Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja upolowalam w Lidlu tylko jednego bodziaka muslinowego, ale naprawdę jest super
Acygan Twoje dziecko wygląda normalnie, mój wygląda podobnie i jest ok. Każde dziecko jest inne i nie wszystkie muszą być tłusciutkie i wyglądać jak opona Michelin. U lekarza zawsze i tak ważą, więc na pewno by coś powiedzieli jakby było za mało
Ja żeby mniej więcej wiedzieć ile mój waży to najpierw się waze sama a później z nim i jakiś pogląd jest, wiadomo że nie aż tak dokładnie.
Mój pije różnie czasami 10 min jak chce się tylko napić a czasami i 40 min, zasypia, ale i tak z nim siedzę i czekam aż się obudzi i jeszcze dopije, więc za każdym razem opróżnia pierś aż jest pusta, jak jest mega głodny to dopija jeszcze z drugiej, zaczyna być niespokojny to już wiem że nic mu nie leci i daje druga. Czasami to trwa wieczność, ale czytam sobie w tym czasie i jakoś mija albo oglądam tv hahaKaty, Jupik lubią tę wiadomość
-
Czy Wasze dzieci często kichaja?
Pytam bo jak byly noworodkami to wiadomo bylo ze się oczyszczają. Potem kichal mi raz na kilka dni/ raz dziennie. A ostatnie, jak sa te upały to po kilka kilkanaście razy na dzien. Gorączki nie ma, z noska nic nie leci, ma dobry humor, spi duzo ale to w upaly podobno normalne...
Mój maluch zaczął przyciągać raczki do oczu i jak lapeczka jest przy twarzy to robi zeza bo patrzy na nia hahaha. Mam nadzieje ze tak mu nie zostanie.
W lidlu nic juz nie zastalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 16:36
-
Tak sie wydaje tylko na zdjeciu :p No czupryne ma niezla juz od urodzenia
Ciesze sie, ze nie mial ciemieniuchy bo z tych wlosow to by sie ciezko wyczesywalo haha :p
A w ogole zdarzylo mu sie chwycic za wlosy i je pociągnąć, matko jaki wrzask byl, ale smiesznie to wygladalo troche :p
Edwarda, moj tez czesto kichaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 16:52
edwarda20, Andzia123 lubią tę wiadomość
-
Katy nasz tak samo sie szarpal za wlosy na przewijaku przez przypadek, wrzask nieziemski!
Nasz Kajtek też kichaczytałam, że kochanie to też objaw przestymulowania,u nas coś w tym jest bo kicha jak moja mama za bardzo do niego gada
Katy lubi tę wiadomość
-
Laseczki a jak Wasze dzieciaczki znoszą upały? Ja swojego ubieram w koszulki albo body bez rekawkow albo w ogóle w samej pieluszce siedzi a przy karmieniu czy noszeniu i tak poci się i zaraz mokry jak szczur jest i marudzi bardzo. Ogólnie ostatnie kilka dni nie da się go w ciągu dnia do łóżeczka odłożyć, przy cycu przysypia, widać że jest mega zmęczony ale jak odkładam go to max 10min pośpi i jest płacz. Chyba mamy kolejny skok coś mi się wydaje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 20:02
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Moja pod względem zachowania źle upałów nie znosi. Ale mimo tego, że też ma na sobie albo samą pieluchę, albo rampersik czy sukienke to i tak ciągle się poci... najbardziej przy karmieniu, przez co ma pełno potówek
-
mój upały znosi ok, najlepiej lubi na dworze, w domu marudzi heh. potówek nie ma, ale pocą mu się włoski jak go karmię. widzę jednak że je trochę mniej, nadrabia bo jedno karmienie musi być ponad normę a tak to ab zje 120 mn albo 100 lub 110.
-
Moja też często kicha, szczególnie na dworzu.
I w ogóle nie widać żeby się pociła, a siedzi w body i skarpetkach zazwyczaj, potowek też żadnych nie ma. Pewnie po tatusiu bo ten, w przeciwieństwie do mnie, super znosi upały i im dla niego cieplej tym lepiej.