Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili Next juz obczajalam pierwszego dnia wyprzedaży ale to co chcialam nie bylo juz dostępne.
Koszulke na roczek kupilam na angielskiej stronie bo na pl nie znalazlam nic co mnie interesowalo, w sensie pelno tego ale albo pstrokacizna albo glupie kolory albo glupie napisy itp itp. Wejdz na Etsy i wpisz first birthday w kategorii ciuchy i pełno fajnych wzorow wyskoczy. Tam znalazlam ten sklep z uk.
-
Kochane juz po wizycie. Bedzie synio
wszystko dobrze
szyjka dluga. Kolejne usg pod koniec kwietnia polowkowe
edwarda20, Jupik, Andzia123, darika, White Innocent, Totoro, gondi, Katy, acygan, Aga78, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Lili Next juz obczajalam pierwszego dnia wyprzedaży ale to co chcialam nie bylo juz dostępne.
Koszulke na roczek kupilam na angielskiej stronie bo na pl nie znalazlam nic co mnie interesowalo, w sensie pelno tego ale albo pstrokacizna albo glupie kolory albo glupie napisy itp itp. Wejdz na Etsy i wpisz first birthday w kategorii ciuchy i pełno fajnych wzorow wyskoczy. Tam znalazlam ten sklep z uk.
Niestety w Next też nie udało mi się upolować czegoś fajnego,zbyt szybko znikają tam rozmiary😯a tak uwielbiam ich rzeczy.
Agusia ogromne gratulacje Synka😃 -
Hej dziewczyny
Pewnie niedługo wątek już upadnie bo dzieciaczki to już roczniaki, ale postanowiłam się teraz przywitać. Czytam was od czasu jak byłyśmy w 5 miesiącu ciazy, ale jakoś nie mogłam się zebrać żeby się odezwać, ale to co pisalyscie nie raz mnie uspokajało i w ogóle było tak raźniej i dalej jest
dziękuję wam :* Mama Jagódki i Jagódka pozdrawiają
Jupik, Katy lubią tę wiadomość
-
Blueberry wrote:Hej dziewczyny
Pewnie niedługo wątek już upadnie bo dzieciaczki to już roczniaki, ale postanowiłam się teraz przywitać. Czytam was od czasu jak byłyśmy w 5 miesiącu ciazy, ale jakoś nie mogłam się zebrać żeby się odezwać, ale to co pisalyscie nie raz mnie uspokajało i w ogóle było tak raźniej i dalej jest
dziękuję wam :* Mama Jagódki i Jagódka pozdrawiają
-
Tak Amela już od jakiegoś czasu wszystko palcem pokazuje. I to co chce i części ciała i różne znane obrazki z książeczek. W ogóle ma teraz etap na pokazywanie palcem.
edwarda20 lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Jagólka urodziła się 11.04 przez cc, bo poród nie postępował. Śliczna, kochana, później nerwy, bo okazało się że pomiar główki odbiega trochę od normy- usg ciemiaczkowe i wyszły poszerzone komory. Kilka razy kontrolowalismy i ostatnie usg mamy po roczku, bo poza tym rozwija się prawidłowo. Walczyliśmy też z obniżonym napięciem przez 4 mc na prywatnej rehabilitacji i nie odbiega od normy, jak tak czytam o waszych dzieciaczkach. Sama jeszcze nie chodzi, ale przy wszystkim wstaje i krokiem dostawnym sobie zwiedza.
Paluszkiem pokazuje, mówi: mama, tata, kaka, naśladuje konika, kure, koze.
Ja wróciłam do pracy jak mała miała 6 mc, na 5 godz dziennie. Mała jest wtedy z moja mamą, ale jak tak myślę to drugi raz bym tak wcześnie nie wróciła.
Pysia to nasze pierwsze dziecko, wcześniej raz poronilamdlatego ta ciążę całą się bałam, dlatego też nie mogłam się odezwać, bo cały czas się bałam czy wszystko będzie ok, do samego końca czekaliśmy z wyprawką, chociaż maz w końcu się zbuntowal i kupiliśmy wózek i fotelik. U nas to ja jestem mega panikara, a on zawsze mnie sprowadza do pionu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 10:57
-
Witaj Bluberry, Borys też ma dużą głowę.Bylismy na USG 2x.Za pierwszym razem wyszły komory na granicy normy.Drugie badanie miało stwierdzić czy się nie powiększają..ile ja się nastresowalam..jak wchodziliśmy do lekarza to na miejscu się rozryczalam 😑Na szczęście wszystko jest ok.Na dużą głowę po tacie i tyle.Ostatnio w Pepco kupiłam mu czapeczkę w rozm 94.
Twoja Jagòdka bardzo dużo mòwi.U nas dalej nic konkretnego:ziazia, bababa, błabła.
Gosiczek, Borys pokazuje paluszkiem na nos i sòwki-naklejki w swoim pokoju.Jak coś chcę to podskakuje i macha głową krzycząc:yyyyyyyy. -
Moja to od kilku miesięcy mam wrażenie, że nic nie robi tylko pokazuje
nic jej nie interesuje tylko książeczki i pokazywanie w nich wszystkiego, tego co widziała na spacerze, przez okno, dookoła, no i poza książeczkami to w ogóle pokazywanie wszystkiego, gdzie co jest albo czekanie aż my nazwiemy to co pokazała... Ostatnio cały ranek spedzilysmy właśnie na macie w ksiazeczkach. Nie wiem czy ona kiedyś zacznie chodzić jak tak dalej pójdzie
-
Gosiczek wrote:Czy wasze dzieci pokazują palcem lub ręką co chcą?
Przyznam szczerze ze sie przestraszylam bo mój nic nie gaworzyl,naczytalam sie o autyzmie,a tydzien pozniej zaczal mówić mama am, a teraz baba😉
Miło Cię poznać Bluebery,ja też tu jestem nowa😉
Blueberry lubi tę wiadomość