Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:Hej dziewczyny test pozytywny, ale boli mnie okresowo i dzisiaj zauważłam nitke krwi w śluzie, ogólnie mój wykres ciążowy ma jakieś słabe temp. nie mam możliwości zrobić bety. I teraz zastanawiam się czy jest sens iść do ginekologa i czy to nie jest za wcześnie
-
malgosia82 wrote:Ja w poprzedniej przytyłam 14kg startowałam z 58), po porodzie zeszło do 64 i za cholerę nie chciało ruszyć, po jakimś roku zaczęłam się ostro odchudzać i wróciłam do wagi 58. Trzy lata temu zaczęłam tyc z powietrza, ćwiczyłam codziennie na orbitreku, trzymałam dietę i tyłam, po badaniach okazało sie że mam niedoczynność. Po trzech latach dobiłam do 65 i z takiej wagi startuję. Modlę sie, aby nie przekroczyć 75kg.
A Wy z jakiej wagi startujecie? -
nick nieaktualnyAga78 wrote:dziewczyny-ja tak nieśmiało się witam i mam pytanko. Nigdy nie sądziłam,ze będę się czymś takim martwić. W dniu miesiączki 02.08 robiłam betę 443. 09.02 zrobiłam drugą -wynik 8808. Norma na 5 tydzien wg laboratorium to 7500 .Czy tak może być? Zawsze miałam odwrotny problem bo beta zle przyrastała.
A na kiedy masz termin porodu? -
Aga78 wrote:dziewczyny-ja tak nieśmiało się witam i mam pytanko. Nigdy nie sądziłam,ze będę się czymś takim martwić. W dniu miesiączki 02.08 robiłam betę 443. 09.02 zrobiłam drugą -wynik 8808. Norma na 5 tydzien wg laboratorium to 7500 .Czy tak może być? Zawsze miałam odwrotny problem bo beta zle przyrastała.
Mam tak samo, beta wysoka jak ma 6 tydzień, ale jakby nie było to już skończył się 5 tydzień i jestem w trakcie 6Marcel❤
-
Sarrrra wrote:Eh świetna beta. Ja w 4 tyg i 3 dnia miałam 444 . Dzisiaj powtórzyłam jestem w 5 tyg i 2 dniu . Trzymajcie kciuki
kochana trzymam kciuki za piękny przyrost -
Ja się chyba będę z wami żegnać
12 dpo : beta 41.80
14 dpo : beta 79.90, Progesteron 21
18 dpo : beta 266
22 dpo : beta 569, Progesteron 15
Orientuje cień się czy powinnam szybko biec do ginekologa czy wystarczy poczekać aż samo się rozwiąże? Ciężko będzie mi sie pewnie gdzieś dziś dostać...
22dpo - beta 7160 mIU/ml
24dpo - 14 296 mIU/ml
27dpo (5+5) - jest serduszko!
23.08.2017 - Aniołek [*] 7 tyg. -
Leśny_stworek wrote:Ja się chyba będę z wami żegnać
12 dpo : beta 41.80
14 dpo : beta 79.90, Progesteron 21
18 dpo : beta 266
22 dpo : beta 569, Progesteron 15
Orientuje cień się czy powinnam szybko biec do ginekologa czy wystarczy poczekać aż samo się rozwiąże? Ciężko będzie mi sie pewnie gdzieś dziś dostać...
kochana beta rośnie więc dzidzia się rozwija, a co do spadku progesteronu to idź do gin jak najszybciej albo na ip nawet żeby Ci dali dupka albo luteinę. a plamisz? -
kochana nie ma co się załamywać tylko spróbuj się dostać do lekarza. zapewne powinnaś suplementować progesteron i będzie ok. nie stresuj się bo zaszkodzisz fasolce!!
-
Ja po wizycie.. Pojawił się już zarodek
Ale niestety jeszcze nie usłyszałam serduszka. Ginekolog mówi ,że jeszcze wcześnie bo zarodek jest za mały... Kolejna wizyta 22 sierpnia. Znowu będę umierać z niecierpliwości.Rene, Agusia_pia, Kinga. lubią tę wiadomość