Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
casteam wrote:Moze bylo sucho bo to pierwszy raz po tak dlugim czasie i do tego czlowiek malo wyluzowany
Wlasnie czuje takie dziwne ciagniecie w brzuchu. Zadnych plamien nie ma na szczescie. Moze nastepnym razem bedzie lepiejtakze sie nie przestraszcie jak cos :p tak najwyraźniej sperma z ciazowymi hormonami reaguje.
Ilona92 lubi tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Hej dziewczyny
Witam sie z wami w ostatnim dniu 1 trymestru.
Jutro rano prenatalne!Boje sie strasznie.
Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok i bede mogla jutro po wizycie przywitac sie z wami w pierwszym dniu 2 trymestru.
Trzymajcie za mnie kciuki jutro rano.Ilona92, Monnn lubią tę wiadomość
-
Dominika32 wrote:Hej dziewczyny
Witam sie z wami w ostatnim dniu 1 trymestru.
Jutro rano prenatalne!Boje sie strasznie.
Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok i bede mogla jutro po wizycie przywitac sie z wami w pierwszym dniu 2 trymestru.
Trzymajcie za mnie kciuki jutro rano.
O to tak jak jajutro zaczynam drugi trymestr
nie boj sie, wszystko bedzie w porzadku
trzymam kciuki
A ja znow obudzilam sie z bolem glowymam juz tego dosyc.
-
sweetmalenka wrote:Ja obiecałam zdjęcie w pt i oczywiście zapomniałam więc dziś załączam.
Niestety widac doskonale że w lędźwia mi poszło
https://zapodaj.net/541951d493ad8.jpg.html
uff pięknie ! nie jestem saamamyslałam ze ze mną cos nie tak ze juz tak widać , a to moja pierwsza ciąża..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 08:57
-
Sweet niezły brzus!
U nas sex absolutnie nie, nie mam zupełnie ochoty. Moze jeszcze przyjdzie...
Cieszę się, ze nie jestem sama z żołądkiem.
Dominika tez mam jutro. Ty trzymaj kciuki za mnie a ja będę za Ciebie :p Tez sie stresuje.Dominika32 lubi tę wiadomość
-
Wow brzuszki niektóre macie na prawde spore !
Chciałabym sie Was zapytać o dziwne pulsowanie po lewej stronie macicy. Wczoraj lezalam na lewym boku po obiedzie i nagle zaczęło pulsować , na poczatku po raz, dwa myślałam ze to dzidziuch a tu nagle patrzę i widze jak brzuch faluje w tym miejscu, na poczatku jakby bąble pozniej trzepotanie od środka? To ruchy czy dziecko uciska na aortę? Miałam tak przy skurczach ale nigdy w brzuchu. Miała tak któraś z Was? Czy martwię sie bez potrzeby? -
Casteam, to raczej kwestia hormonów, my od początku przytulanki praktykujemy, i może nie tak często jak przy staraniach ale te 2 Razy w tyg to taki standard i ta suchość też mi przeszkadza tylko mi się wydawało że to może kwestia mojego przyzwyczajenia do żelu wspomagającego plemniki
kup sobie jakiś lubrykant tu któraś z dziewczyn poleciła w ciąży feminum żel na bazie wody, może to poprawi Twój komfort. Ja też jakieś lekkie ciągnięcia nieraz po czuje ale zaraz mijają
-
https://zapodaj.net/8a2c884104fa7.jpg.html
no ponoć niektóre maja duże brzuszki oto moj brzuchol. Ogromny. Czuję się jakbym miała bliźnięta przynajmniej. Dzisiaj mam prenetalne o 12 takze trzymajcie kciuki dzisiaj za mnie. Trochę się denerwuje. Głowa mi pęka. Miłego dnia kobietki. -
Wow hobbitka faktycznie spory! Jeju dziewczyny kiedy mi też taki urośnie heh
jakie to jest niesamowite że to jest różnica 2-3 tyg tylko a jaka różnica wizualna. Chociaż jedną z was wysyłała zdjecie z widocznym brzuszkiem a wg suwaczka dzielilo nas chyba 2 dni o ile dobrze pamiętam
hobbitka lubi tę wiadomość
-
ibishka wrote:Wow hobbitka faktycznie spory! Jeju dziewczyny kiedy mi też taki urośnie heh
jakie to jest niesamowite że to jest różnica 2-3 tyg tylko a jaka różnica wizualna. Chociaż jedną z was wysyłała zdjecie z widocznym brzuszkiem a wg suwaczka dzielilo nas chyba 2 dni o ile dobrze pamiętam
Mi tak naprawde brzuch wyskoczył w przeciągu tygodnia w 12 tygodniu był malutki a w 13 już ciąża widoczna na pierwszy rzut okaWięc jeszcze trochę i Ty będziesz brzuchatką
darika lubi tę wiadomość
-
Czekam z niecierpliwością
Co dziś porabiacie? Mnie wzięło na kuchenny maraton i pięke sernika a do tego robię gołąbki dwa rodzaje jedne z mięsem z drugie z pieczarkami i do tego sosie grzybowyza oknem szaro buro a w kuchni tak cieplutko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 10:49
hobbitka, Sassy lubią tę wiadomość