Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7ceeacfdf99.jpg
My już po prenatalnym
wszystko ok
dzidzia ma 5.36 cm
jest niesamowitym wierciochempomarańczka_33, Tusianka, Paatka, Sassy, Asiula27, Magdzia85F, Aksamitna, aga_90, monroe, Ilona92, Agusia_pia, Rene, hobbitka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie ale usg nie robiliśmy bo w piątek mam prenatalne
. Więc jeszcze muszę poczekać kilka dni zanim zobaczymy nasza Kruszynke
Ilona92 lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Czesc dziewczyny, po wizycie melduje sie i ja. Dzidzia ma juz 12,5cm i wazy 90gram takze kawal czlowieczka;)) Aaa i najwazniejsze pokazalo co ma miedzy nozkami-tym razem bedzie chlopiec;))) Gratuluje Wam udanych wizyt i trzymam za Was kciuki caly czas, pozdrawiam
)
Ilona92, Tusianka, Kinga., Aliskaa, Sassy, Rene, hobbitka lubią tę wiadomość
-
Termin wg miesiączki mam na 27 marca ale na usg pokazuje mi po wymiarach dziecka 22go. Crl dzieciaczka to 9,5cm i moj lekarz mierzy nozki do tego okolo 3cm, wiec podal mi dlugosc dzieciaczka 12,5cm. Aktualnie zaczelam 15tydzien:)
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
A do mnie lecą jeansy ciążowe z H&M! Udało mi się kupić używki w moim rozmiarze za 40 zł, bo więc szkoda było nie brać
Muszę się też zaopatrzyć w legginsy takie cieplejsze, bo zmarzluch jestem
Magdzia85F lubi tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualny
-
a ja chyba muszę zmienić lekarza prowadzącego bo jak mama się dowiedziała że nie zamierzam rodzić u niej w szpitalu który jest dalej to powiedziała żebym sobie zmieniła lekarza bo po co temu głowę zawracam skoro nie chcę u niego rodzić...
-
Jak zaczyna się rodzic, a to może być w każdej chwili to nie wiadomo jaki lekarz będzie miał dyżur akurat. Ja też nie liczę, że trafię na moją gin mimo że pracuje w szpitalu, w którym chce rodzic.
Inna sprawa jest z planowanym cc, kiedy można zna się umówić z lekarzem na konkretny dzień.
Poza tym jeśli lekarz Ci odpowiada to nie widzę sensu zmienić. Przemysl to bo znaleźć dobrego lekarza to moim zdaniem dość trudne zadanie...
Asiula27, monroe, Ilona92 lubią tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
wiecie ja bym nie zmieniała bo po mojemu to żadna różnica ale matka robi jakiś problem. pomyślałam że pogadam ze swoim lekarzem na wizycie że chcę rodzić w innym szpitalu i zobaczymy co on mi powie.
u nas problem jest taki że mój mąż i moja matka się nie za bardzo trawią i mój mąż nie chce aby mama była obecna przy porodzie itp. stąd ta decyzja o innym szpitalu -
Agusia_pia wrote:a ja chyba muszę zmienić lekarza prowadzącego bo jak mama się dowiedziała że nie zamierzam rodzić u niej w szpitalu który jest dalej to powiedziała żebym sobie zmieniła lekarza bo po co temu głowę zawracam skoro nie chcę u niego rodzić...
Ilona92 lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Moje zdanie jest takie, że o ile trzeba szanować rodziców- to już mamy własne życie i podejmujemy własne decyzje. To Wasza ciąża - Twoja i męża - i rób to co Tobie/Wam się podoba. Inaczej Twoja mama już zawsze będzie chciała decydować o wszystkim jak np. wychowanie dziecka.
pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Ja dzisiaj strasznie słaba jestem;/ przejdę kilka kroków, postoję trochę i już ciężko oddychać. Jak tak będzie dalej to będzie nieciekawie:|
A co do lekarza, to dziewczyny dobrze mówią, ciężko znaleźć dobrego. Kwestia szpitala to też Twój wybór i nie sugeruj się tym co mówi mama. -
hobbitka wrote:Dwa wiaderka
hobbitka lubi tę wiadomość