Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez nie wiem co ze soba zrobic w taka pogode,siedze pije kawe, dwojka dzieciakow biega, bo bracia przywiezli do babci,zaraz dojedzie jeszcze dwojka
Brat odebral mi wyniki badan,ma zaraz zdjecie wyslac, chyba nigdy sie tak nie stresowalam badaniami krwi, no moze jak bete hcg odbieralampierwsza morfologia odkad dowiedzialam sie o ciazy, mam nadzieje,ze jest wszystko ok,bo nie daruje sobie takiego zaniedbania.
Moja wiedza w takim razie o fotelikach jest bardzo uboga,musze jeszcze troche poczytac o tych bazach itd, bo nie wiem co i jak -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny powiedzcie mi czy glukoza na czczo 68 to malo? Wedlug widelek powinnam miec conajmniej 74 a w necie informacje, ze norma od 60. Ja juz sama nie wiem.
Tsh skoczylo w ciagu 3 tyg z 1.3 do 2.5,masakra, badanie robione w innym laboratorium niz zwykle, ale chyba az takiej roznicy by nie bylo? Lece jutro do endokrynologa. Kurde a tak slicznie wynik sie utrzymywal, nawet spadal, bo na poczatku ciazy bylo 1,5.
Mocz w jak najlepszym porzadku, w morfologi obnizony jeden wskaznik, moze byc to spowodowane niskim poziomem kwasu foliowego, co tez mnie bardzo zmartwilo -
Paatka wrote:No u nas też było ostatnio zdziwienie, jak wieźliśmy synka przyjaciółki bo pasy zbyt krótkie, żeby dobrze zapiąć fotelik... Mąż już przeżywał, że jak my teraz będziemy dziecko wozić, no więc oczywiście stwierdził, że jedynym rozwiązaniem jest nowe auto ( no już lece... )
A jak to jest z tymi bazami do fotelików - one też wymagają takiego pętania pasami? Bo powiem szczerze, że aż mi się gorąco robiło jak patrzyłam ile to zapinanie fotelika trwało bez bazy.
Jak kogoś interesuje, to tu jest pokazane o co chodzi z tym wciskaniem fotelika w kanapę (filmik po angielsku), jeśli mocujemy fotelik bez bazy.
https://m.youtube.com/watch?v=ckoDPO_pNrMPaatka lubi tę wiadomość
-
jasmina6 wrote:Kurczę a jak nie mam isofixa? Ten fotelik bardziej mnie martwi niż wózek...
Edwarda dzięki za tą polską stronę i dobrze, że wróciłaś
Zdradź nam to imię -
acygan wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy glukoza na czczo 68 to malo? Wedlug widelek powinnam miec conajmniej 74 a w necie informacje, ze norma od 60. Ja juz sama nie wiem.
Tsh skoczylo w ciagu 3 tyg z 1.3 do 2.5,masakra, badanie robione w innym laboratorium niz zwykle, ale chyba az takiej roznicy by nie bylo? Lece jutro do endokrynologa. Kurde a tak slicznie wynik sie utrzymywal, nawet spadal, bo na poczatku ciazy bylo 1,5.
Mocz w jak najlepszym porzadku, w morfologi obnizony jeden wskaznik, moze byc to spowodowane niskim poziomem kwasu foliowego, co tez mnie bardzo zmartwilo
-
No faktycznie dzisiaj pogoda straszna
. Zimno i w ogóle jakoś tak... Ale ja na szczęście mam co dziś robić - przyjmuje gości, bo mam imieniny więc całkiem miły dzień
.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
darika wrote:No faktycznie dzisiaj pogoda straszna
. Zimno i w ogóle jakoś tak... Ale ja na szczęście mam co dziś robić - przyjmuje gości, bo mam imieniny więc całkiem miły dzień
.
O to wszystkiego najlepszegoFajny dzień Ci się zapowiada
darika lubi tę wiadomość
-
acygan wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy glukoza na czczo 68 to malo? Wedlug widelek powinnam miec conajmniej 74 a w necie informacje, ze norma od 60. Ja juz sama nie wiem.
Mocz w jak najlepszym porzadku, w morfologi obnizony jeden wskaznik, moze byc to spowodowane niskim poziomem kwasu foliowego, co tez mnie bardzo zmartwilo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 15:30
-
Kinga. wrote:Ja kiedyś miałam 60 i lekarz rodzinny stwierdził że ok. A oprócz tego wyniku masz jakieś niepokojące objawy?
Od dwóch miesięcy zmagam się z dużym bólem głowy i zawrotami, poza tym ciągle mi zimno. A od kiedy już pamiętam było mi słabo i drżały mi ręce jak byłam głodna. Ostatni raz jak badałam cukier był w dolnej granicy, ale mieścił się, każdy mówił, że takie samopoczucie od tarczycy, ale teraz to już nie wiem sama. Pewnie więcej się dowiem jak zrobię krzywą cukrową. Ale wizyta u gina dopiero za tydzień -
nick nieaktualny
-
Ja znalazlam taki fotelik https://bobo-sklep.pl/pl/p/Fotelik-Samochodowy-0-18-Caretero-Fenix/1190 - cenowo az tak nie przeraza i dobre opinie ma i taki wózek https://bobo-sklep.pl/pl/p/Wozek-2w1-Camarelo-Carera-XCA-2/59907.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku
-
nick nieaktualny
-
Widze ze rozmawiacie o wózkach
Ja Wam powiem, że przy pierwszym dziecku kupiłam 2w1 a dziś wiem że drugi raz bym nie kupiła .. juz mowie czemu .. gondola jak najbardziej w kazdym ok, ale spacerowki z wozkow 2w1 to jest porazka .. ja sprzedalam jak tylko syn wyrosl z gondoli .. kupilam spacerowke bebetto nico, wspanialy wozek, super skretne kola i wszystko na plus teraz dla drugiego dziecka dokupie tylko gondole od bebetto i wozek jak znalazl, a poniewaz nico ma opcje wpiecia fotelika jako noe liczny ze wszystkich spacerowek oraz przodem i tylem do kierunku jazdy mozna dziecko wozic to jest to super opcja
poprzez to mamy i gondolke i super spacerowke
A cena ten przystepna bo za spacerowke bebetto nico zaplacimy 800 zl a za gondole 400 zl woec wychodzi 1200 zl .. a za super wozek 2w1 wyjdzie okolo 2 tys i daje sobie reke uciąć, że bedziecie sprzedawac jak tylko z gondoli malenstwo wyrosnie
-
a moja szwagierka kupiła wózek 2 w 1 i nie kupowali spacerówki mała jeździła w tym i był ok. więc myślę że to zależy od wózka i od osoby
Kinga., LuLu81 lubią tę wiadomość