Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też noszę 34 i taki sam rozmiar w h&m kupuję w dziale ciążowym. I 2 pary spodni i kurtkę - wszystko pasowało. Teraz czekam na leginsy z polarem bo zamówiłam, jak były promocje.
Dzisiaj mam dzień, z silnym udziałem hormonów. Właśnie sobie płakałam bo mi się suszarka zepsuła, a nie cierpię mokrych włosów. Takie głupotki, a tak mnie teraz smucą, że koniec świata.
Całe szczęście malutka mnie pokopała i mi się lepiej zrobiło. -
nick nieaktualny
-
Ja wozek bede kupowala napewno uzywany, firmy konkretnej szukac nie bede, mam tylko kilka wymagan co do niego i tyle. Syn tez mial uzywany kupiony chyba za 400zl, pozniej jeszcze jedno dziecko w nim jezdzilo i gdyby pies sie do wozka nie dorwal to dalej bylby dobry
-
Ech. Ja na 9 mam być na izbie przyjęć - tak napisała moja gin. Prawdopodobnie mam atak kolki nerkowej. Od wczoraj od wieczora okropnie boli mnie w okolicy lędźwiowej. Cała noc nie spie...29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Darika, dużo zdrówka!
Paatka, na pewno będzie jakaś promocja. Ja byłam na warsztatach fizjoterapeuty Zawitkowskiego i byli również różni przedstawiciele. Byli też z anexa- rozdawali bony zniżkowe na 200 zł do sklepu stacjonarnego w moim mieście.Paatka lubi tę wiadomość
-
Darika dobrze ze idziesz na ta izbe tam sie Toba zajma tak jak potrzeba i bedzie wszystko dobrze
duzo zdrowka dla Was
Co do wozka to ja odpuscilam temat i bede myslec w styczniu czy lutym, bo mam niezly metlik w glowie. Postanowilismy z mezem, ze zbieramy na nowe auto, bo w nasze obecne nawet wozek sie nie miesci, wiec niewykluczone, ze kupimy tez uzywany. Podobaja mi sie anexy, bebetto, adamex i mniej wiecej w tych markach bedziemy szukac -
nick nieaktualnyPaatka my kupilismy Anex Sport
ze znizka 7%
bardzk chcialam Cross ale... na zywo juz nie robi takiego wrazenia. Zaden kolor. Pojezdzilam nimi po sklepie i wybor padl na Sport
chlopaka rodzice nam kupili w prezencie
)) wiec najwiekszy wydatek nam odpadl!
AJrin lubi tę wiadomość
-
Na mnie cross robi na żywo większe wrażenie niż sport
Ale wiadomo - każdy ma swój gust i dlatego mamy na świecie różnorodność
My sie zdecydowaliśmy na szary kolor, ale wstrzymujemy się z zakupem, żeby miejsca nie zajmował zbytecznieDla mnie najważniejsze, że decyzja już z głowy, a pieniążki na 3/4 wózka też mamy od moich rodziców w prezencie
-
Ja dostałam w sklepie propozycje by wpłacić zaliczkę za wózek, tak by uniknąć podwyżki cen w przyszłym roku a odebrać i resztę wpłacić mogę w marcu.
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
acygan wrote:Darika dobrze ze idziesz na ta izbe tam sie Toba zajma tak jak potrzeba i bedzie wszystko dobrze
duzo zdrowka dla Was
Co do wozka to ja odpuscilam temat i bede myslec w styczniu czy lutym, bo mam niezly metlik w glowie. Postanowilismy z mezem, ze zbieramy na nowe auto, bo w nasze obecne nawet wozek sie nie miesci, wiec niewykluczone, ze kupimy tez uzywany. Podobaja mi sie anexy, bebetto, adamex i mniej wiecej w tych markach bedziemy szukac
my też kupiliśmy nowe auto (kombi) i myśleliśmy, że spokojnie się zmieści, a otóż nie, trzeba się nieźle nakombinować, żeby go włożyć. Bo przecież nie chodzi o to, żeby za każdym razem kółka odkręcać -
Ja już na sali, leżę z kroplowkami. To ewidentnie kolka nerkowa. Jutro mocz na posiew, dostałam leki no i leżę... Usg jeszcze nie miałam ale z córcia dobrze, bo okłada mamę kopniakami. Modlę się tylko, żeby mnie znów ten ból nie złapał bo teraz mnie trochę puścił...29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualnydarika wrote:Ja już na sali, leżę z kroplowkami. To ewidentnie kolka nerkowa. Jutro mocz na posiew, dostałam leki no i leżę... Usg jeszcze nie miałam ale z córcia dobrze, bo okłada mamę kopniakami. Modlę się tylko, żeby mnie znów ten ból nie złapał bo teraz mnie trochę puścił...