Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
darika wrote:Jeej, naprawdę Ci współczuję tych wymiotow...
Teraz to się pocieszam, że nawet jeśli to będzie trwało do samego końca to już niedługo:p
Juliette25 witamyo, owsianke lubię, jakby pomagała to byłoby super
Ja się smaruje rano balsamem nawilżającym Evree i mnie jeszcze Ani razu brzuch nie swedzial, a wieczorem lotionem Palmer`sWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 20:44
Juliette25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTotoro wrote:Juliette25 witamy:) ja od samego początku smaruję brzuch balsamem mama care z Rossmanna, niestety od jakiegoś czasu też swędzi mnie skóra i obawiam się, że nie uniknę rozstępów
No ja widzę niestety u siebie nowe rozstępy (to moja druga ciąża). Smarowałam Palmersem ale mi się skończył więc zastanawiam się nad zmianą. Co powiecie na zwykłą oliwkę Bambino? -
Juliette25 wrote:No ja widzę niestety u siebie nowe rozstępy (to moja druga ciąża). Smarowałam Palmersem ale mi się skończył więc zastanawiam się nad zmianą. Co powiecie na zwykłą oliwkę Bambino?07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku
-
Ja też cały czas Palmeresem już od 3 miesiąca ciąży i jestem zadowolona. Skóra cały czas nawilżona, jak posmaruję na noc to jak się budzę to jeszcze skóra mięciutka. Teściowa mi pod choinkę dała dużo droższy krem z Musteli, ale szczerze mówiąc, pozostaje wierna Palmersowi
Ale mam smutki ostatnio.. właściwie o nic, ale hormony dają się maksymalnie we znaki, tak jak od początku nie miałam wahań nastroju, tak teraz potrafię usiąść i mi łzy lecą ciurkiem ot tak bez powodu. -
Ja też polecam Mustelę. Nie mam ani jednego nowego rozstępu, a mam do nich skłonności. Co zadziwiające, mam wrażenie, że te stare(z okresu dojrzewania) znacznie się zmniejszyły - prawie zniknęły. Nie smaruję jakoś systematycznie, ale się staram, szczególnie teraz, gdy brzucho bardzo rośnie.
-
Totoro wrote:Ja już mam mojego ukochanego x-landera x - move
na początku tyg przyszła spacerówka, a gondolkę zamawialismy w innym miejscu i dotarła wczoraj. Nie widziałam go jeszcze w wersji z gondolką, bo strasznie zalatani wczoraj byliśmy, ale dziś go złożymy i obadamy jak to wygląda, jak się prowadzi itd. Na ten moment mogę powiedzieć, że spacerówka świetnie, lekko bardzo i jest mega zwrotna.
niestety w Anglii nie bylo i kupiłam ekskluzywne wersje venicci ale nie zaluje.
Totoro lubi tę wiadomość
-
Ułaaa zmotywowałyście mnie, aby kupić coś bardziej profesjonalnego, że tak to ujmę. Smaruję się od początku zwykłymi balsamami nawilżającymi, bo miałam tego strasznie dużo (nietrafione prezenty- przed ciążą nie używałam balsamów). Roztępów jeszcze nie ma,ale faktycznie skóra swędzi jak nie posmaruję, bo zapomnę
Mam nadzieję, że to nie za późno na ratunek mojej piłce :o
-
Ja też mam skłonności do rozstępów, mam mnóstwo na posladkach, na piersiach też mam, na udach. I powiem szczerze, że byłam przekonana, że na tym etapie ciąży będę cała w nowych krechach, a tu nic nowego nie wychodzi i jestem dobrej myśli, że może się nie pojawi07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku
-
Ja w pierwszej ciazy smarowalam sie w 3 trymestrze 5 razy dziennie w ciagu dnia palmers na noc bioil a i tak dupa wyszly rozstępy pod koniec 9 miesiąca. Ja mam mega skłonności teraz smaruje sie raz po kapieli póki co skóra nie swędzi glowniw palmers i inne balsamy co mam pod ręką.
-
Wg mnie nie ma różnicy czym się smaruje, grunt, żeby nawilżac. Niestety jednak nie wierzę, że można tym zapobiec rozstępom - jeśli będą miały się pojawić to i tak się pojawią, może mniej, może później, ale jednak:/ ja od samiutkiego początku smarowalam brzuch i piersi, ale piersi powiększyły mi się w takim tempie, że krem nie pomógł...
A jeśli używacie oliwki, to pamiętajcie, żeby po kąpieli, na mokrą skórę, inaczej oliwka nie działa