Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:To już tylko Wiki siedzi w domu?
Powoli dojrzewam do żłobka.Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:A czy dziecko może chodzić do żłobka jak mama jest na wychowawczym?
Czy w tym czasie mogę iść do jakiejś dorywczej pracy?
Oczywiscie ze mozesz. Ja ten czas przeznaczam w koncu na dbanie o swoje zdrowie. Zaliczam lekarzy, uprawiam nordic walking i odpoczywam. Bunio chodzi czasem na 2 a czasem na 5h nie na full time. Moze sie wychoruje zanim wroce do pracy. Na razie wyszla mu w niedzielę pokrzywka... cholera wie od czego... moze orzechy bo go stary poczestowal... od soboty po spacerze tez nie schodza mu rumience z policzków...boje sie ze to AZS... bylam u pediatry, dal syrop i jak przez kilka dni sie nie poprawi to alergologFasolka77
-
Fasolka77 wrote:Oczywiscie ze mozesz. Ja ten czas przeznaczam w koncu na dbanie o swoje zdrowie. Zaliczam lekarzy, uprawiam nordic walking i odpoczywam. Bunio chodzi czasem na 2 a czasem na 5h nie na full time. Moze sie wychoruje zanim wroce do pracy. Na razie wyszla mu w niedzielę pokrzywka... cholera wie od czego... moze orzechy bo go stary poczestowal... od soboty po spacerze tez nie schodza mu rumience z policzków...boje sie ze to AZS... bylam u pediatry, dal syrop i jak przez kilka dni sie nie poprawi to alergolog
-
Fasolka77 wrote:Oczywiscie ze mozesz. Ja ten czas przeznaczam w koncu na dbanie o swoje zdrowie. Zaliczam lekarzy, uprawiam nordic walking i odpoczywam. Bunio chodzi czasem na 2 a czasem na 5h nie na full time. Moze sie wychoruje zanim wroce do pracy. Na razie wyszla mu w niedzielę pokrzywka... cholera wie od czego... moze orzechy bo go stary poczestowal... od soboty po spacerze tez nie schodza mu rumience z policzków...boje sie ze to AZS... bylam u pediatry, dal syrop i jak przez kilka dni sie nie poprawi to alergolog
Moja siostra ma czerwone policzki ( a na zimnie bardziej) bo ma cerę naczynkowa. I wygląda jak rumiane jabłuszko.stresant, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Mycha ja szyje dla calej rodziny ...i tez bym chciala na sprzedaz ale za bardzo nie wiem gdzie sprzedawac 🤔
stresant lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Zrobiłam listę jakich lekarzy powinnam zaliczyć.
O mamunciu ile tego. Ja się poprostu sypie.
A jeszcze o formę trzeba zadbać. Niech już otworzą te siłownie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2021, 20:35
-
Tunia76 wrote:Ja mam takie rumieńce, cera naczynkowa. Nienawidzę tego, wiecznie czerwona pyza.
Chociaż biorąc pod uwagę moje gabaryty, to już chyba lepsza czerwona gęba, niż wielka du..a. 🤣🤣🤣🤣🤣 -
stresant wrote:Tunia ja lata walczylam z tradzikiem rozowatym czerwome policzki i broda jak sie zaogniol to wychodzily takie biale pryszcze wypelnione plynem...ochyda do tego szczypalo.....i polatach znalazlam super klinike w Katowicach laser i po problemie....na lasery jezdzilam przez 2 lata tzn. Po nowym roku 1x w miesiacu ...3 x......i w nastepnym roku to samo..czyli w sumie 6 zabiegow....przez 3 lata mialam spokoj...cera super zadnych plam i przebarwien....teraz mi wraca ( ale to ze stresu) musialabym znow jechac.....
-
Ja chodzę teraz na lasery w związku z przebarwieniami i bliznami potrądzikowymi.narazie miałam 2 zabiegi a jeszcze 4 wykupione. I może wystarczy. Już teraz na pewno buzia jest gładsza, wyrównany koloryt, najsłabiej blizny, ale zobaczymy na koniec. Przydałoby się trochę sadelka spalic, ale przy Kasi to niemożliwe. Wcześniej ćwiczyłam wieczorami, ale jak Kasia zasypia o 22 to juz jednak za późno na wygibasy, już nie mówiąc o tym że bym nie mogła hałasować..
-
Ja mam wychowawczy do końca sierpnia. Po wychowawczym raczej mnie zwolnią. Więc zobaczę czy będę przedłużać wychowawczy , czy nie.
Od lutego zaczynam pracę dodatkową, ale tylko niewielką część etatu.
Na razie wzięłam się za dietę. Do ćwiczeń w domu nie mogę się zmusić. Jak tylko kładę się na podłogę to Wiki na mnie włazi i po gimnastyce. Czekam aż otworzą klub do którego chodziłam. -
Dziewczyny jestem po rehabilitacji...zadnego masowania przez pochwe nie bylo 😁
Elektryka lampa i masaz kosci ogonowej....przyjemne to nie bylo masaz czuje do teraz...a na kosci jakby mi 100kilo siedzialo
W piatek kolejne zabiegi ...zobaczymy jakie 🤪malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Zamawialyscie moze z aliexpresu sliniaki silikonowe takie z "kieszonka".....znalazlam na necie..
Cena wysoka a w ali 5x taniej....a zdjecie identyczne i tu i tu......wiec czy to nie to samo albo taka doskonala podroba....
Mysle tez nad talerzwm silikonowym i kubkiem ale troche sie boje BPA chyba w gratisie dawaja do takich rzeczy z Chin 😉 -
malutka_mycha wrote:Ja też jeszcze nie wracam do pracy, chce ogarnąć na spokojnie i gruntownie dom, zabrać się za swoją dietę i ćwiczenia i myślę żeby dorywczo coś szyc na sprzedać. A Nine zapisałam tylko na 4h, mamy 2 logopedów więc kiedyś musi też pobyć w domu.
Moja siostra ma czerwone policzki ( a na zimnie bardziej) bo ma cerę naczynkowa. I wygląda jak rumiane jabłuszko.
ja już schudłam 3,5 kg!!dziś przychodzi prywatnie lekarz do nas bo nasz pediatra wczoraj diagnozował : może orzechy, może nabiał, może początek AZS.... także ten...
malutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77