Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Taka ciekawostka:
Tesciowa pracuje w przedszkolu i wysłała mi spis imion dzieci, które najczęściej się powtarzają:
Amelia, Natalia, Oliwia, Julia, Zofia, Nikola, Maria, Aleksander, Aleksandra, Jakub, Jan, Wiktor, Krystian, Mikołaj, Adrian, Nataniel, Nikodem, Rafał, Wojciech, Franciszek, Magdalena, Patryk, Hanna, Jagoda, Liliana, Róża, Helena, Mateusz, Gniewomir, Ernest, Jarosław, Marcin, Ryszard, Tomasz, Antonina, Benedykt, Borys, Lena, Matylda, Marika, Maciej, Filip, Kosma, Ignacy, Daniel, Iga, Makary, Szymon, Oliwier, Ludwik, Marcel, Cezary, Paulina, Piotr, Paweł, Anita, Grzegorz.
Zaskoczył mnie Benedykt i KosmaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 10:46
Justa1994 lubi tę wiadomość
-
Ja już też raczej do pracy w ciąży nie wrócę, zdecydowanie zregenerowałam się w domu i nie chciałabym już powrócić do stresu i bóli, które miałam wcześniej.
Ja też zaczynam 2 trymestr i w sumie od początku ciąży nie mam intensywnych objawów, więc jedyne co zauważyłam to to, że nie zasypiam już na kanapie o 21 tylko trafia mi się nawet czytać książkę do 24. A ze spaniem problemy to też już przeszłość. -
nick nieaktualny
-
Magdzia85F dzięki, czytałam opinie o jednym i o drugim szpitalu, w sumie się nie różnią. mama będzie musiała to uszanować nasz wybór.
dziś będzie wieczorem ta rozmowa. dam znać.
Magdzia85F, pomarańczka_33, Tusianka lubią tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Taka ciekawostka:
Tesciowa pracuje w przedszkolu i wysłała mi spis imion dzieci, które najczęściej się powtarzają:
Amelia, Natalia, Oliwia, Julia, Zofia, Nikola, Maria, Aleksander, Aleksandra, Jakub, Jan, Wiktor, Krystian, Mikołaj, Adrian, Nataniel, Nikodem, Rafał, Wojciech, Franciszek, Magdalena, Patryk, Hanna, Jagoda, Liliana, Róża, Helena, Mateusz, Gniewomir, Ernest, Jarosław, Marcin, Ryszard, Tomasz, Antonina, Benedykt, Borys, Lena, Matylda, Marika, Maciej, Filip, Kosma, Ignacy, Daniel, Iga, Makary, Szymon, Oliwier, Ludwik, Marcel, Cezary, Paulina, Piotr, Paweł, Anita, Grzegorz.
Zaskoczył mnie Benedykt i Kosma
długa lista:-)o nie widzę imion które na tą chwilę mamy wybrane dla maluszka:-)
-
Witam sie ja dziś mam prenatalne i wczoraj dopadl mnie przerazenie uczucie że cos sie stanie wiec kiepsko spalam serce walilo az w gardle.
Poproszę o kciuki na 16:15.
Ja tez mam w pakiecie prenatalne ale robie prywatnie bo chce lekarza z certyfikatem.
A moj gin za pozno dal mi skierowanie na darmowe testy pappa bo już w tych lepszych miekscach miejsc nie ma w tym czasie co potrzebuje. Po 35 takie badania sa bezpłatne ale lekarz musi dac skierowanie ja musialam o nie poprosić ale zrobilam to miesiąc temu i noestety trzeba tp robic wczesniej.
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Pomarańczka o to byłoby miłe zaskoczenie:-) ja już nie wrócę do pracy. To w moim przypadku strzał w kolano.
Agusia tak - sprawdź https://www.gdzierodzic.info Fajna stronka. Rankingi są i opisy szpitali wraz z opiniami. -
Dziewczyny współczuję Wam tych mdłości, ja doswiadczylam ich tylko przez 3 dni, na samym poczatku chyba w 7 tc i to jeszcze na urlopie
. Poza zywymi snami i budzeniem sie w nocy na szczescie nie mam innych dolegliwosci. Trzymam kciuki zeby Wasze szybko się skończyły
-
AJrin wrote:Witam sie ja dziś mam prenatalne i wczoraj dopadl mnie przerazenie uczucie że cos sie stanie wiec kiepsko spalam serce walilo az w gardle.
Poproszę o kciuki na 16:15.
Ja tez mam w pakiecie prenatalne ale robie prywatnie bo chce lekarza z certyfikatem.
A moj gin za pozno dal mi skierowanie na darmowe testy pappa bo już w tych lepszych miekscach miejsc nie ma w tym czasie co potrzebuje. Po 35 takie badania sa bezpłatne ale lekarz musi dac skierowanie ja musialam o nie poprosić ale zrobilam to miesiąc temu i noestety trzeba tp robic wczesniej. -
nick nieaktualny
-
Agusia_pia wrote:Magdzia85F dzięki, czytałam opinie o jednym i o drugim szpitalu, w sumie się nie różnią. mama będzie musiała to uszanować nasz wybór.
dziś będzie wieczorem ta rozmowa. dam znać. -
Magdzia85F wrote:Rene zastanawiam się nad Starynkiewicza, ale ma minusy, bo tam leżałam. Ale jeszcze ten nowy kolos dziecięcy Banacha, podobno fajny. Ale opinii mało.
Pamietajcie tez ze opinie internetowe trzeba przesiewac bo czesciej ktos wstawi negatywna (zwlaszcza pod wplywem emocji,niekoniecznie prawdziwa) niz pozytywnakaszelkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmily wiem. Ogólnie opieka była niezła. Pielęgniarki bardzo pomocne. A położna, która mi zdejmowała szwy po operacji cudowna i muszę ją dorwać
Sprzęt mają jeden z najlepszych, lekarzy też.
Szkoda, że remontu nie zrobili, bo przydałby się im.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 11:17
-
oo też skorzystam z tej stronki bo ja ciągle nie mam pojęcia gdzie rodzić
Dzięki Magdzia85F
edwarda20 - mój mąż chciał Kosmę ale się nie dałama tak to widzę, że naszych wybranych też nie ma
Agusia_pia - trzymam kciuki
AJrin - na pewno będzie wszystko dobrzerównież kciukam
a do Was doświadczonych Mamuś mam pytanie, jakie staniki polecacie? Normalnie nie mam dużego biustu, miseczka B, ale teraz trochę mi piersi urosły i muszę się w coś zaopatrzyć, na co zwracać uwagę? a może możecie coś konkretnego polecić?Magdzia85F lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Agusia powodzenia na rozmowie!
My już się zdecydowaliśmy na imiona i nie widzę ich na tej liście
Współczuję mdłości dziewczyny. Może nie męczyły mnie długo, jak niektóre, ale źle wspominam ten okres. Za to mam takie rwące bóle w pośladku. Zmiana pozycji w łóżku, wstanie czy położenie się za każdym razem wiąże się z bólem. Muszę w piątek zapytać o to gina. Na początku myślałam, że samo minie, ale widzę że jednak nie
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Magdzia85F wrote:Emily wiem. Ogólnie opieka była niezła. Pielęgniarki bardzo pomocne. A położna, która mi zdejmowała szwy po operacji cudowna i muszę ją dorwać
Sprzęt mają jeden z najlepszych, lekarzy też.
Szkoda, że remontu nie zrobili, bo przydałby się im.
Poczytalam opinie o "moim" szpitalu i ma najgorsza ocene z calego Gdanska xD
-
Tusianka wrote:Agusia powodzenia na rozmowie!
My już się zdecydowaliśmy na imiona i nie widzę ich na tej liście
Współczuję mdłości dziewczyny. Może nie męczyły mnie długo, jak niektóre, ale źle wspominam ten okres. Za to mam takie rwące bóle w pośladku. Zmiana pozycji w łóżku, wstanie czy położenie się za każdym razem wiąże się z bólem. Muszę w piątek zapytać o to gina. Na początku myślałam, że samo minie, ale widzę że jednak nie
Tez miewam te bole - to moze byc cos jak rwa kulszowa - cos uciska na nerwy i tak sie dzieje
-
nick nieaktualnyEmily hm, to będziesz się jeszcze zastawiać? Czy już postanowione?
Chcecie dziewczyny swojego faceta przy porodzie? My zdecydowanie nie chcemy być razem jak będę rodzić. To znaczy jak już finisz będzie.
Aliska może mogłabyś umieścić ten link do strony że szpitalami na pierwszej stronie? https://www.gdzierodzic.infoRene lubi tę wiadomość