Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sweetmalenka w sedno napisane trzeba się cieszyć z każdej chwili nie ma co sie stresować głupotami.
Ja ciągle myślę tez o Verbanie i trzymam za nią i maleństwo mocno kciuki z całego serca. Kochana trzymajcie się jesteś dzielna i maleństwo też. -
patusia90 wrote:W którym tc była Aksamitna, że nie udało się uratować dzieci??
( to wszystko takie niesprawiedliwe.
Wlasnie o tym samym mysle, nie daje mi to spokoju. Moze z racji tego, ze to blizniaczki, to byly mniejsze i to utrudnialo wszystko? -
acygan wrote:Wlasnie o tym samym mysle, nie daje mi to spokoju. Moze z racji tego, ze to blizniaczki, to byly mniejsze i to utrudnialo wszystko?
powinni ratować takie maluchy
przeczytałam na tamtym wątku, że miała wysokie crp (nie wiem co to za parametr, ale było chyba 40). Może to było powodem
wielka strata... Nawet nie chce wiedzieć co czuje Aksamitna
najgorsze święta przed nią...
-
AJrin wrote:Sweetmalenka w sedno napisane trzeba się cieszyć z każdej chwili nie ma co sie stresować głupotami.
Ja ciągle myślę tez o Verbanie i trzymam za nią i maleństwo mocno kciuki z całego serca. Kochana trzymajcie się jesteś dzielna i maleństwo też.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
patusia90 wrote:To jest XXI w
powinni ratować takie maluchy
przeczytałam na tamtym wątku, że miała wysokie crp (nie wiem co to za parametr, ale było chyba 40). Może to było powodem
wielka strata... Nawet nie chce wiedzieć co czuje Aksamitna
najgorsze święta przed nią...
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
-
CRP wykrywa stany zapalne w organiźmie... Też właśnie jutro jadę je zrobić bo mi internistka zleciła sprawdzenie ze względu na biegunki
Ratują już co raz mniejsze maluchy, ale niestety trzeba wziąć pod uwagę, że to były bliźniaki, więc masa ich ciałek była zapewne mniejsza niż przy ciąży niebliźniaczej
Straszne to, już dawno mi tak smutno nie było -
Darika, Verbana walczy o wage maluszka ma słabe przepływy maluszek nie przybiera jak powinnien ale walczy i rośnie. Przy słabych przepływach komplikacja jest małowodzie ale to kolejne zmartwienie. Więc tu walka o wagę aby do 500 gram dobić i będą walczyć.
Verbana nas podczytuje ale jest z marcówek. -
nick nieaktualny
-
AJrin wrote:Darika, Verbana walczy o wage maluszka ma słabe przepływy maluszek nie przybiera jak powinnien ale walczy i rośnie. Przy słabych przepływach komplikacja jest małowodzie ale to kolejne zmartwienie. Więc tu walka o wagę aby do 500 gram dobić i będą walczyć.
Verbana nas podczytuje ale jest z marcówek.29.09.2016 Aniołek (10 tc)