Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny , można mrozić zupkę z żółtkiem? Postanowiłam mrozić jedzenie dla Borysa ale nie jestem pewna czy jak dodałam żółko (ścięte)to można?
-
acygan wrote:Jak sie usuwa zdj?
Ja po prostu edytuje post i usunę odnośnik do zdjęciaa z serwera zapodaj znika niby po miesiącu
Jasmina, polubiłam przez przypadekmam nadzieję, że po lekach będzie poprawa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 19:02
-
Zauważyłam u Borysa na tyłku jakieś plamki? Są słabo czerwone z otoczką ciemniejszą, niby taki rumień i są wieljości dwugroszówki. Co to może być? uczulenie na pieluchy? Cały czas używamy pampers, od tygodnia 4+. Czy to możliwe aby dostał uczulenia po takim czasie? Czy może to alergia. Dzisiaj pierwszy raz dałam 2 łyżeczki jogurtu i pół łyżeczki aramantusa. ..ale plamki są tylko na tyłku. Miałyscie taki przypadek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 19:24
-
Kuba po szczepieniu, waży 8900, za niedługo pokaże się druga jedynka na dole i górne jedynki też idą. Biedny płakał bardzo, myślę że to wina przede wszystkim tego że zmęczony był, nigdy więcej na 17 się nie umawiam bo to już trochę za późno jednak jak 18-18.30 idziemy się myć. No ale najważniejsze że zdrowy, rozwija się pięknie.
Agusia_pia, Katy, Mirabelcia lubią tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
nick nieaktualnyAga78 wrote:Zauważyłam u Borysa na tyłku jakieś plamki? Są słabo czerwone z otoczką ciemniejszą, niby taki rumień i są wieljości dwugroszówki. Co to może być? uczulenie na pieluchy? Cały czas używamy pampers, od tygodnia 4+. Czy to możliwe aby dostał uczulenia po takim czasie? Czy może to alergia. Dzisiaj pierwszy raz dałam 2 łyżeczki jogurtu i pół łyżeczki aramantusa. ..ale plamki są tylko na tyłku. Miałyscie taki przypadek?
-
Kachna62 wrote:Aga sprawdź w necie grzybice skory. W pieluszkach jest mokro i dlatego mogą byc takir akcje. Kup w aptece clotrimazol - jest bezpieczny i kosztuje parę groszy.
-
nick nieaktualny
-
Kachna62 wrote:Aga sprawdź w necie grzybice skory. W pieluszkach jest mokro i dlatego mogą byc takir akcje. Kup w aptece clotrimazol - jest bezpieczny i kosztuje parę groszy.
-
Aga78 wrote:To by się zgadzało, bo Borys brał niedawno antybiotyk -co sprzyja grzybom..ciągle coś
Moja bratanica miala okropne ptoblemy w tych wlasnie miejscach po antybiotyku.
U nas zeby juz wyczuwalne. Lada moment beda dwie piekne,wielkie jedynki
No i Zosia dzis juz mozna powiedzieć,ze usiadla. Duzo jej nie zabraklo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fdefbda8681d.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/43dfcf11f562.jpg
White Innocent, Aga78, Totoro, Jupik, Mirabelcia, Andzia123, Makira, edwarda20, Katy lubią tę wiadomość
-
Bravo dla Zosi
Eh wspolczuje wszystkich zmian skornych u waszych maluszkow. U nas poki co zadnych alergii skornych po za potowkami w lecie.acygan lubi tę wiadomość
-
Acygan o jaka spryciula
Moja gdzieś ostatnio porzuciła temat siadania i w sumie raczkowania też - cały czas zapieprza po podłodze pelzając, odpychajac się rękami i jedną nogąale ma takie tempo, że jestem wykończona po całym dniu gonitwy. A co do raczkowania to dziwne, że zaniechala, bo jak włazi na mnie to jakoś umie skoordynowac ręce i nogi
Parę minut temu było pierwsze nocne karmienie, ciekawe jaka nocka mnie dziś czeka.acygan lubi tę wiadomość
-
WI- my mamy 3 koty, ale tylko jeden jest jej wiernym towarzyszem. I też na początku się bałam, bo Kinia się na nim wiesza, kładzie, chce gryźć jej łapy lub uszy..a Mila to cierpliwie znosi a jak Kinia zrobi coś za mocno to Mila ją ugryzie, to jakoś tak lekko, że Kinia nawet nie pisnie, ale od razu cofa rękę/buźkę. Trochę wygląda jakby Mila traktowała Kinie jak kociaka i ją uczy co można czego nie
w każdym razie nas tak łaskawie nie traktuje..
Jasmina, zdjęcia ładuje się na zapodaj- też to ostatnio rozkminialam. Wchodzisz na strone zapodaj.net, potem klikasz zapodaj na forum, i potem ładujesz zdjęcie i na koniec wyskakuje Ci link, który wklejasz na poście forum i to wszystkoi wszystko z telefonu. Po drodze tam wybierasz chyba jeszcze rozmiar, ja dalam 500x500 i było ok.
-
U mnie wypisz wymaluj Lila Totoro- pełza to w tempie Speedy Gonzalesa, choć ja już przestałam za nią latać, tylko czasem ją cofam do punktu zero (środek matki) jak mi się zapędzi do kuchni lub na legowisko psa..
Dzielnie próbuje tyłek pchać do góry i utrzymywać się na czworaka, ale najlepiej jej wychodzi wspinanie na mnie -
Brawo dla Zosi
Ola próbuje ogarnąć dopiero pełzanie, ale kładzie buźkę na macie, dupka do góry i tyle.
Dziś na obiad była marchewka, odrobinę lepiej nam poszło. Ponoć żeby dziecko przyzwyczaiło się do smaku to czasami i 15 razy musi być podany... tak dziś usłyszałam na live na IG
acygan lubi tę wiadomość
12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
Jupik wrote:U mnie wypisz wymaluj Lila Totoro- pełza to w tempie Speedy Gonzalesa, choć ja już przestałam za nią latać, tylko czasem ją cofam do punktu zero (środek matki) jak mi się zapędzi do kuchni lub na legowisko psa..
Dzielnie próbuje tyłek pchać do góry i utrzymywać się na czworaka, ale najlepiej jej wychodzi wspinanie na mnie
Ja muszę za nią gonić i cofać na matę, bo raz, że leci, nie patrzy dziś puknelasie o lodówkę np., dwa, że lata za kotami - u mnie jeden jest aspołeczny, więc nie ma problemu, ale drugi czeka tylko, żeby z Lilą szaleć, a nie zna niestety umiaru w zabawie i już ostatnio mało jej nie podrapal, no i wszędzie się wala kocia sierść, choćbym codziennie odkurzala, a ona wszystko zbiera. Oprócz tego szarpie suszke z praniem, deskę do prasowania, chce ciumkac moje kapcie... Dziś chciała za kotem wejść pod stolik, a tam jest bardzo nisko, bo ma półkę pod blatem
-
Moj pelza juz po calym pokoju.
W weekend zegnamy kolyske a lozeczko maz ma obnizyc o poziom nizej.
Co do tych waszycj kotow podziwiam... Ja bym nie chciala zebym moje dziecko jadlo kocia siersc...