Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki mama, ale ja jednak zostanę przy tej wędlinie
Tym bardziej że u nas w domu ta wędlinę jemy od lat.
Pracowałam w branży wędliniarskiej i wiem co może tam być. W księgowości, ale wstęp na linię też miałam. I wiem na co zwrócić uwagę. Nie każda wędlina i parówka to zło wcielone.
Sery żółte to jeszcze gorsza masakra - babcia moja ukochana pracowała przy produkcji serów (a potem w browarze - gdybyście wiedziały jak wygląda produkcja to za cholerę nie wypilybyscie piwa. Babcia opowiadała że był jeden szczur, ktorego wszyscy tam znali, bo siadał na krawędzi kadzi i moczył ogon, po czym go oblizywal, nikt go tego nie uczył, taka mądra bestia - a potem się zataczał 😂).
Mój Maruda śpi.
Fasola - jak u Was Bliżniak? Lepsza noc? -
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Kurde jestem zła.. Bylam przy okazji w Gorzowie.. Wskoczylam do smyka po smoczki do butelek dla mlodego bo mial wciaz 3m+ i wzielam jeszcze jeden 5pak bodow. Ostatnio fajne monster byly i teraz wzięłam nieco inne.. Jakie bylo moje zdziwienie w domu kiedy zobaczylam ze jedne maja dziure... Co robic? Wymienia? Tylko ze nie opłaca mi sie jechac 50km w jedna str ehh
Bede musiala zszyc bo co zrobic..
ja kupiłam kiedyś dwupak batmana- rampersy.. i tez były dziurawe... zareklamowałam i oddali kasę ale trzeba oddać kpl.. więc w razie reklamacji musisz oddać cały 5-pakDaffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
a ja już mam winowajcę tej nocnej masakry!!! dziecko się nałykało powietrza z bboxa!!!! wczoraj wieczorem pił dużo! w sumie połowę wylewał, bawił się... ok 22 kąpiel, cyc i łóżeczko... po kwadransie drama! już się załamałam, że kolejna nocka zarwana... wzięłam Bunia z łóżeczka, darł się strasznie, cyc nie, leżeć nie, woda nie.... ponosiłam chwilkę w pionie... porządnie beknął, uspokoił się, zassał cyca i po chwili odlot! pierwsza pobudka była o 1:30, druga po 4 i kolejna po 6! wstaliśmy wszyscy o 8!!!!! ZAJEBISTA NOC!!!!!
Paula 90, chce_byc_mama, Tysia89, malutka_mycha, Syska2202 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:a ja już mam winowajcę tej nocnej masakry!!! dziecko się nałykało powietrza z bboxa!!!! wczoraj wieczorem pił dużo! w sumie połowę wylewał, bawił się... ok 22 kąpiel, cyc i łóżeczko... po kwadransie drama! już się załamałam, że kolejna nocka zarwana... wzięłam Bunia z łóżeczka, darł się strasznie, cyc nie, leżeć nie, woda nie.... ponosiłam chwilkę w pionie... porządnie beknął, uspokoił się, zassał cyca i po chwili odlot! pierwsza pobudka była o 1:30, druga po 4 i kolejna po 6! wstaliśmy wszyscy o 8!!!!! ZAJEBISTA NOC!!!!!
-
Fasolka77 wrote:ja kupiłam kiedyś dwupak batmana- rampersy.. i tez były dziurawe... zareklamowałam i oddali kasę ale trzeba oddać kpl.. więc w razie reklamacji musisz oddać cały 5-pak
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Mamy, ciocie etc 7 Latków.......co jest teraz w topten prezentów mikołajkowych? Muszę coś chrześniakowi ogarnąć.. pls help
-
Fasolka77 wrote:Mamy, ciocie etc 7 Latków.......co jest teraz w topten prezentów mikołajkowych? Muszę coś chrześniakowi ogarnąć.. pls help
Dzieciaki często zbierają kasę na coś wymarzonego, a drogiego. -
nick nieaktualny
-
Tunia76 wrote:Ja zamówiłam w 5 10 15 i też mi przyszły uszkodzone spodenki. Na szwie, więc zeszylam. Do tego zauważyłam już po wypraniu.
-
Fasolka77 wrote:Mamy, ciocie etc 7 Latków.......co jest teraz w topten prezentów mikołajkowych? Muszę coś chrześniakowi ogarnąć.. pls help
Fasolka77 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
To samo ja powiedzialam co dla Filipka chcemy, a Jula chce na urodziny i swieta kasiore.. A ma urodziny 6dni przed wigilia wiec liczy ze nazbiera a potem planuje odwiedzić diversa i sinsaya. -
Tunia76 wrote:W tym wieku już trudno dogodzić. Zapytaj rodziców, albo kasa.
Dzieciaki często zbierają kasę na coś wymarzonego, a drogiego.
starzy mają kasę ... Mlody sobie zażyczył jakieś lego z jakimś oprogramowaniem za 7 stów nie wiem o co chodzi
... To chyba też dam kasę i niech sobie kupi co chceFasolka77
-
Ja tez uwielbiam taka wlasna wedline po prostu z gotowanego miesa, michalkowi czasem gotujemy i sobie przy okazji, albo kurczaka, albo indyka, albo kaczke, duzo przypraw, czosnek, cebula i duzy gar. No i mozna kupic mieso ekologiczne. Zero konserwantow i dodatkow. Czasami czlowiek nie ma czasu to kupuje wedline sklepowa, ale jak juz kupujemy, to cos dobrego, ze znosnym skladem.