Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sassy wrote:Jeśli uda się kupić nowy do ok 1700 zł to biorę, bo chce mieć dla kolejnego dzieciaczka
Podawałyście firmy takie jak Adamex i Tutek i te wózki są cenowo ok. Znacie jeszcze jakieś polskie firmy?
Jeśli uda mi się znaleźć używaną perełkę w dobrym stanie to też nie widzę przeszkódWiem, że nie chce wydać na wózek więcej niż 2000 bo nie widzę w tym sensu.
Ja mysle wlasnie nad tymi firmami, ale biore tez pod uwage firme Bebetto i Baby Design. Te cztery marki przewijaja sie w moim najblizszym otoczeniu i kazdy zadwolonymysle tylko czy 2w1 czy 3w1. Ale nie wiem czy nie kupie tanszego modelu tych firm 2w1 a do tego fotelik Maxi Cosi. Chociaz z tego co widzialam, to Adamex 3w1 ma chyba taki fotelik,ale tez pewnie nie kazdy. Wszystko sie okaze jak pojade do sklepu i zaczne ogladac
zastanawiam sie jeszcze czy gondole wziac taka "scieta" na dole, jak ja to mowie
wiecie chyba o co chodzi, wiekszosc modeli teraz tak ma, czy taka rowna. No i te "rowne" sa tez skladane, wygoda w transporcie. Bratowa ma Tutka i gondoli zlozyc nie moga.
Sassy lubi tę wiadomość
-
Ja też rozglądam się za wózkami, ale swojego typu jeszcze nie mam
Wczoraj byłam na tym "BOTOKSIE" i powiem szczerze że myślałam że będzie on gorszy. Tyle opinii, że jest bardzo obrzydliwy, drastyczny, że są sceny umierania płodu a tak naprawdę żadnego płodu tam nie widać. Fakt-jest wulgarny, ale t nawet po zwiastunie widać. Wszystko jest tak podkoloryzowane, że czasem aż śmieszne, Ja wzięłam to na spokojnie, ale przyjaciołka z którą byłam bardzo się wystraszyła.
Nastawiłam się że film będzie bardzo przekłamany i robiony pod publikę i tak też było.Kachna62 lubi tę wiadomość
-
Ja na początku ciąży schudłam 3 kg. Przed ciąża też ćwiczyłam - siłownia praktycznie codziennie, rower, bieganie. Nie miałam nadwagi, jednak chciałam poprawić swoją kondycję i po prostu lubiłam to
. Szczególnie jazdę na rowerze
. Powiem wam nawet ciekawostkę, że nasza Kruszynke zrobiliśmy na wyjeździe nad morzem, gdzie zabraliśmy że soba rowery i codziennie robiliśmy ponad 50 km
. Także my przywiezlismy dziecię z nad morza
. Ale wracając do wagi to ćwiczenia i jazdę na rowerze oczywiście odstawilam natychmiast jak dowiedziałam się o ciąży. Jednak na początku przed mdłości, wymioty i ogólny brał apetytu straciłam 3 kg. Do niedawna waga pokazywała mi tyle ile przed ciąża (nadrobilam) mimo, że brzuszek się powiększal. A od kilku dni jestem nawet 1 kg na plusie, więc myślę, że to nieźle jsk na 16 tc
. Ale podejrzewam, że teraz to już będzie szła w górę
.
My wózek kupujemy nowy, poniewaz planujemy więcej niż jedno dziecko i mam nadzieję, że to będzie inwestycja długoterminowa. Wózek mamy wybrany - Bebetto Torino, ale zamawiać będziemy nie wcześniej niż koło lutego. Pisałam do kilku osób, które korzystają z tego wózka i są naprawdę zadowolone. Zresztą bardzo podoba mi się też wizualnie
. Będziemy polować na czerwony
.
Ja dzisiaj od rana wybrałam się na zakupy i... kupiłam kurtkę na zimę! Jestem bardzo zadowolona, bo jest taka jak chciałam. Parka, regulowana w pasie sznureczkami, rozmiar M więc teraz nie wisi, jak się poluzni sznureczki to jest sporo miejsca na brzuch więc myślę, że do marca starczy. I jest bordowa
- na taki kolor polowalam
. Do tego kupiłam sobie czapkę i rękawiczki
. Planuję kupić sobie jeszcze ciepłe, nieprzemakalne śniegowe, bo w styczniu chcielibyśmy jechać w góry na tydzień (o ile dostanę zgodw gin).
Sassy lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Agusia_pia super bedziemy sie wspierac
CO do wozkow ja mam po roczym synku polski Anex sport i też polecam rozsadna cena. -
darika wrote:Ja na początku ciąży schudłam 3 kg. Przed ciąża też ćwiczyłam - siłownia praktycznie codziennie, rower, bieganie. Nie miałam nadwagi, jednak chciałam poprawić swoją kondycję i po prostu lubiłam to
. Szczególnie jazdę na rowerze
. Powiem wam nawet ciekawostkę, że nasza Kruszynke zrobiliśmy na wyjeździe nad morzem, gdzie zabraliśmy że soba rowery i codziennie robiliśmy ponad 50 km
. Także my przywiezlismy dziecię z nad morza
. Ale wracając do wagi to ćwiczenia i jazdę na rowerze oczywiście odstawilam natychmiast jak dowiedziałam się o ciąży. Jednak na początku przed mdłości, wymioty i ogólny brał apetytu straciłam 3 kg. Do niedawna waga pokazywała mi tyle ile przed ciąża (nadrobilam) mimo, że brzuszek się powiększal. A od kilku dni jestem nawet 1 kg na plusie, więc myślę, że to nieźle jsk na 16 tc
. Ale podejrzewam, że teraz to już będzie szła w górę
.
My wózek kupujemy nowy, poniewaz planujemy więcej niż jedno dziecko i mam nadzieję, że to będzie inwestycja długoterminowa. Wózek mamy wybrany - Bebetto Torino, ale zamawiać będziemy nie wcześniej niż koło lutego. Pisałam do kilku osób, które korzystają z tego wózka i są naprawdę zadowolone. Zresztą bardzo podoba mi się też wizualnie
. Będziemy polować na czerwony
.
Ja dzisiaj od rana wybrałam się na zakupy i... kupiłam kurtkę na zimę! Jestem bardzo zadowolona, bo jest taka jak chciałam. Parka, regulowana w pasie sznureczkami, rozmiar M więc teraz nie wisi, jak się poluzni sznureczki to jest sporo miejsca na brzuch więc myślę, że do marca starczy. I jest bordowa
- na taki kolor polowalam
. Do tego kupiłam sobie czapkę i rękawiczki
. Planuję kupić sobie jeszcze ciepłe, nieprzemakalne śniegowe, bo w styczniu chcielibyśmy jechać w góry na tydzień (o ile dostanę zgodw gin).
tylko bardziej ten morski, ewentualnie rudo/czarny
I fotelik też Maxi Cosi, chyba Cabriofix.
Ostatnio dowiadywałam się o czas realizacji to do 8 tyg więc chyba będę zamawiać jakoś w styczniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 12:07
darika lubi tę wiadomość
-
Warto sie rozgladac teraz w 2 trymestrze co wpadnie w oko poszukac i poprzymierzac w sklepie. My na wozek czekalismy 3 miesiace wiec czasem warto zamowic predzej.
-
nick nieaktualnyNam sie podoba wozek polskiej firny Coto Baby model Aprilia 2w1 i cena ok 1700zl. Do tego nosidelko Cybex albo zestaw Be Safe w ktorym jest baza i 2 foteliki.
Podoba mi sie Anex Cross i Sport ale sama jeszcze nie wiem. Musimy cos zamowic w Swieta bo te same wozki w Holandii maja wyzsze ceny - np Anex mozna kupic w kilku sklepach. -
ja sie na tyvh markach wózków kompletnie nie znam, nie mam nic upatrzonego hehe może jak się wybiorę do jakiegoś sklepu pooglądać to coś mi wpadnie w oko
grzanewino lubi tę wiadomość