Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 wrote:Wydaje się nam, że mają między 35 a 40 lat. Mają syna około 10 lat. I z tym dzieciakiem takie imprezy non stop
Masakra. Jeszcze z pol roku temu kupili psa i pies tez czesto szczeka, ale akurat pies mi nie przeszkadza, bo to tylko zwierze...
Co do sąsiadów to raz była akcja że przylazł do mnie z awantura że dziecko mu przeszkadza bo płacze,oczywiście dostał kulturalny ochrzan że po pierwsze dziecko jest chore i coś go boli po drugie niech się zainteresuję tymi chlejusami co na klatce schodowej urzędują.Oczywiście nic na ten temat nie powiedział,potem jeszcze rzucił tekst że on 3 dzieci wychował i ani razu nie płakały,to mu powiedziałam że chyba jest nie poważny i że jak ma takie bzdury gadać to niech już idzie a po za tym ja już skończyłam z panem dyskusję i zamknęłam mu drzwi przed nosem wkurzył się.
teraz wiem że takimi filozofami to nie ma co wdawać się w dyskusję bo oni zawsze maja na wszystko odpowiedź.A od pijaczków to pewnie by w gębę dostał za to filozofowanie.Dodam że już więcej razy do mnie nie przyszedł mimo że dziecko nie raz płakało... -
Aliska super płeć ppznasz niebawen zreszta wiecie okreslanie plci zawsze wiąże sie z ryzykiem błędu wiec im późniejsze tym dokladniejsze ale nie zawsze znam przypadki oswoecenoanpodczas porodu
My poznalismy płeć Igusia w 12 tygodnou ale bylo to jakos na 97 prpcent lekarz określił.
Amory i baki ale sie usmialam dzięki
Co do mieszkania z rodzicami naprawe zależy od rodziców z moimi już bym nie dala rady za duzo lat mieszkamy osobno do tego moja mam pali czego nieznosze.
Jak ma sie osobne pietra i wejscia to tak naprawdę jao dwa osobne mieszkania mam znajomych co tak mieszkaja i wiadomo nie narzekają boisko opieka do dziecka a i kredyt zerowy a sa na swoim.
My mieszkalismy u teściów ponad miesoac jal nam sie remont wydłużyl i serio bylo ok nie mogę się zlego slowa powoedziecAliskaa, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Asiaa1201 wrote:Ja dziś mam badania prenatalne na godz 16:00 i prosze o kciuki :*
-
nick nieaktualny
-
AJrin wrote:
Co do mieszkania z rodzicami naprawe zależy od rodziców z moimi już bym nie dala rady za duzo lat mieszkamy osobno do tego moja mam pali czego nieznosze.
Jak ma sie osobne pietra i wejscia to tak naprawdę jao dwa osobne mieszkania mam znajomych co tak mieszkaja i wiadomo nie narzekają boisko opieka do dziecka a i kredyt zerowy a sa na swoim.
My mieszkalismy u teściów ponad miesoac jal nam sie remont wydłużyl i serio bylo ok nie mogę się zlego slowa powoedziec
My tak właśnie mieszkamy. Z teściową ale dzielimy z nią tylko podwórko. Mamy zupełnie osobne wejścia. No i dzięki temu że tak jest nigdy nie musieliśmy brać żadnego kredytu, wszystko remontowalismy z oszczędności. Nawet w wakacje udało nam się zrobić elewacje. Zresztą na teściowa nie mogę powiedzieć złego słowa. Nigdy nam się nie wtrąca, a wręcz przeciwnie. Pomaga gdy potrzebujemy. Kochana kobitka
.
Od urodzenia, do czasu gdy przeprowadziłam się do domu mojego męża mieszkałam w blokach. Czyli dopiero jakieś 6 lat mieszkam w domu. I wiem jak to w blokach wszystko słychać i jacy okropni potrafia być sąsiedzi ... Teraz, mimo że wokół domu jest dużo więcej pracy, za żadne skarby nie chciałabym wrócić do bloków...Magdzia85F lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Dzień dobry
Witam się tuż po śniadaniu;) Krew oddana, w środę odbiór wyników:)
Rene, dziękuję:* Lepiej:) Wczoraj przez chwilę miałam 37,5 ale to było dosłownie chwilowe. Dzisiaj już normalnie funkcjonuję
Jak Ty się czujesz?
Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
-
Paatka wrote:My też na początku roku kupiliśmy mieszkanie w stanie deweloperskim. Kredyt na 30 lat, ale to była najlepsza decyzja jaką mogliśmy podjąć. Wreszcie u siebie, a nie na wynajmowanym. Jeszcze w super okolicy bo mimo, że duże miasto to w jego spokojnej części z rezerwatem przyrody tuz za rogiem, po którym bede mogla spacerowac z wózkiem. Kredyt to obciazenie, ale bez niego jeszcze sporo lat byśmy czekali, żeby uzbierać na swoje. A teraz to co płaciliśmy komuś za wynajem wkładamy w kredyt
My na początku 2016
Podjęliśmy decyzję o budowie domu też oczywiście z kredytemi od momentu kiedy koparka wjechała na działkę żeby kopać fundamenty do momentu wprowadzenia się minęło 9 miesięcy
a to cały 200 metrowy dom był do zrobienia i wykończenia
na pewno zdarzycie!
-
Ellka wrote:Dzień dobry
Witam się tuż po śniadaniu;) Krew oddana, w środę odbiór wyników:)
Rene, dziękuję:* Lepiej:) Wczoraj przez chwilę miałam 37,5 ale to było dosłownie chwilowe. Dzisiaj już normalnie funkcjonuję
Jak Ty się czujesz?
U mnie też ok trochę katar dokucza i gardło ale mniej niż wczoraj i przedwczoraj -
Tęskniąca wrote:Aliskaa - gratulacje - piękny bobasek,
Asiaa1201 - trzymam mocno
ja własnie obejrzałam "było sobie życie" odcinek :"narodziny" . Miło wrocic do dziecinstwa. Dzieki tej bajce chcialam zostac lekarzem jako dziecko -
Rene wrote:no psa to jestem jeszcze w stanie zrozumieć ale ludzi już nie koniecznie powinni się troszkę zastanowić nad tym co robią ok wolny kraj ale bez przesady sami nie są,a i z tego dziecka to nic może nie być jak już od młodych lat przebywa w takim środowisku.
Co do sąsiadów to raz była akcja że przylazł do mnie z awantura że dziecko mu przeszkadza bo płacze,oczywiście dostał kulturalny ochrzan że po pierwsze dziecko jest chore i coś go boli po drugie niech się zainteresuję tymi chlejusami co na klatce schodowej urzędują.Oczywiście nic na ten temat nie powiedział,potem jeszcze rzucił tekst że on 3 dzieci wychował i ani razu nie płakały,to mu powiedziałam że chyba jest nie poważny i że jak ma takie bzdury gadać to niech już idzie a po za tym ja już skończyłam z panem dyskusję i zamknęłam mu drzwi przed nosem wkurzył się.
teraz wiem że takimi filozofami to nie ma co wdawać się w dyskusję bo oni zawsze maja na wszystko odpowiedź.A od pijaczków to pewnie by w gębę dostał za to filozofowanie.Dodam że już więcej razy do mnie nie przyszedł mimo że dziecko nie raz płakało...
Juz widze siebie jak ktos mi przychodzi ze dziecko placze. Kuzwa rozniosłabym!!Rene lubi tę wiadomość
-
Rene, oby przeszło całkiem:)
A ja dzisiaj jakaś taka zmęczona. Drzemnęłam się godzinkę ale nie odpoczęłam -
Hej dziewczyny
Myślałam, że moje mdłości będą ustępować powoli ale się pomyliłam weekend był okropny pod tym względem do tego dziś doszły wymioty...
Co do mieszkania my mieszkamy z moimi rodzicami, a na weekendy jeździmy do teściów zazwyczaj. W planach budowa domu w najbliższym czasie, póki co czekamy na pozwolenia na budowe -
Ibisha 2ow ale tempo serio pogratuluje u nas prawie 7 miesoecy trwal remont generalny prawie metrów.
Nam też sie marzy z M wlasny dom z ogrodem ale stwierdzilismy ze jak sie bedziemy starzec wybudujemy sobi3 gdzies taki parterowy. Poki co miejsca nam nie zbraknie typko jak to segment mikro ogródek a my jeszcze na polowie mamy ogrod zimowy wiec naprawde mikro tylke co postawic grilla siedzica lezanke a na okolo roslinki.
Za to z przodu w nastepnym roku robie piaskownice i hustawke ze zjezdzalnia dzieciaka co tam niech maja gdzie brykac. -
Kciuki za wizyty ja mam jutro wiec juz tez proszę bo to prenatalne.
justysbp, pomarańczka_33, Ilona92, Magdzia85F, Ellka, monroe, Tusianka, Rene lubią tę wiadomość