Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Ja idę na polowkowe 20+6.
Dziewczyny jak tam libido? Mi wyraźnie wzrosło względem pierwszego trymestru. Tylko mąż ma coraz większe opory. Trzeba będzie znaleźć złoty środek.
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
nick nieaktualny
-
malutka_mycha wrote:A jaki masz wynik? Też mam poniżej normy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 13:53
-
india wrote:Lili mnie zapisali 21+1
Karmelika Toruńindia lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
AniaKJ wrote:0,42 Mom. A Ty jaki? Mi lekarz mówił, ze zwiększa to znacznie ryzyko nadciśnienia indukowanego ciążą. Ja od początku na acardzie i clexanie wiec profilaktyka jest, ale internet jest od tego, żeby się stresować
-
nick nieaktualny
-
malutka_mycha wrote:Ja mam 0,44. Dopiero jak dostałam wyniki to włączyła mi acard więc trochę później. Moja mówiła o możliwości wystąpienia niewydolności łożyska, hipotrofii.
-
Mam mam mam! Mój detektor tętna płodu! Nie było w aptece żelu, więc posmarowalam się olejem i słyszałam maluszka Genialny zakup
A pod wieczor pojadę po wyniki PAPPA w końcu. No.malutka_mycha, B_002, Franka2104, Natalia-tosia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
A serio acard i heparyna maja wpływ na nadciśnienie ciążowe? Ja miałam nadciśnienie w poprzedniej ciąży od 32tc pomimo brania ww leków i nikt mi nie mówił, ze to jakaś profilaktyka miałaby być, dostałam leki na obniżenie ciśnienia. Ps. Ja już z założonym pessarem. I zakazem noszenia córki. A właśnie jest chora, ciężki temat
-
nick nieaktualnyAasha wrote:A serio acard i heparyna maja wpływ na nadciśnienie ciążowe? Ja miałam nadciśnienie w poprzedniej ciąży od 32tc pomimo brania ww leków i nikt mi nie mówił, ze to jakaś profilaktyka miałaby być, dostałam leki na obniżenie ciśnienia. Ps. Ja już z założonym pessarem. I zakazem noszenia córki. A właśnie jest chora, ciężki temat
-
ja detektor kupiłam w pierwszej ciąży (tej donoszonej, przed były dwa poronienia) i nie żałuję - szczególnie, że ja mam ostatnie USG w 20 tygodniu ciąży, więc czasem sobie sprawdzałam, czy serduszko bije a żel na ebayu kupowałam💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
ja tez na acardzie 150 z powodu mozliwosci wystapienia preeklampsji i hipotrofi...wlasnie profilaktycznie zostal wlaczony.....i powiem Wam ze znacznie mi obnizyl cisnienie...innych lekow na obnizenie cisnienia po miesiecznym stosowaniu acardu nie potrzebuje brac...
Co do drzemek na swiezym powietrzu to ja mam fiola jak dzieciaki wyrosly z gondoli, to na wiosne wystawilam lozeczko turystyczne i do jesieni spaly poludniowe drzemki na polu Powietrze u nas w miare czyste, oczywiscie nie to co nad morzem ale troche lepiej niz w Krakowie :)wogole w tym roku to od kwietnia do pazdziernika funkcjonowalismy ciagle w ogrodzie zaczynajac od porannej kawy przez obiad konczac na wieczorym grilu :)ale ciesze sie ze juz zimno bo brakowalo mi lezenia na kanapie przed TVNatalia-tosia, B_002 lubią tę wiadomość