Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominika bardzo mi przykro, trzymaj sie. Faktycznie ostatnio sporo tych zlych wiesci
U nas jest troche odwrotnie, maz typowy facet, lubi sport, gry, majsterkowanie wrecz uwielbia. Ja wychowana z czterema bracmi, tez wiele mam wspolnych tematow z mezem, razem ogladamy mecze, gramy i w ogole, ale oboje stawiamy na dziewczynketakie po prostu mamy przeczucie
choc po ostatnim usg maz powiedzial, ze to syn, a ja tez zaczelam miec watpliwosci
aczkolwiek patrzac na przytulanki, wskazywaloby na dziewczyne
teraz juz mi wszystko jedno co bedzie
imion jeszcze nie mamy wybranych.
-
Dominika bardzo mi przykro, trzymaj się dzielnie
My jesteśmy po badaniu prenatalnym. Wszystko w porządku poza pępowiną jest dwunaczyniowa, a powinna być trzy. Lekarz niby powiedział, że tak się czasem zdarza ale żeby się nie martwić bo dziecko się prawidłowo rozwija. Nie powiem troszkę się boję ale z drugiej strony staram myślami cały czas być przy tym co lekarz mówił, żeby się nie przejmować tym bo z dzieckiem wszystko w porządku. -
Dominika32 wrote:Hej dziewczyny
Chcialabym sie przywitac w 2 trymestrze,ale nie moge.
Na prenatalnych uslyszalam od gina ze serduszko nie bije.
Dziecko umarlo w 11 tyg.
Nie wiem skad ale wiedzialam ze co jest nie tak,caly czas to mezowi powtarzalam.
No nic zegnam sie z Wami,Zycze wszystkim szczesliwych porodowkurcze strasznie dużo tych niebijacych serduszek. Dwa lata temu 7 października w 12 tygodniu też sie dowiedzialam na prenatalnych, że serce przestalo bić 10 pazdziernika zakonczyla sie ciąża. Mam nadzieje, ze Ciebiw to pocieszy iż już w grudniu bylam w kolejnej szczęśliwej donoszonej ciąży. Trzymaj sie dużo siły.
-
nick nieaktualnyedwarda20 wrote:Ja zobacze po wynikach pappy co robic dalej.
Dzis nie spalam pol nocy myslac o tym, ze raczej chlopiec. Bylam u jednego z najlepszych diagnostow prenatalnych i genetykow w miescie, ponad 20lat doswiadczenia w usg, swietny sprzet. Mysle ze niestety sie nie myli. U zwyklych ginow na slabym sprzecie moga byc pomylki. Poki co jestem bardzo podlamana. Cale zycie marzylam o corce. Mąz tez. Nie umiem sobie wyobrazic wychowywania chlopca. Moja siostra ma 2 synow i jakos nigdy nie moglam zrozumiec jak ona to robi... Nie wiem, nie umiem o niczym innym myslec terazPrawdziwy facet to nie tylko piwo, fajki i samochody, prawdziwy facet ma dbac o rodzine, miec szacunek wobec kobiet. Twoj maz bedzie dobrym wzorcem bo nauczy syna posprzatac, ugotowac, zadbac o kobietę!
I powiem Ci tak: moj tesc jeat zolnierzem pijakiem i ma 3 synów. Jeden jest tez zolnierzem i prowadzi w domu rygor, drugi syn jest pijakiem a trzeci czyli moj maz pracuje w biurze, chodzi codziennie w garniturze, umie ugotowac, sprzata w domu itd. i wiesz co? Ciesze sie ze wlasbie on jest moim mezem bo jest taki zaradny i pomocny i tego nauczyla go moja tesciowaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 14:51
edwarda20, jasmina6 lubią tę wiadomość
-
Dominika32 współczuję strasznie:( Trzymaj się kochana:* ściskam mocno:*
Jejku, przez takie sytuacje mam schizy przed każdą wizytą...;/
Co do płci to mam przeczucie od początku, że dziewczynka, mamy juz też wybrane imięJeśli chłopiec to musimy jeszcze pomyśleć
A generalnie to jest nam obojętne:)
-
Dominika bardzo współczuję straty:(
Czy któraś z Was miala robiona kolposkopie? Ja mam jutro i z tego co lekaz mowil to badanie tak jak wziernikiem tylko pod mikroskopem.. Ale zastanawiam sie czy boli? Boje sie tylko ze będą pobierać wycinek do badania a tego wolalabym uniknąć -
monroe wrote:
Czy któraś z Was miala robiona kolposkopie? Ja mam jutro i z tego co lekaz mowil to badanie tak jak wziernikiem tylko pod mikroskopem.. Ale zastanawiam sie czy boli? Boje sie tylko ze będą pobierać wycinek do badania a tego wolalabym uniknąćmonroe lubi tę wiadomość
-
acygan wrote:Tez chetnie sie dowiem, co Wam sie podoba, bo u nas pomyslow brak
maz jedynie ciagle powtarza, ze Marysia mu sie podoba, ale do mnie to totalnie nie przemawia
U nas jeszcze nie wiadomo , ale jak dziewczynka to też właśnie mąż sie na Marysie uparł... -
U nas jeśli dziewczynka to na pewno Lilianka:) A co do chłopca to rozkminiamy między Stasiem, Tymkiem (Tymek mi sie strasznie podoba, ale mam mieszane uczucia co do pełnego brzmienia tego imienia - Tymoteusz w połączeniu z naszym nazwiskiemxD) a Frankiem:D
-
Cześć. Tp12.06 o ile dotrwam. Jak przeżyje kolejny atak migreny napisze więcej. Poli co ciąża o która modliłam się 2 lata os ost straty daje minbardxo w kość.
PoZdrawiam
Mama 2 aniołkówEva
[/url]
Aniolek 05.03.15 [*]
Aniolek 15.10.15 [*]
Aniołek 23.10.17 [*] -
Dominika bardzo Ci współczuje. Trzymaj się :*
Odnośnie imion- dla dziewczynek mogę wymieniać i wymieniać a jeśli chodzi o chłopca to już mam problemNa tą chwilę moje typy to: Ala, Ola, Hela
chłopcy: Adam i hmmmm tyle ;p
Mam nadzieje że u mnie już nic się nie zmieni i będzie dziewczynka
-
Totoro wrote:U nas jeśli dziewczynka to na pewno Lilianka:) A co do chłopca to rozkminiamy między Stasiem, Tymkiem (Tymek mi sie strasznie podoba, ale mam mieszane uczucia co do pełnego brzmienia tego imienia - Tymoteusz w połączeniu z naszym nazwiskiemxD) a Frankiem:D
Totoro lubi tę wiadomość
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
nick nieaktualny