Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bianka* oczywiście, że Cię pamiętam - gratulacje, trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze!
My dzisiaj z mężem podjęliśmy ostatnią próbę USG 3d i udało sięMała wreszcie przestała protestować i chować się za łapeczkami i pokazała swojego buziolka
Waży 2400g,czyli ciut ponad 50 centyl, a Pan doktor prognozuje, że jeśli urodzi się w terminie to będzie miała 3600gWszystkie parametry w punkt, nawet główka, która zawsze była ciut mniejsza, dorównała i jest w terminie
Pan doktor powiedział, że widać, że się dobrze odżywiam bo mam piękne łożysko, cokolwiek by to miało oznaczać
No i z przepływami też wszystko idealnie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25d1fa83b481.jpgBianka*, darika, Andzia123, MaGo, Paulettaa, acygan, Sylwiaa95, Katy, malgosia82, tanith, KaMiszka, Pysia89, Sassy, Mirabelcia, Kassie, Kinga., Totoro, Aliskaa, jasmina6, oli123 lubią tę wiadomość
-
Bianka* wrote:Hej dziewczyny
Może mnie pamiętacieByłam z Wami na początku, niestety nie dane mi było mieć kwietniowego maluszka. Teraz ponownie jestem w ciąży i jeśli wszystko będzie dobrze, to nasze drugie dzieciątko przywitamy na przełomie sierpnia/ września
Trzymajcie za nas kciuki.
Wam życzę szybkich, bezproblemowych porodów i spokojnych maluszków
Trzymajcie się!Bianka* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBianka* wrote:Hej dziewczyny
Może mnie pamiętacieByłam z Wami na początku, niestety nie dane mi było mieć kwietniowego maluszka. Teraz ponownie jestem w ciąży i jeśli wszystko będzie dobrze, to nasze drugie dzieciątko przywitamy na przełomie sierpnia/ września
Trzymajcie za nas kciuki.
Wam życzę szybkich, bezproblemowych porodów i spokojnych maluszków
Trzymajcie się!Bianka* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej
Pewnie wiele z Was jest w trakcie szykowania pokoju dla maluszka, wiec zapraszam do zakupu łapaczy snów, piekna ozdoba do dziecięcego pokoju
wrzuce przykładowe prace i zaprszam na moja strone na facebooku, niedługo bedzie także konkurs i do wygrania łapacz snów o średnicy 15cm
https://www.facebook.com/pg/Deko_Monia-620999514914623/posts/?ref=page_internal
cena w zależności od wielkości, kolorystyka dobierana indywidualnie
zapraszam -
Paatka wrote:Bianka* oczywiście, że Cię pamiętam - gratulacje, trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze!
My dzisiaj z mężem podjęliśmy ostatnią próbę USG 3d i udało sięMała wreszcie przestała protestować i chować się za łapeczkami i pokazała swojego buziolka
Waży 2400g,czyli ciut ponad 50 centyl, a Pan doktor prognozuje, że jeśli urodzi się w terminie to będzie miała 3600gWszystkie parametry w punkt, nawet główka, która zawsze była ciut mniejsza, dorównała i jest w terminie
Pan doktor powiedział, że widać, że się dobrze odżywiam bo mam piękne łożysko, cokolwiek by to miało oznaczać
No i z przepływami też wszystko idealnie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25d1fa83b481.jpgPaatka lubi tę wiadomość
Marcel❤
-
Kurde dziewczyny ja mam to samo. Przecież jak ja dobrnę do tego 37. tyg to chyba się z domu nie ruszę tylko będę siedzieć jak na minie i czekać
Już mam schizy przez te ich czopy i tylko sprawdzam cały czas jaki mam śluz, czy to aby juz nie TO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 18:04
-
Ja z kolei zaczynam się stresować że coś się stanie, bo mam kotkę, która za mną nie przepada, traktuje mnie jak konkurencję, zabawkę, worek treningowy itd :p a tu od dwóch dni zaczęła wskakiwać na kolana jak tylko ma okazję. Dopóki nie usiądę do kręci się wokół nóg i miauczy. To jest zdecydowanie niecodzienne zachowanie u niej i naprawdę zaczynam się stresować że coś się będzie działo, a Mąż wyjechał akurat na weekend, wróci w pon późnym wieczorem. Mam nadzieję że nic mnie nie zaskoczy do tej pory..
Posmażyłam nalesniki i dopiero jak usiadłam to się uspokoiła
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a1789c6f9b3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 18:24
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Ja tez je czytam i tez troche mnie to przeraza
ale ciesze sie tez, ze opisuja to wszystko, bo przynajmniej wiem czego sie spodziewac
Ja mam dzis dziwne uczucie w podbrzuszu. Jeszcze czrgos takiego nie czulam i zaobserwowalam,ze to wlasnie wtedy robi mi sie duszno. Rano pojechalismy z mezem na miasto, to myslalam, ze sie udusze w samochodzie, zastanawialam sie, czy do szpitala nie jechac. To takie dziwne zatykajace uczucie,nie potrafie nawet tego opisac. Nie wiem nawet jak lekarzowi mialabym to opisac. Nie wiem czy to jest to twardnienie czy cos innego. Nie potrafie odroznic. Ale brzuch twardy przy tym nie byl -
Andzia nie chce Ciebie straszyc ale zwierzeta często przeczuwaja różne sytuacje. A moze to tylko tesknota za panem plus cieplejsza twoja temperatura? Moja kocia jak jestem w ciąży to częściej sie do mnie tuli niz do M normalnie to M jest jej panciem
-
Oj dziewczyny ja też czytam marcowki. I mam wrażenie że nie donoszę do kwietnia. Kręgosłup dokucza nadal, i czasem coś zaboli na dole ale bardziej pod brzuchem. ogólnie dziwnie się czuję. Ciągle zmęczona a jak wstanę to jak słoń. Oj już jest tak ciężko a co będzie później. A wy jak się czujecie? Jakieś inne dolegliwości niż do tej pory?Elwira
-
A mnie dziś zmogła grypa zoladkowa co najgorsze 3 raz w tej ciąży
Na szczęście od skonczenia antybiotyku biore caly czas enterol więc w miare lagodnie przechodzę choć jeść i pic nie jestem w stanie. -
AJrin wrote:Andzia nie chce Ciebie straszyc ale zwierzeta często przeczuwaja różne sytuacje. A moze to tylko tesknota za panem plus cieplejsza twoja temperatura? Moja kocia jak jestem w ciąży to częściej sie do mnie tuli niz do M normalnie to M jest jej panciem07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku
-
Andzia123 wrote:Zaczęła pilnować jeszcze jak Mąż był, Ale dzisiaj to już przechodzi sama siebie. Aż z tych nerwów wstawiam pieluchy do prania, miałam już dzisiaj nie prac ale jednak wypiore i jutro poprasuje..
A może wyczuwa twoje zdenerwowanie?Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna