Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona92 wrote:To niech płaca podatki jak ludzie, ktorzy wykonują inne zawody. Nie mam nic przeciwko co do wiary i ludzi wierzących, ale to co jest w Kościele, a o czym mowil Jezus mija sie z prawda. Zdarzy sie normalny ksiądz jak 1/1000000.Kirunia - jesteś już z nami Maleńka
-
Dominika32 wrote:Mi wlasnie wpadl w oko wozek firmy adamex znacie??
Tego typu wozki mi sie podobaja. I w sumie Tutek i Adamex maja bardzo podobne modele. Widzialam tez na allegro duzo wozkow firmy Raf-pol, ale cena juz duzo nizsza, wiec pewnie jakosc gorsza. -
nick nieaktualnypomarańczka_33 wrote:a ja wczoraj dokonałam pierwszego zakupu dla Maleństwa
zakupiłam meblościankę
i ma być to niespodzianka
a ja będę mieć zakaz wchodzenia, pokój przedemną zamknięty na klucz
-
nick nieaktualny
-
Aliskaa wrote:U nas znowu pokój do dziecka ma naszykować narzeczony
i ma być to niespodzianka
a ja będę mieć zakaz wchodzenia, pokój przedemną zamknięty na klucz
ja bym się nie odważyła powierzyć tego mojemu mężowi
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
No wlasnie moja kolezanka go ma i bardzo sobie chwali.Ja teraz tez sobie przypominam ze nawet mialam okazje kiedys popchac jej slodka corcie w tymze wozku,i powiem wam ze calkiem lekko i przyjemnie sie pchalo go po tych dziurawych,krzywych polskich chodnikach.
-
nick nieaktualnysweetmalenka wrote:Ja też mam pare upatrzonych. Tak wrócę do domu to powiem jakie. A wracam dziś! Chociaż jestem trochę zniesmaczona bo robili mi usg i badanie w dniu przyjęcia a potem już nic. Nawet dziś- w dniu wypisu nie mialam robionych badań...
To w sumie poleżałaś sobie w szpitalu. -
nick nieaktualny
-
Dreamnes, dziękuję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyco do Stokke to widzialam jak mojej koleżanki dziecko jezdzilo w tym wozku, mialam wrazenie ze dostanie wstrzasu mozgu w tej gondoli bez amortyzacji. Wiec jak dla mnie to wozek na chodniki i centra handlowe... Ja mialam jedo fyn ale sprzedalam bo dla mnie byl za ciezki i za duzy ale za to świetnie sie sprawdzal na wybojach. Teraz chcemy kupic Xlandera ale uzywanego bo szkoda mi kolejny raz kupowac nowy wozek ktory po pol roku straci polowe wartosci. A po jednym dziecku wozek wyglada jak nowy...
-
Mania 86 wrote:Dziewczyny, odebrałam wyniki, ryzyko Downa 1:281, bo mam podwyższone bhcg. Ale czytałam, że wpływ na to może mieć też Duphaston, który biorę od początku. Wieczorem konsultacja. Kość Nosowska widoczna i NT 1.4
Tez mi sie wydaje ze sa przeklamane przez leki ktore bierzesz.
10 bede miala prenatalne z testem Pappa, i juz sobie wbijam w glowe ze moze byc cos nie po mojej mysli wlasnie przez Luteine ktora biore w wielkiech(tak mi sie wydaje) dawkach.
-
nick nieaktualnyMania 86 wrote:Dziewczyny, odebrałam wyniki, ryzyko Downa 1:281, bo mam podwyższone bhcg. Ale czytałam, że wpływ na to może mieć też Duphaston, który biorę od początku. Wieczorem konsultacja. Kość Nosowska widoczna i NT 1.4
Będzie dobrze. I jeśli taki wpływ ma duphaston to na pewno Pappa nie zrobię!
Mania Ty jesteś rocznik 86? -
Ja chciałam wózek coletto carbon coś tam
cena ok 2000 zl ale poczytalam opinie i już mi siw odechciało. Na ten moment myślę o adamex barletta lub adamex pajero.
Mania 86 - mój lekarz mówił ,że przy braniu duphastonu wyniki testu pappa są niemirodajne i zawsze wychodzi podwyższony wynik.
Ja wczoraj z mężem podjęliśmy decyzję, że nie będziemy ich robić.
Asiula27 lubi tę wiadomość