X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Kwietniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White temperatura spadala mu powoli ale o 22 juz byla normalna.

White Innocent, Kala lubią tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Blueberry Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie że wątek znowu żyje, zniknęłam na trochę i tyle zaległości:)
    Choroby to masakra, Jagoda 2 razy do tej pory chorowala i też gorączka była ponad 39, noce były straszne i też nie wiedziałam jak w końcu z tymi lekami, po czopki po jakimś czasie była kupa i nie wiadomo lek działa, czy jeszcze raz podać...
    Jagoda uwielbia konie i też wszędzie je wypatrzy, ale to już pisałam.

I znowu potwierdzę, że moja pysia to podróżniczka, ostatnio pojechaliśmy pociągiem na "wycieczke" - 2,5 h w jedna srone, miedzy czasie przesiadka na autobus, cały dzień nam zeszło i super dawała rade.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 10:39

edwarda20, Kala, Totoro lubią tę wiadomość

gyxwjw4zacghqnnc.png
    dqprx1hp7acrrb8g.png
  • Blueberry Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i hit wreszcie mamy szóstego zęba, druga górną dwójkę, po 6 mc przerwy!

Rene trzymam kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 10:44

edwarda20, Kala lubią tę wiadomość

gyxwjw4zacghqnnc.png
    dqprx1hp7acrrb8g.png
  • Kala Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene trzymamy 🙂

ug37df9hq3eabxrz.png
  • Kala Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem z siebie dumna, gdyż udało mi się umyć głowę, wysuszyć i wyprostować 😂 niby takie nic, ale nie wiem, czy się chwaliłam ale moja córeczka kochana panicznie boi się suszarki 🤨 i żelazka ... no o ile z prasowania bez mrugnięcia okiem zrezygnowałam, to z mycia głowy trochę słabo ...

ug37df9hq3eabxrz.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kala hahaha. Fajnie. Moj sie niczego nie boi i wszystko chce dotknac. Prasowac muszę tylko wtedy jak maz go trzyma bo od razu atakuje zelazko i deske.

Kala lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Blueberry Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda suszarkę uwielbia jak jej po kąpieli włosy susze :) ale boi się muchy, zwłaszcza jak wleci taka ogromna bzyczaca 😂😉

gyxwjw4zacghqnnc.png
    dqprx1hp7acrrb8g.png
  • Kala Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tą suszarką to jakiś ewenement, bo niby dzieci śpią przy suszarce... a ona aż się trzęsie ze strachu jak słyszy. I co jest dziwne nie bała się maszynki jak jej włoski podcinałam. Dzisiaj pobudka o 5 ... na szczęście mąż z nią wstał, a ja luksusowo do 6 dospałam i kawę do łóżka dostałam🙂 Ale o 8 musiałam ją położyć, jak zasnęła to szybko do łazienki, bo już taki smalec na głowie,
    ze szok i tylko co chwile nasłuchiwałam czy się nie budzi. Udało się w 100 % i teraz taka piękna ruszam na shopping do mięsnego ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 11:45

ug37df9hq3eabxrz.png
  • Kala Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluberry takiej muchy to ja tez się boje 😀 i zreszta innych wszelakich robaków

ug37df9hq3eabxrz.png
  • Totoro Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też się boi suszarki xD i prostownicy do włosów, ale to akurat przeze mnie, bo nagadalam jej kiedyś, że nie wolno dotykać, bo jest gorąca, byłoby ała i takie tam... To potem jak chciałam grzywkę podprostowac to płakała 🤦‍♀️

W ogóle bardzo nie lubi hałasu. Denerwuje ją odkurzacz, nie znosi zgiełku, żadnych głośnych dźwięków, do kościoła jak idziemy to tylko na dworze wytrzymuje..

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • Kala Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wrażliwa dziewczynka 🙂 u nas ostatnio jak mówię nie wolno, to najpierw się śmieje i grozi paluszkiem, a potem robi taką artystyczną podkówkę i zaczyna stękać ... komicznie to wygląda

ug37df9hq3eabxrz.png
  • Kala Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jak mi się nie chce iść !!!! W ogóle nic mi się nie chce tylko jeść😒 chyba okres się zbliża .... niech mnie ktoś wygoni!!!

ug37df9hq3eabxrz.png
  • Kala Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę gruba .... ale chociaż z wyprostowanymi włosami ...

ug37df9hq3eabxrz.png
  • Blueberry Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kala heheh prze swoje teksty padam :) :)

Kala lubi tę wiadomość

gyxwjw4zacghqnnc.png
    dqprx1hp7acrrb8g.png
  • Kala Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak u Was, ale nad naszym morzem polskim pięknym pogoda schrzaniła się na maksa. Ubrałam bluzę i jeszcze skórę, a i tak zimno było. W końcu z córcią nie lansowałyśmy się w mięsnym tylko w rossmanie i w związku z poprzednim postem oprócz rzeczy dla małej zamiast kinder country zakupiłam batoniki chodakowskiej 😢 i herbatkę na odchudzanie hahahah

ug37df9hq3eabxrz.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy wypis 🙂👍jedziemy zaraz do domu

Kala, edwarda20, Totoro, Agusia_pia, Blueberry, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość

preg.png

Ja 38
    On 40
    💊Euthyrox Asentra Tardyferon Falvit
    18.04/20.04 +
    22.04 pierwsza wizyta pęcherzyk
    06.05 druga wizyta pęcherzyk z zarodkiem i jest ❤️
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • Kala Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalina już dzisiaj przeszła samą siebie ... 16:40 a ona już po kolacji ...🙄 no jak kurde teść Śp.o 3 w nocy kawa, 5 odkurzacz a o 17 do spania 😂

ug37df9hq3eabxrz.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Henio jak byl malutki, ciezko mi powiedziec do którego mca, do 6 na pewno, bal sie wszystkich dzwiekow. A potem przeszlo. I nie boi sie niczego, wszystko fajne, interesujące, byle dotknac i polizac.

Godzine temu Henio bawil sie w swoim kąciku, w pewnej chwili zapadla cisza, zajrzalam co robi, siedzial sobie spokojnie wiec poszlam. Za kilka minut idzie z pampersem i mi daje. Mowie dziękuje, zrobiles kupe? A ten e! i pokazuje na pelna pieluszke :) Smiesznoty takie te nasze misiaczki :)

Rene jak wyniki?

Totoro lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Totoro Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila wie gdzie jej nie wolno w domu czy czego nie ruszać o zazwyczaj podchodzi tam, mówi nie nie nie i idzie dalej 😁

Edwarda jak uroczo :D uwielbiam takie sytuacje, takie mądre już dzieciaczki <3

Rene fajnie, że już do domku, daj znać czy wszystko ok:)

Lili dziś zęby dokuczają, w dodatku wstała za wcześnie, za wcześnie drzemka i marudna dziś jak nie wiem:/ w dodatku calutki dzień pada, więc siedzimy w domu, można dostać czegoś do głowy.. Już nie wiem co jej wymyślać.. Zabawki mogą dla niej nie istnieć, żadne przybory kuchenne, grzebanie w szufladach, piłeczki jej kazałam wkładać do brytfanki na muffinki, lipa, naprawdę nie wiem. Jak sądziłam, że jestem dość kreatywna, tak dziś czuję dziurę w mózgu...

Kala lubi tę wiadomość

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoro moj tez wie czego nie wolno, ale i tak podchodzi, macha glowa na nie, patrzy na mnie ale i tak robi :p Czasami jak na niego zlowieszczo spojrzę to odejdzie, ale tylko czasami :p

Totoro lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
‹‹ 1638 1639 1640 1641 1642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ