Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
JS piasek taki https://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_dla_kota/zwirek_cats_best/zwirek_zbrylajacy_cats_best/47803?&variantid=47803.2&gclid=EAIaIQobChMIpsax-Myi7gIVh9OyCh1S2AbcEAQYAiABEgIErvD_BwE
Drobne są najgorsze, jeżeli chodzi o roznoszenie po domu. Ten jest grubyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2021, 10:00
-
Totoro trzymaj się kobieto jakoś 😘
No u nas dziś chłopaki zaliczyło porządny spacer na sankach 😳 ponad godzina na tym mrozie u nas -10. Bartek już w połowie drogi do domu jęczał że do domku chce ale nie miał wyjścia musiał siedzieć. Ale fajnie byłoTotoro lubi tę wiadomość
-
Kala, podlinkuj mi jak mozesz, bo ja nie moge na telefonie skopiowac i wkleic w przegladarke, nie wiem czemu 🥴
Ja zwirek mam ten
https://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_dla_kota/zwirek_tigerino/tigerino_special_care/707715
I jest super pod wzgledem zbrylania, zapachu pudru ktory dlugo sie utrzymuje, nawet jak sprzatam kuwete to kompletnie nic nie czuc, gdzie przy Benku juz ten zapach jednak byl. Mega szybko niweluje zapachy.
A wycieraczke mam taka co wpada w srodek zwir, a potem ja tylko otwieram srodek i wytrzepuje to. Nie mam niestety miejsca na zadna szeroka ani dlugaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2021, 12:33
-
JS Benek potwierdzam szybko śmierdzi. Cat best nie, nic nie czuć, nawet jak się długo nie wymienia.
A to nie podlinkowałam ? Coś źle wkleilam? Ja to tępak w te klocki jestem ...
Wycieraczkę tez chyba mam taką jak piszeszWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2021, 12:48
-
JS no jakieś tam pojedyncze przy kuwecie się zdarzają, ale weź pod uwagę, ze ja mam 2 długowłose, które dodatkowo mają włosy na łapach. Przy poprzednim piasku wystarczyło, ze jeden wlazł, to od razu piaskownica w przedpokoju, piasek na kocie i w ogóle wszędzie 🙈 zapachu nie ma, może trochę drewnem 🤔 kuwetą jak przy benku i innych tego typu nie czuć w ogóle
Jutro wrzucę foto jak to wyglada po nocy -
Jak tam mija Wam niedziela mroźna?
U mnie już blisko kolacja kąpiel i spanie. Czyli przyjemna część dnia a potem mam jakieś trzy godziny dla siebie zanim zasnę przy serialu -
U mnie już po kąpieli, zaraz będzie jadła kaszkę ... ale teraz wyje, bo ja zrobiłam, a przecież ona chciała sama!!!! 🤦♀️
JS normalnie leżał, a ja po nim jeździłam odkurzaczem 😂 tylko zmieniałam końcówkę na taką małą ściętą ... nie wiem ile wylazło, bo już miałam sporo w pojemniku wcześniej. Jutro zrobię na pusty!