Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kala bo mój mąż to fan komiksów, przed ciazą chodzilam z nim na wszystkie filmy, teraz chodzi z kolegami i tylko jak pozwole ;p ;p Od jakiegos czasu slysze o Avengersach, że trwa 3 godziny i ze na pewno bedzieeee taaaakkiii zajeeebiiiisttyyy ;p bo sie wyjasni wszystko z poprzedniej częsci
-
edwarda20 wrote:Ja nie ogladalam ale zostalo mi opowiedziane ze szczegolami haha ;p wiec teraz tez jestem ciekawa ;p
-
Hahaha aż tak ciekawa to nie jestem, moja psychika chyba by nie wytrzymała maratonu avengersów 😂 bardziej jestem ciekawa na zasadzie kto jest kim i jaka jest jego historia. Wczoraj za to miałam maraton seriali na playerze, dokończyłam wszystkie seriale, które oglądałam na TVN i teraz mam spokój 😀 to jest maskara jakaś zamieniam się w swoją własną teściową. Przez leżącą ciąże wciągnęłam się we wszystkie te gówna nawet „M jak miłość” 🙄
-
Ja się właśnie boje wykupić netfilxa, ze za bardzo się w coś wciągniemy. Bo teraz w sumie te gówna to tak bardziej w tle żeby wątku nie stracić 😉 ja mam podzielną uwagę i np czytam książkę, gadam ze starym i jeszcze jednym okiem oglądam jakieś na wspólnej. Tak żeby oglądać oglądać to tylko „Chyłka zaginęcie” i „Diagnozę” oglądałam, ale wczoraj właśnie dokończyłam odcinki.
-
Taa pogoda boska 😂
My wczoraj pojechaliśmy z mała do stadniny koni bo obok Peppy one też robią szał, ale kurczę co chwilę fale deszczu. Ale i tak się cieszyła, mąż mógł pogłaskać konia, a ja jak wyciągalam rękę to krzyczała heheh.
Później całą drogę kląskała i ihahowała (chyba stworzyłam nowe słowo) na zmianę)Kala lubi tę wiadomość
-
Powstrzymalam jakos lzy ale cisnely sie ;p
Siedzial spokojnie bo mieli tablety dla kazdego dziecka i puscilam mu piosenkiWłoski ma o polowe krotsze czyli nadal dlugie ;p ale juz nie musze robic kitki, czy podpinac spinka. Loki scięte ale widze ze zaczynaja sie znowu lekko krecic. Zobaczymy jak bedzie po umyciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 18:57
-
No to ja też się pochwalę, że w końcu i my chodzimy
mały piernik dzisiaj wstał i po prostu sobie przeszedł całą kuchnię. Tak jakby to robiła od zawsze
Po tych pierwszych kroczkach na roczek myślałam, że to pójdzie raz dwa, a tu ciągle były dwa kroki i lot na twarz z rękami w górze. Już się śmiałam, że my to chyba po prostu utkniemy na tym etapie, tyle to trwałoa tu dzisiaj taka niespodzianka.
edwarda20, Blueberry, Totoro, Kala, Aga78, Rene lubią tę wiadomość