Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Malyprosiaczek wrote:Dziewczyny jakie macie inhalatory? Młody czuje się ok, ale taka pogoda że muszę kupić jakiś w razie w
-
Agusia_pia kawa... Ja tu na spacerze już od godziny. A wieje, że łeb chce urwać. Wczoraj zapuscilam się dalej na spacer to 3 km od domu Lila się obudziła i leciałam na łeb na szyję, bo zaraz zaczęła marudzić, żeby ją wyciągać. Dziś jak krążę w pobliżu, to śpi już godzinę, mimo, że wstała dziś 9.30
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 12:43
Makira lubi tę wiadomość
-
Totoro, kawę w kubek termiczny wziąć i po drodze pic trzeba chyba
U nas też dzisiaj mega wiatr, my nie wychodzimy z domu :pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 13:00
Totoro lubi tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
nick nieaktualny
-
My po neurologu i pediatrze. Mamy pilne skierowanie do gastrologa... przez te wymioty. Ale teraz patrząc to nie się nasilily po zmianie mleka na 2. Dostaliśmy gastrotuss i podawać nutriton.
Po każdym posiłku wymioty... Eh. Brakuje mi sił...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 14:12
-
Też za bardzo nie lubię takich zmian w planie dnia, najbardziej mi nie pasuje jak coś muszę załatwić między 8 a 10 bo są to godz jak on spi, tzn wstaje około 9 a później karmienie i poranna pielęgnacja trochę zajmuje no i sama się muszę ogarnąć. A jak go obudzę wcześniej to później jest marudny i cały dzień rozwalony.
My też po szczepieniu, a pogoda tragedia na przemian wiatr i słońce i co chwile pada, odpuscilam dziś spacer, poza tym mały dopiero teraz mi zasnął pierwszy raz od 9 rano masakra, ale on sobie wydłuża te przerwy.
Dostałam recepte na jakiś krem z emolientem, w związku z tymi polikami, ale nie mogę rozczytac nazwy, później napiszę jak wykupiew sumie z jednego mu zeszło, a drugi ma czerwony jeszcze.
Ja teraz idę na popołudniowa kawkę -
Dziewczyny na fb wyświetliła mi się reklama artykułu. Tylko go tu zostawię do poczytania
http://barbara.glowka.pl/wielki-przeglad-gotowych-sloiczkowych-obiadow-dla-dzieci-analiza-etykiet-czesc-pierwsza-hipp-humana-babydream/
A co do inhalatorów to ja chyba zdecyduję się na Sanity Pro, przemawia do mnie regulacja wielkości cząstekWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 14:28
edwarda20, Aga78 lubią tę wiadomość
-
Jakiś koszmar... Gabryś zjadl/z zageszczaczem/ I przez 1 h nie mogłam go uśpić. W jedną, i w druga stronę się przewalal i niemiłosiernie marudził... I wkładal smoka w poprzek. Nie wiem czy to te zeby dają popalić. Paracetamol nawet nie pomógł;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 14:58
-
sweetmalenka wrote:Jakiś koszmar... Gabryś zjadl/z zageszczaczem/ I przez 1 h nie mogłam go uśpić. W jedną, i w druga stronę się przewalal i niemiłosiernie marudził... I wkładal smoka w poprzek. Nie wiem czy to te zeby dają popalić. Paracetamol nawet nie pomógł;(
A smoczkiem tez sie tak bawi, szoruje sobie dziasla kantem smoczka.
-
Agusia_pia u mnie teraz kawka
U nas też oprócz wiatru co chwilę falami deszcz przechodzi. Myślałam, żeby na drugi spacer wyjść, bo Lila pewnie nie będzie chciała usunąć w domu, ale to co się teraz dzieje na zewnątrz skutecznie wybilo mi pomysł z głowy xD
Sweetmalenka u nas podobne rozkminy - zęby czy brzuszek.. Ale wczoraj poszła kupa stulecia, więc raczej wszelkie humory, marudzenia itd zwalam na zębyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 15:16
-
Malyprosiaczek wrote:Dziewczyny jakie macie inhalatory? Młody czuje się ok, ale taka pogoda że muszę kupić jakiś w razie w
-
U nas krew utajona w kale więc przechodzę na dietę
odstawiam mleko i jajka, oby tylko Lili pomogło... swoją drogą mam wrażenie, że te produkty dodawane są WSZĘDZIE.
Co do organizacji, przewidywalności i wszelkich harmonogramów - ja uwielbiam. W zasadzie wszystko w życiu staram się planować, tak czuje się bezpieczniej:) niestety moja córka jak zwykle ma inne zdanie na ten temat;-)
White Innocent - ciekawy artykuł! Po raz kolejny sprawdza się zasada żeby czytać składy...
Mieliśmy zacząć rozszerzanie diety ale ze względu na tą alergie musimy się wstrzymać
-
W Łodzi tez okrutnie zimno, pada i wieje. Nie poszlismy na spacer, mnie boli glowa i zle sie czuje ogolnie. Okolo 17 bedzie inauguracja Tuli bo przychodzi facet od obmiaru okien i drzwi. Mąz wraca z pracy o 18
Moj maluch ma dzis dzien spania. Na pogode chyba. Nie dziwie sie mu.
Veruka przykro mi
-
U nas tez co chwile leje i okropny wiatr, nie wychodzimy dzisiaj. Mała ma właśnie druga drzemkę, trwa już 2h. Jestem w szoku , bo już nie pamietam kiedy się taka zdarzyła. Ale wkoncu po 3 dniach była dzisiaj kupa, wiec może lepiej się czuje , albo ta pogoda ja zamula. Ja cały dzień czekałam dzisiaj na kuriera i wchodzę na stronę śledzenia przesyłki a ten ch... nawet się nie pofatygował żeby przyjść tylko napisał ze mnie nie było w domu i muszę odebrać w punkcie odbioru. Jestem wściekła !
-
Dziewczyny mój młody ma 2 zęby i gryzie strasznie sutki. Już wytrzymać nie mogę. Staram sie go odciągac od piersi jak gryzie i mówić poważnym tonem że boli ale go to śmieszy. Zależy mi aby go dalej karmić piersią ale już nie wiem co robić.Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
-
Malyprosiaczek ja maam nebulizator Microlife.
Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki leżąc na plecach podrzucają dupkę do góry???12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok