo wiaterku, odczuwalnego ale cieplejszego
Wiki miała zabawną minke gdy jej wiało w twarz.