Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia_pia wrote:Kinga napisz co i jak dalej
Badz silna kochana trzymam kciuki :*
Ja dzis mam prenatalne. Juz jest stres ale wierze ze wszystko ok z malenstwem
I dzis male zakupy wiec mamuska na wychodne
Też trzymam kciukija będę to przerabiać za trochę ponad 3 tyg.
-
Jupik wrote:No tak mogliby dać znać
No dawaj znać co zdecydowałaś. Ja nie wiem, co bym zrobiła na Twoim miejscu, miałabym duży dylemat. A może jeszcze powinnaś skonsultować tego naczyniaka z innym neurochirurgiem? No chyba, że ten Twój profesor to jakieś niepodważalne guru i co powie święte.
Tak czy siak modlę się, żeby było dobrze
-
Co jak co, ale o takie info to powinni przekazywać. Człowiek się szykuje, nastawia psychicznie a tu takie rzeczy. Dobrze, że przynajmniej jesteś już spokojniejsza. No i pewnie, że najważniejszy jest kontakt z bliskimi, więc też bym tak postapila.
Edwarda super, że z Heniem już lepiej. Może coś podlapal i organizm sobie zwalczyl. Daj znać co lekarz powie.
Agusia już po? -
edwarda20 wrote:Przed wyjsciem do lekarza zmierzylam i 37,7. Prawdopodobnie trzydniowka ale mamy obserwowac. Teraz tez 37,7.
Tutaj cisza a na fb pogrom pogaduszek. Smuteczek
Raczej nie trzydniówka, uwierz. My mieliśmy trzydniówkę, to są niemal trzy doby z temp.39-40, którą zbijasz a ona się zbić nie da i szybko rośnie znów do 39-40.
Ja bym obstawiała zwykłą infekcję.
No cóż, wiadomo było, że tak będzie. Nie po to laski założyły fb, żeby z niego nie korzystać i sobie plotkować dalej na forum -
Edwarda, duzo zdrowka dla Henia. Oby szybko przeszla ta goraczka.
Mysle ze ten watek umrze smiercia naturalna, bo po co pisac dwa razy to samo jak mozna na fejsie
Dziewczyny ma ktoras z was spirale?
Strasznie mnie dzis boli jajnik, nie wiem czy to cos wspolnego z nia ale troche sie niepokoje -
Jupik wrote:Raczej nie trzydniówka, uwierz. My mieliśmy trzydniówkę, to są niemal trzy doby z temp.39-40, którą zbijasz a ona się zbić nie da i szybko rośnie znów do 39-40.
No cóż, wiadomo było, że tak będzie. Nie po to laski założyły fb, żeby z niego nie korzystać i sobie plotkować dalej na forum
Nie ma na razie (tfu tfu odpukac) innych objawow, normalnie szaleje, je itp. Oby organizm zwalczyl to cos.
JS dzieki.
Widzialam na majowkach IgorkaBedzie wyrywal laski ostro
Sliczny chlopczyk i teee oczyyy
-
No trudno. Parę dziewczyn, które nie chcą na fb, może jeszcze od czasu do czasu tu wejdzie. Ale też coś czuję, że w końcu wątek padnie.
A mnie dziś Kinia zaskoczyła. Wydarła o coś jape, ja patrzę, a tam zamiast 2 dolnych zębów, już 4- sama nie wiem kiedy dwójki nam się wybiły -
Hej ja juz w domu. Ledwo zyje ugg zakupy ale dalam rade.
Najwazniejsze malenstwo ma sie dobrze. Rosnie zdrowo. Parametry ok. Ma ok 7 cm. Wiercilo sie strasznie i pomiar moze byc z lekkkm bledem. Wg gina na 70 % chlopak ale powiedzial ze moze sie mylic bo na tym etapie mozna to blednie ocenic. Stres zszedledwarda20, Jupik, acygan, Aga78, Andzia123, Totoro, White Innocent, gondi, Katy, Malyprosiaczek, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Jupik wrote:Raczej nie trzydniówka, uwierz. My mieliśmy trzydniówkę, to są niemal trzy doby z temp.39-40, którą zbijasz a ona się zbić nie da i szybko rośnie znów do 39-40.
No cóż, wiadomo było, że tak będzie. Nie po to laski założyły fb, żeby z niego nie korzystać i sobie plotkować dalej na forum -
Edwarda, mam taka nadzieje ze zwalczy bez problemu. Najwazniejsze ze nic poza tym sie nie dzieje. Trzymam kciuki
Dziekujemy bardzo, mam nadzieje ze tych dziewczyn tak szybko wyrywal nie bedzie bo moje matczyne serce rozwalj
Jupik, u nas tez sie wybily nagle te dwojki
Agusia super, gratulacje
U nas watek otwarty zawsze w razie „w”edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Ja ani tu ani tu się aktualnie za wiele nie udzielam, bo nie mam kiedy
tu spacer, tu obiad, tu się po prostu bawimy i normalnie nie mam czasu......
Lila dziś padła na drzemkę o 9 rano i spała do po 10, myślałam, że sie zastrzele, tyle czasu taki piękny harmonogram a tu dziś klapa, bo nie wytrzyma o 1 drzemce cały dzień. No i kurna wytrzymałai właśnie usnęła. Jestem w szoku. Ciekawe jak nocka i do które pośpi
Kinga dobrze, że lekarz Cię choć trochę uspokoił. Trzymamy zatem kciuki dalej i pamiętamy w modlitwie
Agusia_pia super, że wszystko ok:)
-
U nas nadal dwie drzemki ale maly wstaje kolo 6 i pada o 10 a potem kolo 15. Zwykle spi po godzinie czasem dluzej czasem krocej. Na noc zwykle klade go kolo 20.