Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ibishka wrote:Andzia to teraz niech ta myśl pozwoli Ci się wyłączyć jak się będzie czepiać. Nie słuchaj tylko skupiaj się na tym że już niedlugo!07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku
-
Ibishka ja smakow nie mam w ogole. Zjem i mieso i cos na slodko, chociaz od typowo wytrawnego i typowo czekolady mnie odrzuca. Wymiotowalam bardzo - niby na dziewczynke. Kalendarz chinski na jednej stronie mowi ze dziewcze, na innej ze chlopak. Twarz cala w syfach, wlosy non stop tluste, zmarszczki poglebione - zle wygladam. Mam kolezanke, ktora ma 6 zmysl, mowie na nia wiedzma bo czesto cos sie jej wysni, to jakis dar wedlug mnie, o mojej ciazy wiedziala wczesniej ode mnie ze snu. Niedawno powiedziala, ze snila sie jej moja corka. Ja zanim zaczelam starania przeszlam na diete na dziewczynke ;p, serduszka byly tylko przed owulacja, jakies pozycje odpowiednie ;p (chcialam wszystkiego sprobowac;p). Do tego jeszcze mialy byc u mnie blizniaki, tylko ze jeden pecherzyk sie nie rozwinal. Jak czytalam o tym w necie, to bylo ze w wiekszosci przypadkach z takich blizniakow sa dziewczynki bo sa silniejsze. Wiec widzisz jak to jest, na dwoje babka wrozyla ;p Nic sie nie da wywnioskowac.
Imie na dziewczynki mamy wybrane, ukochane od lat. Dla chlopca w ogole i nic sie nam nie podoba.
Paatka my tylko to jedno planujemy stad takie moje rozczarowanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 12:38
-
nick nieaktualnyMy imiona mamy wybrane od 3 lat, w sumie to ja bo z moim dzielnie walczę o wybór. Pewnie dopiero jak sie urodzą to będę wiedziała jak mają na imie. Dzisiaj udało mi się namierzyć tętno detektorem. Teraz mi się śniło że urodziłam córkę,za to po po wcześniejszym poronieniu mężowi śnił się syn.
-
Aksamitna wrote:My imiona mamy wybrane od 3 lat, w sumie to ja bo z moim dzielnie walczę o wybór. Pewnie dopiero jak sie urodzą to będę wiedziała jak mają na imie. Dzisiaj udało mi się namierzyć tętno detektorem. Teraz mi się śniło że urodziłam córkę,za to po po wcześniejszym poronieniu mężowi śnił się syn.07.04.2018 - marzenia się spełniają
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:najważniejsze żeby były zdrowe a i tak juz je kocham o szaleństwa, nie ważne płeć.07.04.2018 - marzenia się spełniają
-
nick nieaktualnyU nas lekarz powiedzial ze chyba chlopak
oczywiscie marze o dziewczynce i czekam na usg gdzie dowiem sie ze jednak to byla pepowina a nie siusiaczek
Bedziemy zadowoleni zarowno z syna jak i corkiwazne zeby bylo zdrowe
u mnie w rodzinie przewaga dziewczyn, u mojego lubego chlopcow wiec szanse 50% na 50% wiadomo hehe
Wolalabym corke bo inaczej bede otoczona samymi facetami - mamy jeszcze psatego kawalera
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/089cacc5acc3.jpgMagdzia85F, Rene, Aliskaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomo, że najwazniejsze ze zdrowe. Wczoraj jak lekarz mi wszystko pokazywal, komory serca, plucka, pecherz, paluszki, nawet dzidzi odbyt ;p jak widzialam jak sie kreci, jaki macha nozkami to naprawde bylam wzruszona. Jak powiedzal, ze piekne i zdrowe to latalam jak ptak ;p
I tak wiem, ze nie ma nic wazniejszego. Ale jednak marzenia... A moze przez hormony tak reaguje?
-
Hej dziewczyny
Chcialabym sie przywitac w 2 trymestrze,ale nie moge.
Na prenatalnych uslyszalam od gina ze serduszko nie bije.
Dziecko umarlo w 11 tyg.
Nie wiem skad ale wiedzialam ze co jest nie tak,caly czas to mezowi powtarzalam.
No nic zegnam sie z Wami,Zycze wszystkim szczesliwych porodow
-
A ja mam i na słodkie i na ostre, słone. Na początku wyskoczyło mi sporo wypryskow (teraz już na szczęście mniej) ale każdy mówił że chłopak bo "nie zbrzydlam". Więc myślę, że nie ma reguły
.
Co do imienia to my mamy już wybrane dla dziewczynki. Jeśli jednak się zmieniło i miałby być chłopiec to musielibyśmy jeszcze trochę pomyśleć
.
Mojego męża siostra ma dwóch synów więc jak się teściowa dowiedziała że dziewczynka to bardzo się ucieszyła, w ogóle wszyscy się ucieszyli. Moi rodzice nie mają jeszcze wnuków ale za to ja mam siostrę wiec można powiedzieć że przewaga dziewczyn
. Ale tez się ucieszyli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 13:04
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Dominika32 wrote:Hej dziewczyny
Dziecko umarlo w 11 tyg.
Nie wiem skad ale wiedzialam ze co jest nie tak,caly czas to mezowi powtarzalam.
Przykro mi bardzo
-
nick nieaktualny
-
Ja uważam, że chłopcy są lepsi, mniej humorów, mniej fochów a więcej uśmiechu
Teraz już z Jeremiego się orzestawiłam na Lilkę ale może będę musiała się znowu przestawić
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Dziecko umarlo w 11 tyg.
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Dziecko umarlo w 11 tyg.
No nic zegnam sie z Wami,Zycze wszystkim szczesliwych porodow -
Dziecko umarlo w 11 tyg.
No nic zegnam sie z Wami,Zycze wszystkim szczesliwych porodow07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Dziecko umarlo w 11 tyg.
-
Dziecko umarlo w 11 tyg.
Bardzo mi przykroTrzymaj się!
Przerażające, że aż tak dużo osób z naszego grona musi przez taką stratę przechodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 13:36