Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
kozgo wrote:Makcza jestem w szoku ze ma taka buzie bo nastawilam sie na super alergika po mężu a tu odpukać jest ok puki co.
Kochana mój to samo mąż alergik , ze szok , a mały jak na razie nie wysypany , ale z mlekiem masakra niechce mi ntramigenu pic od piątkuzałamana jestem na maksa mam juz dosyć tych mieszanek dla nie niego , aż ryczec mi sie chce nie mam siły!!!!
-
My właśnie po kąpieli i wisimy na cycu . Dziś przeszłam chrzest bojowy zostałam sama z małymi i kompalam malutą z Marysią bo najstarsza gdzieś wybyła
Dziewczyny pozwólcie mi się wykrzyczeć ĄAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA¡!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!
Teściowa na księżyc to moje przewodnie hasło wkurw..... Mnie babsko straszliwie poszłam po Marysie do teściów bo poleciała do Piotrusia syna siostry męża akurat stanęła przy schodach i już mmiałam ja wołać a tu teściowa wychodzi z całą trójką i specjalnie u
szczypnela Marysię w szyję a ta z płaczem do mnie poleciała a ja zaraz naskoczyłam na babsko a ona że nie mocno przecież no rzesz kur...mać jakbym nie poszła to nawet bym niewiedziała bym o niczym już wiem że córki dzieci to są wnuki a rynkowej już nie no przecież ja jestem obca ale że mój Mariusz nie widzi problemu chyba zapiszę się do stowarzyszenia synowych -
Monia ale niestety czesto tak jest ze dzieci córeczki sa inaczej traktowane niz tej obcej baby co synka ukradła masakra głupie te baby zamiast doceniać fajne synowe to takie głupie a chyba nie wiedza na jakie wstrętne synowe mozna trafić niech lepiej docenia co ma.
Kaja Wy to macie sie z tym mlekiem bidaki:( moze mi za goraco mój w dzien widze tez krócej cyca je. -
MoniaT, ja tez bym wydrapala!!!!!
Makcza, Kira super imię, ale tak samo jak Tusia mam sentyment jakis do zdrobnienia Hesia
Walabia, podziwiam że juz planujecie kolejnego maluszka. Dla mnie to jest jakis kosmos na razie. Nie potrafię sobie wyobrazić, że mogę kochać inne dziecko tak samo jak Frania. Tak jakos dziwnie czuję. Może mi to przejdzie.Makcza, Lissa lubią tę wiadomość
-
dziwna ta teściowa MOnia, zawsze mnie dziwi jak tak piszecie takie niestworzone historie o teściowych, cieszę się , że znam to tylko z kawałów i opowieści.
Kaja może tak jak pisze Kozgo nie chce pić bo jest gorąco, my tez mamy mniejszy apetyt w taki upał prawda?
Walabia Ferdynand to tez wspaniałe imię ( jak Franciszek) takie dostojne, ale już Ferdek nie brzmi tak fajnie, też bym nie zdrabniała. Ja najczęściej zdrabniam jak piszę, bo krócej OLI ale mówię do niego pełnym imieniem.Mąż ma na imię Grzegorz i tez nigdy do niego nie mówiłam Grzesiu.
Tymuś śliczny:) Z naszego balona zaczyna uciekać powietrze:(