Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 wrote:Sylvia94, Gosiczek najważniejsze ze dziecko odpowiednio sie rozwija i przybiera. Nie ma co się martwic niepotrzebnie
No właśnie problem w tym, że słabo przybiera, bynajmniej na ostatnim usg było ciut za małoStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
GosiaB wrote:Glony rzadko alergizują, bardziej prawdopodobne, że ta porcja miała jakiś kontakt z owocami morza - małże,krewetki. Kucharz mógł użyć tego samego noża, tej samej deski, mógł wcześniej przygotowywać takie sushi i nie umył rąk...Lepiej na zimne dmuchać i następnym razem zaznaczyć, że przygotowana potrawa nie może mieć kontaktu z owocami morza i że to jest jedzenie dla ciężarnej - wtedy powinni uważać. W sushi barach takie rybno/morskie alergeny są wszechobecne, dlatego warto uprzedzić restaurację.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 16:57
-
Gosiczek wrote:No właśnie problem w tym, że słabo przybiera, bynajmniej na ostatnim usg było ciut za mało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aliska o kurcze zaczął sie poród masz skorcze. Trzymaj się dacie rade do marca zobaczysz.
-
Tęskniąca wrote:Hej,
odebrałam wyniki z krzywej:
1. 66,61
2. 146,20
3. 99,78
martwi mnie niski cukier na czczo. Ostatnio tez miałam 69 wiec moze taki moj urok??? czy powinnam zaczac sie martwic?
tanith - Ty chyba jestes diagnostą z tego co pamietam , prawda? pomozesz?Tęskniąca lubi tę wiadomość
-
Aliskaa wrote:Dostałam kroplówkę na powstrzymanie porodu... Możliwe, że urodzę ;(
lekarze mówią, że maluszek ma szanse żyć normalnie. Maluch ma około 750g i 30cm. Boję się...Asiula27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aliskaa wrote:dziewczyny leżę i tracę nadzieję ;( bo miało być lepiej, a z dnia na dzień jest gorzej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 17:56