Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My na pewno bedziemy kupowac w drugim trymestrze,zreszta jak wiekszosc rzeczy,nie wiem jak bede czuc sie w trzecim
tym bardziej, ze juz teraz plecy mi dokuczaja.
Ja na razie sie orientuje,ogladam w Internecie, podpytuje,bo jadac do sklepu chce wiedziec, na co zwracac uwage
Widze,ze sporo osob stawia na Maxi Cosi,dobre opinie o nim slysze
A tak w ogole co do wozka Tutek Grander, to bratowa mowila,ze ma ciezka spacerowke,nie wiem ile w tym prawdyza to druga bratowa mowila,ze najlepiej kupowac polskie wozki, bo nie ma problemu z częściami. Spadl jej wozek ze schodow,cos przy kolku sie zepsulo,dokupila za grosze i po problemie
-
Dokładnie na nowe sie długo czeka a używane perełki warto wychaczać szybciej bo czasem zdarzają sie super okazje. Ja poluje na Tako Moonlight w wersji Carbon więc zadanie podwójnie trudneStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
-
Ja jestem zdecydowana na bugaboo i fotelik cybex lub romer
cybex ma takie od 0 do 4 lat, dość długo można wozić tyłem i nie trzeba isofixu
Sądziłam, że po nowym roku się tym zajmę, pojeżdżę, pooglądam a jak tak dalej pójdzie z tymi krwawieniami to czeka mnie zakup przez neta.
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
sweetmalenka wrote:https://zapodaj.net/ecd5328c7b831.jpg.html
Oto ja
O jaki brzuchalsuper
Jasmina a to znowu cos sie dzieje? Wypisali Cie, czy jeszcze w szpitalu?
Wypilam herbatke z sokiem z pigwy i leze pod kocykiem, jakos ostatnio ciagle mi zimno -
Sweetmalenks śliczny brzunio
-
Super brzuszek, rozmiarowo mam bardzo podobny
A ja nadal walcze z bólem gardła. Co prawda jest lepiej niż wczoraj, ale nadal mało przyjemnie. Jutro kolejne zajęcia w szkole rodzenia i nie chciałabym ich ominąć
A brzuchol mnie dziś cały czas ciągnie - chyba rozrost w pełni... -
My mamy większy budżet na wózek niż planowaliśmy, bo teściowa twierdzi, że wózek kupuje babcia. Niech jej będzie hihi. Jednak nie mam pojęcia jak szukać. Podobają mi się Maxi Cosi, ale pewnie po świetach bn bedziemy szukać. Do tego łóżeczko - tu myślimy o takim, ktore #rośnie z dzieckiem i najpierw jest wysokie, potem niskie, a ostatecznie sciaga sie szczebelki i jest dla przedszkolaka. Fajnie.jak bedzie mialo szufladę. Juz 3 tyg nie bylam u lekarza i tak jakos sie niepokoję.. idę w poniedzialek za tydzień i nie moge sie doczekac...
-
LuLu81 wrote:Nowy wózek lepiej kupić najpóźniej jak się da, bo wiele firm daje tylko rok gwarancji. No i lepiej jednak wózek 2w1, a do tego adaptery i porządny markowy fotelik.
. Każda reklamację pracownik sklepu musi od nas przyjąc. Pracowałam kiedyś w handlu to coś tam się orientuje w temacie
.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Jestem po wizycie , z maleństwem wszystko dobrze ! Następne już się będę umawiać na połówkowe
A co do płci to na 80% dziewczynka , ale mój lekarz powiedział , ze nic różowego mam jeszcze nie kupować, bo to różnie bywa
Nastawialismy się na chłopaka ,także w sumie lekkie zaskoczeniedarika, Totoro, Tęskniąca, grzanewino, Paatka, Sassy, Andzia123, justysbp lubią tę wiadomość
-
mlodaaa wrote:Jestem po wizycie , z maleństwem wszystko dobrze ! Następne już się będę umawiać na połówkowe
A co do płci to na 80% dziewczynka , ale mój lekarz powiedział , ze nic różowego mam jeszcze nie kupować, bo to różnie bywa
Nastawialismy się na chłopaka ,także w sumie lekkie zaskoczenie. Najwyżej jak jednak okaże się synus (10%) to od czasu do czasu założy haha
w końcu teraz faceci też w różowych koszulkach chodzą
. Więcej nic nie kupuje - poczekam do polowkowych
.
Super, że wszystko ok.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Ale nadrukowalyscie
Ja wraz z poczatkiem kolejnego tygodnia znowu wymiotuje rano niestety,a mialam chwile spokoju...
Co do wozkow to nie za bardzo sie orientuje w temacie, poczatkowo przyszla tesciowa mowila, ze kupi, ale jakos jej nie ufam :p Myslalam o uzywanym bo widzialam, ze ludzie sprzedaja w bardzo dobrym stanie po za tym jesli bedziemy miec kolejne dziecko to raczej w dosyc odleglej przyszlosci wiec bez sensu zeby lezal i sie kurzyl
W czwartek mam usg prenatalne i mam nadzieje, ze poznamy plecWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 15:59
-
A ja musiałam dzwonić do mojego lekarza
Dzisiaj mam dzień twardnienia macicy i jestem przerażona. Tyle czasu już miałam pozytywne nastawienie, a teraz znowu stres. Lekarz zalecił mi powrót do luteiny i aspargin 3 razy dziennie. W piątek mam wizytę, ale jak leki nie pomogą to pojadę na IP
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mialam polski wozek Jedo Fyn ale corka jak skonczyla rok to nie chciala w nim jezdzic wiec kupilismy spacerówkę parasolkę Elodie Details i jestesmy bardzo zadowoleni
Mamy juz rok i Elodie nie zamienilabym na nic innego w swiecie!
Ja wlasnie wcinam sękacza! Za to ciasto dam sie pokroic tak jak za jabłecznik