Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedziemy zaraz do lekarza. Nie ma numerkow ale jak lekarzowi zgłoszę to mysle ze nas przyjmie. Pogryznienie to noe jest. Wysypana jest cala.. Rece, nogi, brzuch, pachy twarz, w brwiach ma kropki we wlosach i szczypia ja wargi sromowe. Czesc juz rozdrapala przez sen.. Babcia nie upilnowala.
-
Daffi wrote:Jedziemy zaraz do lekarza. Nie ma numerkow ale jak lekarzowi zgłoszę to mysle ze nas przyjmie. Pogryznienie to noe jest. Wysypana jest cala.. Rece, nogi, brzuch, pachy twarz, w brwiach ma kropki we wlosach i szczypia ja wargi sromowe. Czesc juz rozdrapala przez sen.. Babcia nie upilnowala.
jak darpie to ospa....ale musi byc w pecherzach bialy plyn, jak nie ma to odra.....albo inne wirusowe dziadostwo......jak nie urok to sraczka
daj znac zaraz co lekarz powiedzial -
Dam dam jak nas przyjma. Mam nadzieje cicha ze to moze trzydniowka. W srode jednorazowa goraczka i teraz to.stresant wrote:jak darpie to ospa....ale musi byc w pecherzach bialy plyn, jak nie ma to odra.....albo inne wirusowe dziadostwo......jak nie urok to sraczka
daj znac zaraz co lekarz powiedzial -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Jesli chcesz otulacze typowo pieluszkowe takie duze muslinowe to ja mam 7 sztuk z Ali express. Sa cudownie miekkie
Podeślesz mi link ?
Kasia, Twoja Leonka rośnie jak na drożdżach
czym Ty ją karmisz kobieto 
Ciekawe jak duża już jest Marcyśka i jaka będzie za tydzień

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySama sie zastanawiam!! Mój maz stwierdził ze to przez to, ze jem 8 posiłkówKarollinax26 wrote:Podeślesz mi link ?
Kasia, Twoja Leonka rośnie jak na drożdżach
czym Ty ją karmisz kobieto 
Ciekawe jak duża już jest Marcyśka i jaka będzie za tydzień
ale ja od 2 tyg przytyłam tylko 0,2 kg 
a mała rośnie wiec nie jem za duzo. Poza tym wiecie to nie jest tak ze jak bede jadła dużo to dziecko bedzie duze tylko ja
haha
B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny22 tc 374 gram (10 centyl) 575 gram (50 centyl) 754 gram (90 centyl)
23 tc 351 gram (10 centyl) 588 gram (50 centyl) 839 gram (90 centyl)
24 tc 364 gram (10 centyl) 640 gram (50 centyl) 958 gram (90 centyl)
25 tc 409 gram (10 centyl) 726 gram (50 centyl) 1106 gram (90 centyl)
26 tc 483 gram (10 centyl) 841 gram (50 centyl) 1280 gram (90 centyl)
27 tc 584 gram (10 centyl) 983 gram (50 centyl) 1476 gram (90 centyl)
28 tc 708 gram (10 centyl) 1148 gram (50 centyl) 1689 gram (90 centyl)
29 tc 852 gram (10 centyl) 1331 gram (50 centyl) 1915 gram (90 centyl)
30 tc 1014 gram (10 centyl) 1529 gram (50 centyl) 2151 gram (90 centyl)
Wychodzi ze moja nie jest taki olbrzym
niech sie zdrowo rozwija.
B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Martita, u mnie leżenie do końca, nie ma innej opcji przy rozwarciu niestety

Taki jeden profesor z Poznania powiedział mi, że problemy zaczną się za jakieś 2-3 tygodnie jak dzidzia będzie cięższa - wtedy dopiero będzie ucisk na szyjkę.
Niestety nie wychodzę dziś. Lekarz pytał czy miałam twardnienia macicy w nocy, powiedziałam, że tak i postanowił podać kolejną kroplowke z magnezem. Więc bolesny zastrzyk sterydowy i teraz kroplowka 8 godzin. Pół biedy, że jedzenie dają mega dobre - jak nie w szpitalu
Ja miałam dwie ospy (rzadko się zdarza) i raz polpasca. To ten sam wirus. Wykluczyć też musicie bostonkę. -
Stresant no ja sie wezme za ostre szukanie po swietach. Musze obczaic jaki model ma jaki udzwig i czy nie ma promocji nowych wozkow, bo wiadomo wolalabym nowy. Moj maz na gumtree tez jakis widzial. Jeden na grupie sprzedazowej na fb mi umknal tez niestety. No ale jeszcze mam troche czasu, choc juz mnie martwi ze tak szybko zapierdziela
-
nick nieaktualnyAaaa ważne! Dziewczyny jak czujecie kopanie, nacisk dziecka na dołu na szyjkę to niestety jest to niebezpieczne i wtedy leżeć na boku a najlepiej dupa do góry i postarać sie by dziecko od szyjki odsunąć. Moja koleżanka z pracy była przede mną na usg ona na ciąże wysokiego ryzyka z le względu na pępowinę i jej synek ma nóżki do dołu i bardzo ja kopie lekarz jej powiedział ze to jest juz za duze obciążenie dla szyjki i niestety ale od tego najczęściej robią sie rozwarcia
-
nick nieaktualnyJa po tym magnezie insterydach miałam bardziej napiety brzuch. Bo nie miałam przed szpitalem w szpitalu miałam a teraz tez nie mam...Wiewióreczka wrote:Martita, u mnie leżenie do końca, nie ma innej opcji przy rozwarciu niestety

Taki jeden profesor z Poznania powiedział mi, że problemy zaczną się za jakieś 2-3 tygodnie jak dzidzia będzie cięższa - wtedy dopiero będzie ucisk na szyjkę.
Niestety nie wychodzę dziś. Lekarz pytał czy miałam twardnienia macicy w nocy, powiedziałam, że tak i postanowił podać kolejną kroplowke z magnezem. Więc bolesny zastrzyk sterydowy i teraz kroplowka 8 godzin. Pół biedy, że jedzenie dają mega dobre - jak nie w szpitalu
Ja miałam dwie ospy (rzadko się zdarza) i raz polpasca. To ten sam wirus. Wykluczyć też musicie bostonkę. -
Wiewióreczka wrote:Martita, u mnie leżenie do końca, nie ma innej opcji przy rozwarciu niestety

Ja miałam dwie ospy (rzadko się zdarza) i raz polpasca. To ten sam wirus. Wykluczyć też musicie bostonkę.
Moj syn mial 2 razy ospe....lekarka nie chciala uwierzyc....
Maly znow ma czkawke 3 raz dzisiaj a gdzie tam do wieczora........