Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 wrote:A i jeszcze mi sie przypomnialo. Pediatra zapytala o rozszerzanie diety. Mowie, ze dopiero zaczelam dawac marchewke. A ta na mnie, że juz dawno powinien jesc zupy i mam mu podawac zoltko co drugi dzien do zup. Tia jasne, juz pędze.
Takze tego Jupik ;pchyba chłop mięsa potrzebował:p
darika, Totoro, edwarda20, Katy lubią tę wiadomość
-
Totoro u nas dół szedł dość szybko. Tydzień po pierwszej jedynce była druga już na wierzchu. Dzien przed tym zobaczyłam, że jest już biała kreska. Następnego dnia ząbek wyczuwalny pod palcem
. Na górze na razie nic nie widać.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Totoro wrote:
Mamusie doświadczone w tematach zabkowania - czy długo trwało u was wyrzynanie ząbków od takiego stanu jak wrzuciłam na zdjęciu wcześniej? -
Kinga. wrote:Nie ma reguły. Emi dolne wyglądają tak od 2 miesięcy. U Sary była raz taka akcja ze zaczęła wychodzić 3, a brakowało 2. Ta trójka już zaczęła się przebijac (w miejscu 2 było czysto, i nie wiadomo kiedy wyszła cała 2, a 3 nadal się nie przebiła całkiem...
Kurde, właśnie tego się obawiam
-
Aga wszystkiego najlepszego!
Wiktorek też przekreca się na boki, na brzuszek, samapie zabawki i bawi sie nimi. Teraz leży w łóżeczku i bawi się moim starym diddlem :p oczywiście dopiero wstalismy bo wczoraj były chrzciny. W kościele cisza, zero krzyku. Siedzial u mnie na kolanach i oglądał sobie kościół. Jak ksiądz podchodził to uśmiechał się. Cała imprezę też był spokojny, aż rodzina była w szoku ze dzieci tak się nie zachowują :p zaczęli się śmiać że nie widzieli jeszcze tak spokojnego dziecka. Wiktor o 22 dopiero poszedł spać bo do 21 mieliśmy imprezę w restauracji. Przez cały dzień pośmial Góra godzinkę.
Diabełek wypedzony więc zobaczymy czy będzie teraz aniolkiem i zacznie spać cała noc
Edwarda chciałaś zobaczyć kiedyś ta sukienkę która zamówiłam. Wstawiam niżej zdjęcie.
PS. Nie jestem lachonem a wydaje mi się że sukienka spoko wyglądała xdWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 21:06
-
Edwarda, czyli nie zmieniłaś pediatry? Kurde, to kobita starej daty i ma starodawne podejście do wszystkiego
my chcieliśmy od niej zaświadczenie na ten basen ostatnio to nam nie dała, bo mamy się wstrzymać.. jak nam teraz nie da to się wkurzę, bo od września starują na Nowej Gdyni zajęcia dla niemowląt i chcemy chodzić a nie chcę znów płacić prywatnie żeby łaskawie ktoś mi głupi świstek dał..
-
Jupik wrote:Edwarda, czyli nie zmieniłaś pediatry? Kurde, to kobita starej daty i ma starodawne podejście do wszystkiego
my chcieliśmy od niej zaświadczenie na ten basen ostatnio to nam nie dała, bo mamy się wstrzymać.. jak nam teraz nie da to się wkurzę, bo od września starują na Nowej Gdyni zajęcia dla niemowląt i chcemy chodzić a nie chcę znów płacić prywatnie żeby łaskawie ktoś mi głupi świstek dał..
Nie lubie tej baby, wkurwia mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 13:28
-
Malyprosiaczek wrote:Edwarda chciałaś zobaczyć kiedyś ta sukienkę która zamówiłam. Wstawiam niżej zdjęcie.
https://zapodaj.net/305b46aed2a6c.jpg.html
PS. Nie jestem lachonem a wydaje mi się że sukienka spoko wyglądała xd
Nie jestes lachonem? No hellooo !!Jestes mega lachonem
Niewiele kobiet wygladaloby dobrze w takiej sukience
A mały jaki tlusciutkiSłodziak.
-
Aga78, wszystkiego najlepszego
Malyprosiaczek, naprawde super wygladasz :p
Zarejestrowalam nas do pediatry z tym ropiejacym oczkiem, ale dopiero na czwartek sie udalo:( Moze do tego czasu przejdzie..Dzisiaj po nocy wygladalo strasznie, ale jak przemylam sola fizjologiczna to jest ciut lepiej..
Acygan wspolczuje kataru i plesniawek, oby szybko przeszlo :*
Ja z ubran z pepco jestem zadowolona;) -
Totoro z ciekawości sprawdziłam górne dziąsła u Kuby i też już widać, może jeszcze nie w takim stopniu jak u Was, ale jednak, prawa jedynka trochę większa więc pewnie pierwsza wyjdzie. Pediatra nam na ostatnim szczepieniu powiedziała o dolnej jedynce że idzie to jakoś tylko na niej się skupiłam i góry nawet nie sprawdzałam :p07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku