Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aliskaa wrote:kupujecie już wszystko dla dziecka?? bo ja jeszcze nie myślę...
ja póki co się rozglądam. jak poznam płeć będę powoli kupować ciuszki a po nowym roku już rusa zakupy na całego
nie chcę zostawiać na ostatni miesiąc. mieszkam na wsi i nie chcę z dużym brzuchem jeździć potem autem a mąż w delegacji pracuje, a nie wszystko chcę kupić przez internet. -
Asiaa1201 wrote:Widze ze rozmawiacie o wózkach
Ja Wam powiem, że przy pierwszym dziecku kupiłam 2w1 a dziś wiem że drugi raz bym nie kupiła .. juz mowie czemu .. gondola jak najbardziej w kazdym ok, ale spacerowki z wozkow 2w1 to jest porazka .. ja sprzedalam jak tylko syn wyrosl z gondoli .. kupilam spacerowke bebetto nico, wspanialy wozek, super skretne kola i wszystko na plus teraz dla drugiego dziecka dokupie tylko gondole od bebetto i wozek jak znalazl, a poniewaz nico ma opcje wpiecia fotelika jako noe liczny ze wszystkich spacerowek oraz przodem i tylem do kierunku jazdy mozna dziecko wozic to jest to super opcja
poprzez to mamy i gondolke i super spacerowke
A cena ten przystepna bo za spacerowke bebetto nico zaplacimy 800 zl a za gondole 400 zl woec wychodzi 1200 zl .. a za super wozek 2w1 wyjdzie okolo 2 tys i daje sobie reke uciąć, że bedziecie sprzedawac jak tylko z gondoli malenstwo wyrosnie
Znalazłam miejsce gdzie mige podjechać by wpięli mi fotelik który na dzień dzisiejszy wybrałam, chce to załatwić jak najszybciej bo nie wiem co będzie potem a sam mąż nie może po niego jechać bo jak to chłop, nie spojrzy na całość jak kobieta
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Andzia123 wrote:I znalazlam super zestaw lozeczko z różnymi gadżetami. Początkowo mój tato mial robić łóżeczko ale chyba sie nie oplaca robic lozeczko i oddzielnie całą resztę kupować..
Daj linkStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Ja chcę kupić łóżeczko takie, które później można obniżyć i z łóżeczka zrobi się łóżko
Oczywiście z szufladą. Myślę, że spokojnie ze 3 lata takie łóżeczko dziecku posłuży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 21:11
Marcel❤
-
Agusia_pia wrote:a moja szwagierka kupiła wózek 2 w 1 i nie kupowali spacerówki mała jeździła w tym i był ok. więc myślę że to zależy od wózka i od osoby
LuLu81 lubi tę wiadomość
-
O matko, wlasnie poczulam ten bol brzucha przy kichaniu, masakra :o nie wiem w którym miejscu o tym pisalyscie i nie pamiętam co, to normalne ? Mnie tak zabolało po lewej stronie w brzuchu, mniej wiecej w okolicy jajnika lewego, ze az sie bialo przed oczami zrobilo07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku
-
Andzia123 wrote:O matko, wlasnie poczulam ten bol brzucha przy kichaniu, masakra :o nie wiem w którym miejscu o tym pisalyscie i nie pamiętam co, to normalne ? Mnie tak zabolało po lewej stronie w brzuchu, mniej wiecej w okolicy jajnika lewego, ze az sie bialo przed oczami zrobilo
Wlasnie o takim bolu pisalammnie lapie szczególnie jak leze na plecach.
-
Dziś żurek a naleśniki jutro
Ja od dziś nie biorę fragminu, normalnie mam święto!
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
A ja znów piszę do Was z pracy. Jak ja już pragnę wypoczynku! Muszę niestety czekać aż znajdzie się ktoś na zastępstwo. Może to potrwać jeszcze z miesiąc
U mnie też zimno, a na obiad będzie to co facet ugotuje, bo ma dziś wolne -
Andzia123 wrote:O matko, wlasnie poczulam ten bol brzucha przy kichaniu, masakra :o nie wiem w którym miejscu o tym pisalyscie i nie pamiętam co, to normalne ? Mnie tak zabolało po lewej stronie w brzuchu, mniej wiecej w okolicy jajnika lewego, ze az sie bialo przed oczami zrobilo