Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
też macie wzdęty brzuch?
ja mam trochę fałdki na brzuchu ale w ciągu kilku dni widzę że mam wzdęty, spodnie już cisnął. najlepiej w dresach albo getrach.
nie jem dużo. normalnie. -
Sweet, oj też bym zjadła ptasie
-
Agusia ja mam, czuję takie właśnie jakby wzdęcia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chcę lody
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Ja na prenatalne idę 29 września już jestem umówiona. Moja gin sama mi poleciła lekarza z certyfikatem.
Co do objawów to ból piersi mniejszy za to mdłości silniejsze i rano znów wymiotowalam...
A na zwolnienie idę od 26 września bo dzień wcześniej mam wizytę.Magdzia85F lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Dziewczyny byłam w szpitalu, lekarka cudowna nie wzięła grosza ode mnie! Przytuliła pocieszyła, a dzidzia soboe rośnie
pomachała rączką do mamusi
serduszko bije i ma się dobrze. Biorę 4 dupki na dobę, a w czwartrek mam wizytę u swojej ginekolog. Czy mam mówić, że byłam w szpitalu na usg???
Magdzia85F, Tusianka, Agusia_pia lubią tę wiadomość
Marcel❤
-
nick nieaktualny
-
acygan wrote:Czy Wy tez czujecie ciągłe ssanie w zoladku? Doslownie co chwile musze jesc bo inaczej mi niedobrze. A teraz wcinam budyn smietankowy z sokiem malinowym. Tak mnie napadlo a nie mam pomysłów co jesc
Mam to samo, jak już mnie bardzo ssie to idę po banana. Jak gdzieś wychodzę, to też staram się je mieć przy sobie.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Dzis rano zjadlam tylko kawalek bagietki i wypilam herbate z miodem i cytryna. Potem zjadlam kilka krakersow i niestety wymiotowalam. Naprawde nie wiem co ze mna jest nie tak... Nie moge absolutnie nic jesc i prawie nic pic. Pic sie zmuszam malymi lyczkami czy herbate czy wode. Ale jedzenie zupelnie mi nie wchodzi. Nie wiem juz co robic
-
MaGo powiedz kochana powiedz niech lekarz wie co się działo. ja też swojemu powiem że byłam tydz temu na usg w szpitalu po plamieniach. niech wie. zwłaszcza że mam luteinę i nie wiem czy będę brać dalej. musi podjąć decyzję.
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Agusia ja mam, czuję takie właśnie jakby wzdęcia
no właśnie ja strasznie!
zjadłam kanapkę ze śledziami i trochę oddałam do wc... jest mi nie dobrze, i ciągle mam zgagę tak od trzech dni... -
nick nieaktualny