X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Kwietniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka cudownie :) gratuluje i spokojnej ciąży życzę :)

Bianka* lubi tę wiadomość

• Barbarka89 Przyjaciółka

Wysłany: 23 lutego 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dlaczego pid moimi postami nke ma suwaczka? Jak moge go wlaczyc?:-)

o3ec0wuw42lb834u.png
    16ud9jcg0xh4lorq.png
    zrz63e5ept86ba9b.png
  • Paatka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka* oczywiście, że Cię pamiętam - gratulacje, trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze!

My dzisiaj z mężem podjęliśmy ostatnią próbę USG 3d i udało się <3 Mała wreszcie przestała protestować i chować się za łapeczkami i pokazała swojego buziolka <3

Waży 2400g,czyli ciut ponad 50 centyl, a Pan doktor prognozuje, że jeśli urodzi się w terminie to będzie miała 3600g :) Wszystkie parametry w punkt, nawet główka, która zawsze była ciut mniejsza, dorównała i jest w terminie ;) Pan doktor powiedział, że widać, że się dobrze odżywiam bo mam piękne łożysko, cokolwiek by to miało oznaczać :D No i z przepływami też wszystko idealnie. ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25d1fa83b481.jpg

Bianka*, darika, Andzia123, MaGo, Paulettaa, acygan, Sylwiaa95, Katy, malgosia82, tanith, KaMiszka, Pysia89, Sassy, Mirabelcia, Kassie, Kinga., Totoro, Aliskaa, jasmina6, oli123 lubią tę wiadomość

04.2018 - ❤️👧
    04.2020 - ❤️👧
    08.2023 - 👼
    preg.png
  • Kinga. Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka* wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Może mnie pamiętacie ;) Byłam z Wami na początku, niestety nie dane mi było mieć kwietniowego maluszka. Teraz ponownie jestem w ciąży i jeśli wszystko będzie dobrze, to nasze drugie dzieciątko przywitamy na przełomie sierpnia/ września :) Trzymajcie za nas kciuki.
    Wam życzę szybkich, bezproblemowych porodów i spokojnych maluszków :)
    Trzymajcie się!
    Super wieści. Gratulacje

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka* wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Może mnie pamiętacie ;) Byłam z Wami na początku, niestety nie dane mi było mieć kwietniowego maluszka. Teraz ponownie jestem w ciąży i jeśli wszystko będzie dobrze, to nasze drugie dzieciątko przywitamy na przełomie sierpnia/ września :) Trzymajcie za nas kciuki.
    Wam życzę szybkich, bezproblemowych porodów i spokojnych maluszków :)
    Trzymajcie się!
    gratulacje :)

• Top_Gun Nowa

Wysłany: 24 lutego 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem warto się w tego typu tematach doradzić specjalisty z danej dziedziny... To jest naprawdę dość dobre i sensowne rozwiązanie :)

Kochać kogoś, to przede wszystkim pozwalać mu na to, żeby był, jaki jest.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2018, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka ja również gratuluję i oby ciąża przebiegała bezproblemowo :)

• Moniaa_26 Znajoma

Wysłany: 24 lutego 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    Pewnie wiele z Was jest w trakcie szykowania pokoju dla maluszka, wiec zapraszam do zakupu łapaczy snów, piekna ozdoba do dziecięcego pokoju :)
    wrzuce przykładowe prace i zaprszam na moja strone na facebooku, niedługo bedzie także konkurs i do wygrania łapacz snów o średnicy 15cm :)

https://www.facebook.com/pg/Deko_Monia-620999514914623/posts/?ref=page_internal

qrj7sx.jpg
    4ggjep.jpg
    333vk2s.jpg
    14j85ro.jpg
    bvehh.jpg

cena w zależności od wielkości, kolorystyka dobierana indywidualnie :)
    zapraszam :)

• MaGo Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paatka wrote:
    Bianka* oczywiście, że Cię pamiętam - gratulacje, trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze!

My dzisiaj z mężem podjęliśmy ostatnią próbę USG 3d i udało się <3 Mała wreszcie przestała protestować i chować się za łapeczkami i pokazała swojego buziolka <3

Waży 2400g,czyli ciut ponad 50 centyl, a Pan doktor prognozuje, że jeśli urodzi się w terminie to będzie miała 3600g :) Wszystkie parametry w punkt, nawet główka, która zawsze była ciut mniejsza, dorównała i jest w terminie ;) Pan doktor powiedział, że widać, że się dobrze odżywiam bo mam piękne łożysko, cokolwiek by to miało oznaczać :D No i z przepływami też wszystko idealnie. ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25d1fa83b481.jpg
    Cudna pyza <3

Paatka lubi tę wiadomość

Marcel <3<3
    3jvzi09ke9hkk4qh.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytuje marcówki i szczerze? jestem zestresowana jak to czytam chyba bardziej niz one :O

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez je podczytuje i przeraza mnie to, ze rozpakowuja sie juz w lutym :p

edwarda20 lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Totoro Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny ja mam to samo. Przecież jak ja dobrnę do tego 37. tyg to chyba się z domu nie ruszę tylko będę siedzieć jak na minie i czekać O.o Już mam schizy przez te ich czopy i tylko sprawdzam cały czas jaki mam śluz, czy to aby juz nie TO O.o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 18:04

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • Andzia123 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kolei zaczynam się stresować że coś się stanie, bo mam kotkę, która za mną nie przepada, traktuje mnie jak konkurencję, zabawkę, worek treningowy itd :p a tu od dwóch dni zaczęła wskakiwać na kolana jak tylko ma okazję. Dopóki nie usiądę do kręci się wokół nóg i miauczy. To jest zdecydowanie niecodzienne zachowanie u niej i naprawdę zaczynam się stresować że coś się będzie działo, a Mąż wyjechał akurat na weekend, wróci w pon późnym wieczorem. Mam nadzieję że nic mnie nie zaskoczy do tej pory..
    Posmażyłam nalesniki i dopiero jak usiadłam to się uspokoiła o.O
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a1789c6f9b3.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 18:24

07.04.2018 - marzenia się spełniają <3 zakochana na zabój w Synku :)
    qb3ci09k2rozqy86.png
  • acygan Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez je czytam i tez troche mnie to przeraza :) ale ciesze sie tez, ze opisuja to wszystko, bo przynajmniej wiem czego sie spodziewac :)

Ja mam dzis dziwne uczucie w podbrzuszu. Jeszcze czrgos takiego nie czulam i zaobserwowalam,ze to wlasnie wtedy robi mi sie duszno. Rano pojechalismy z mezem na miasto, to myslalam, ze sie udusze w samochodzie, zastanawialam sie, czy do szpitala nie jechac. To takie dziwne zatykajace uczucie,nie potrafie nawet tego opisac. Nie wiem nawet jak lekarzowi mialabym to opisac. Nie wiem czy to jest to twardnienie czy cos innego. Nie potrafie odroznic. Ale brzuch twardy przy tym nie byl

• MaGo Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mąż odebrał kosz <3 No cudowny!! Jak ze sklepu :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/557b51374d61.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32103f6a3a8c.jpg

Katy, Andzia123, acygan, Mirabelcia, Sassy, Totoro lubią tę wiadomość

Marcel <3<3
    3jvzi09ke9hkk4qh.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia nie chce Ciebie straszyc ale zwierzeta często przeczuwaja różne sytuacje. A moze to tylko tesknota za panem plus cieplejsza twoja temperatura? Moja kocia jak jestem w ciąży to częściej sie do mnie tuli niz do M normalnie to M jest jej panciem

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Elwira.eli Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny ja też czytam marcowki. I mam wrażenie że nie donoszę do kwietnia. Kręgosłup dokucza nadal, i czasem coś zaboli na dole ale bardziej pod brzuchem. ogólnie dziwnie się czuję. Ciągle zmęczona a jak wstanę to jak słoń. Oj już jest tak ciężko a co będzie później. A wy jak się czujecie? Jakieś inne dolegliwości niż do tej pory?

Elwiraw4sqvfxmghvzuxjy.png
    d5afqdrhuwojfkqi.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dziś zmogła grypa zoladkowa co najgorsze 3 raz w tej ciąży :/
    Na szczęście od skonczenia antybiotyku biore caly czas enterol więc w miare lagodnie przechodzę choć jeść i pic nie jestem w stanie.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Andzia123 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Andzia nie chce Ciebie straszyc ale zwierzeta często przeczuwaja różne sytuacje. A moze to tylko tesknota za panem plus cieplejsza twoja temperatura? Moja kocia jak jestem w ciąży to częściej sie do mnie tuli niz do M normalnie to M jest jej panciem
    Zaczęła pilnować jeszcze jak Mąż był, Ale dzisiaj to już przechodzi sama siebie. Aż z tych nerwów wstawiam pieluchy do prania, miałam już dzisiaj nie prac ale jednak wypiore i jutro poprasuje..

07.04.2018 - marzenia się spełniają <3 zakochana na zabój w Synku :)
    qb3ci09k2rozqy86.png
  • Gosiczek Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia123 wrote:
    Zaczęła pilnować jeszcze jak Mąż był, Ale dzisiaj to już przechodzi sama siebie. Aż z tych nerwów wstawiam pieluchy do prania, miałam już dzisiaj nie prac ale jednak wypiore i jutro poprasuje..

A może wyczuwa twoje zdenerwowanie?

Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
‹‹ 751 752 753 754 755 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ