Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
byłam na wizycie wczoraj i jest bijące serduszko ale według usg to ciąża jest młodsza o 2 tygodnie ..ale moze zle zmierzyła bo ona ma do potwierdzenia ciazy takie stare usg przedpotopowe..a to jest niemożliwe bo według jej usg to okres miałam 6 lipca a nie jak miałam normalnie 27 czerwca.. dlatego nie biore tego do siebie termin mam na 04.04.2014 jakby sie urodzilo w terminie to by miało fajna date a biorac pod uwage że moja córka urodziła sie idealnie w terminie jest to możliwe
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia błagam spokojnie
Monia dupka to raczej do min 12 tyg powinno się brać chyba z tego co kojarzę ja 5 września mam dopiero zmniejszyć z 3 do 2 tabletek a może 24 września go odstawimy dopiero. Co do jedzenia to nie jem za dużo bo mi śmierdzi ale jak coś przeczytam albo zobaczę w tv to czasem mam taki atak że jak nie mam w domu to chodzę i płacze szukam po sąsiadach bo mam takiego lenia ze nie chce mi się moich 4 liter ruszyć do sklepu bo mam całe 10 min w jedną stronę ale chlebek i czosnek miałam a teraz pięknie pachne hahaNatalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyznając mnie pewnie narobiła byś mi smaka bo od razu jak coś czytam to mi się chce ale mięsa nie jadam tylko wczoraj coś mnie na ten cholerny pasztet wzieło całą noc nie mogłam sobie wybaczyć a ja dziś mam sadzone z ziemniaczkami i sałatą ze śmietaną a na deser ciasto czekoladowo bananowe sama piekłam
-
Stinka, ja mierzyłam rano właśnie.
Ale juz odwołuje wszystko. Glupia jestem i tyle! Przlozyłam sobie USG i wlasnie wróciłam - z fasolką jest wszystko ok. Serduszko bije. Ma juz 9 mm. (6dt6 +-2 dni). Nawet większa za przeproszeniem 'zjebke' niz od Was dostalam od lekarza. Generalnie mówil to co Wy - nie czytac glupot, nie wymyślać, nie doszukiwać się zlych objawow bo nawet z wadą macicy wszystko wyglada ze rozwija się ok.. Mam z usmiechem ciaze znosić, jeść zdrowo i nic wiecej.
Takze przepraszam, że zasiałam panikę bez sensu. Obiecuje, że więcej nie będę
Musze tylko sobie suwaczek cofnąć.Miriam, Stinka, Makcza, Niesmiala lubią tę wiadomość
-
Natalia wrote:Stinka, ja mierzyłam rano właśnie.
Ale juz odwołuje wszystko. Glupia jestem i tyle! Przlozyłam sobie USG i wlasnie wróciłam - z fasolką jest wszystko ok. Serduszko bije. Ma juz 9 mm. (6dt6 +-2 dni). Nawet większa za przeproszeniem 'zjebke' niz od Was dostalam od lekarza. Generalnie mówil to co Wy - nie czytac glupot, nie wymyślać, nie doszukiwać się zlych objawow bo nawet z wadą macicy wszystko wyglada ze rozwija się ok.. Mam z usmiechem ciaze znosić, jeść zdrowo i nic wiecej.
Takze przepraszam, że zasiałam panikę bez sensu. Obiecuje, że więcej nie będę
Musze tylko sobie suwaczek cofnąć.
Kochana wlasnie zerknelam na Twoj wykres i mialysmy @ w tym samym czasie, tylko u mnie pozniej owulka ale za to szybko dzoszlo do zagniezdzenia i nasze fasolki maja te same wymiary.Natalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niunia - cudownie
to chyba pierwsze kwietniowe blizniaki- gratulacje!
Stinka- na usg lekarz nie powiedział, a ja z szoku nie spytalam. Zapytam przy kolejnej, ale ovu wyznnaczalo tez na 13.04Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 07:44