Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Karmelka!Karmelllka90 wrote:W szpitalu po kroplówkach 2 z magnezem a przy sterydach zawsze podają! Pózniej dawali mi slow mag 3x1 taka wielka tableta
Uprzedzili o słabszych ruchach, ale też pamiętałam to od Ciebietroszkę słabsze faktycznie, zobaczymy jak będzie po drugiej dawce.
Z cukrem pytałam gina czy mi zrobią, ale to samo powiedział - że przy sterydach byłyby ciekawe wyniki
Spałam od 3 do 6...jak to w szpitalu. Jestem już po ktg. Głodna jak cholera -
Wiewióreczka wrote:Spałam od 3 do 6...jak to w szpitalu. Jestem już po ktg. Głodna jak cholera
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
Wiewióreczka wrote:Ale witamina D szybko spada po lecie, dlatego trzeba suplementować. Po śledziu nie...wiem, że na wynik może wpłynąć nie odstawienie witaminy przed badaniem - sprawdź czy nie masz w suplemecie ciążowym.
Wiewióreczka ja biorę tylko acard, luteinę i provag... nie biorę żadnych suplementów...Fasolka77
-
Paula 90 wrote:Slyszalyscie o wybuchu w czeskiej kopalni? 11 Polaków zginęło. Przed samymi swietami 11 rodzin straciło ojców, mężów i synów
-
Fasolka77 wrote:Wiewióreczka ja biorę tylko acard, luteinę i provag... nie biorę żadnych suplementów...
-
Paula 90 wrote:Slyszalyscie o wybuchu w czeskiej kopalni? 11 Polaków zginęło. Przed samymi swietami 11 rodzin straciło ojców, mężów i synów
straszna tragedia30km ode mnie
od rana patrze na wiadomosci wszedzie o tym mowia, najgorsze ze pare osob nawet nie znalezli a juz pochowali
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Dzięki Karmelka!
Ale co podają?? Magnez w tabletkach?
Uprzedzili o słabszych ruchach, ale też pamiętałam to od Ciebietroszkę słabsze faktycznie, zobaczymy jak będzie po drugiej dawce.
Z cukrem pytałam gina czy mi zrobią, ale to samo powiedział - że przy sterydach byłyby ciekawe wyniki
Spałam od 3 do 6...jak to w szpitalu. Jestem już po ktg. Głodna jak cholera
Ale pózniej juz dają tylko slow mag - 3x1 taka wielka tabletka. Ciekawe jak on sie przyswaja... -
Wiewióreczka wrote:Kochana, to ja bym na Twoim miejscu oznaczyła witaminę D jeszcze raz. Bo może być błąd pomiaru i każdy lekarz każe Ci jeszcze raz pójść. Minus, że to drogie badanie.
robiłam w enel-med- mam w pakiecie.. napisałam do nich własne maila.. ale pewnie dopiero po świętach wrócę do tematuFasolka77
-
nick nieaktualny
-
Wiewióreczka wrote:Basia, może za późno się położyłaś po tej imprezie i tak się wybiłaś ze snu, ja tak czasem mam. Masz rację, trzeba w ciągu dnia pospać
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Fasolka77 wrote:robiłam w enel-med- mam w pakiecie.. napisałam do nich własne maila.. ale pewnie dopiero po świętach wrócę do tematu
-
Cześć dziewczyny
jak tam się macie? Zawsze choć za często nie pisałam to chociaż na bieżąco czytałam co tam u was a teraz już tak dawno tu nie byłam że aż zatesknilam. Ale tyle się ostatnio działo i ten czas tak szybko leci że szok
Wiewióreczka, Kiwona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny