Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Totoro bardzo fajnie ... cieszę się, ze się odważyłyśmy, bo lepiej ... można powiedzieć, ze jeszcze lepiej będzie nam się pisało 😀 co do zębów, to uwierz, ale pomoże ... to są licówki porcelanowe 🙈 oni piłują zęby do takich kikutów i naklejają z porcelany. Ja nie miałam swoich jakiś brzydkich, całkiem ładne i równe, ale ... okazało się, ze miałam niezdiagnozowaną wadę zgryzu w dzieciństwie i powinnam nosić aparat, bo mi dolne z górnymi jakoś za bardzo się stykały .. i przez to, ze tego nigdy żaden dentysta nie zauważył, to miałam strasznie pościerane, a górne to już w ogóle się kruszyły .. i jak raz praktycznie pół zęba mi odpadło, to zdecydowałam się na tą „operację” i na górze 1, 2 i 3 mam właśnie założone licówki
-
Kala no właśnie, łatwiej będzie sobie zwizualizować sytuacje, o których piszemy 😁
Co do zębów to w takim razie wyglądają bardzo naturalnie 😀 nie powiedziałabym, że to licówki😀 W ogóle przy Franku to chyba wygladasz jak starsza siostra 😁White Innocent, Kala lubią tę wiadomość
-
Wow, faktycznie nie wyglądasz na swój wiek!
piękny uśmiech, już wiem czemu dziewczyny zachwycały się zębami, idealne do zdjęć
wybielasz je dodatkowo?
W ogóle to jesteście z Frankiem bardzo podobni, oczy takie same, pełne usta i uśmiech 😘
Kala lubi tę wiadomość