Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, nazywam się Marzena. Mam 24 lata. Praktycznie czytam was od początku. Ale się nie udzielałam. Termin porodu mam na 4 kwietnia.
Po tej historii z Aliską jestem w szoku. Szczerze to wspierałam ją w tych niby trudnych chwilach.
Jak się dodaje ten obrazek z datą? -
Panią zaszokowanym historią Aliski i "czytającym nas od początku" polecam - stwórzcie sobie odrębną grupę - na pewno się świetnie same ze sobą dogadacie w swoim wyimaginowanym świecie i będziecie mogły dalej ciągnąć tej żenujący wątek.
GosiaB bo pieniążki to oni zbierać potrafią, ale stworzyć coś porządnego jak widać już nie koniecznie.. Więc w sumie nie wiem za co chcą tą kasę - za kalendarzyk, który jest darmowy w co 2 ciążowej aplikacji? Na szczęście nigdy żadnego pakietu tu nie wykupiłam.
oli123 bardzo ładne to łóżeczkooli123, mlodaaa, Asiula27, darika, edwarda20, Paulettaa, Paulettaa lubią tę wiadomość
-
GosiaB masz rację z tymi lekami. Też mnie ciekawiło dlaczego nikt nie usuwa postów łamiących prawo. Może coś się w najbliższym czasie zmieni na plus i ktoś to zacznie kontrolować.
Oli super dostawka
Ja miałam duży problem z miejscem do spania dla drugiego dziecka. Córka śpi w swoim łóżeczku, a w sypialni ciasno i drugie standardowej wielkości by się nie zmieściło. Dlatego szukałam łóżeczka z obniżanym dnem tylko mniejszych wymiarów i znalazlam takie z materacem 50x90. Jeszcze ma kółka więc można nim przejechać do salonu. -
oli123 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf9f956a6a91.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b36ff2cb275e.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/06aa5d3c35e8.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/06aa5d3c35e8.jpg ka tez funkcje bujania na boki:) no i kolorystycznie do nas pasuje idealnie, zastanawiam sie tylko jakie przescieradelko kupic
-
Nagle się okazuje, że tyle osób czyta od początku, ale się nie udziela i jak wybucha afera to musi skomentować, że jest w szoku. Tylko po co? Co to da?
Jak będziemy całe dnie przeżywać tą sytuację i głównie o tym pisać, to one będą się tylko nakręcać i prowokować, co widać w postach wyżej.
Może już zakończmy ten temat.
Andzia123, Elwira.eli lubią tę wiadomość
-
Ja też nie miałam nigdy ciążowego abonamentu - to rzeczywiście bez sensu. Nie ukrywam, że w okresie starań wykresy cykli i uzupełnianie terminów przyjmowania leków(trochę ich było)przydały mi się bardzo. Starającym się "ze wspomaganiem" polecałam ten portal, teraz jednak chyba wstrzymam się z takimi rekomendacjami. Nie ma to jak profesjonalna i porządnie przygotowana akcja reklamowa. Dla pomysłodawcy tego żenującego przedsięwzięcia, moje gratulacje z powodu utraty potencjalnych klientek.
-
Makira wrote:Nagle się okazuje, że tyle osób czyta od początku, ale się nie udziela i jak wybucha afera to musi skomentować, że jest w szoku. Tylko po co? Co to da?
Jak będziemy całe dnie przeżywać tą sytuację i głównie o tym pisać, to one będą się tylko nakręcać i prowokować, co widać w postach wyżej.
Może już zakończmy ten temat.
Wlasnie tez sie zastanawiam jaki w tym jest cel? Moze faktycznie warto odpuscic sobie juz. -
tanith wrote:Totoro to możemy sobie przybić piątkę, bo ja też niby sobie zawsze obiecuję że już mnie ludzie nie zaskoczą, a zawsze jednak jest coś co mnie się nie mieści w głowie, zawsze szukam jakiegoś usprawiedliwienia tej osoby. Totoro my po prostu mamy za dobre serduszka
Ha ha ja też zawsze wszystkich usprawiedliwiam albo chociaż staram się zrozumiećxD Mojego męża to zawsze strasznie wkurzazwłaszcza jeśli chodzi o usprawiedliwianie płci przeciwnejxD
Pauletta śliczny kombinezonikA maleństwo ewidentnie chciało powiedzieć "przestańcie mnie tu podglądać!"
Słodka buziunia:)
Oli śliczne to łóżeczko
Kurde też za mną ostatnio takie rozwiązanie chodziło, ale w końcu zostaniemy przy standardowym łóżeczku. Zresztą materac już kupiony, więc...Ale cały czas się zastanawiam jak my sie pomieścimy w naszej małej sypialni
Jak nasz dom był dopiero w fazie projektu to ja byłam na etapie "Nigdy nie będzie mi dane mieć dziecka. Niczego nie planuję." a teraz wiem, że sypialnia mogłaby być większa...xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 20:29
-
Te osoby czytające od początku to ściema. Łóżeczko cudne, zazdroszczę, chciałabym takie ale jak pisałam już nie mam miejsca na takie cuda, hehe. Też się spotkałam na różnych forach, że dziewczyny odsprzedawały Duphaston i inne na receptę. Mi na przyklad został cały listek Duphast. bo brałam tylko ok. 2 tyg na poczatku na krwiaczka, ale nie wpadłabym, żeby to sprzedać - choć jak się okazuje, chetnych nie brakuje. Niektóre chcą brać te tabsy jak witaminę C....
-
Aga26 wrote:Ja miałam duży problem z miejscem do spania dla drugiego dziecka. Córka śpi w swoim łóżeczku, a w sypialni ciasno i drugie standardowej wielkości by się nie zmieściło. Dlatego szukałam łóżeczka z obniżanym dnem tylko mniejszych wymiarów i znalazlam takie z materacem 50x90. Jeszcze ma kółka więc można nim przejechać do salonu.
-
Oli123, ja mam next2me. Kupiłam oryginalne i dość drogie prześcieradła. Co się okazało? Tani pokrowiec z gumką na przewijak (kupiony zupełnie nie w tym celu w Kik) jest idealny. Pięknie się naciąga na materac, jest gruby i mięsisty, bezproblemowo przetrwał pranie. Są różne kolory, ja mam różowy.
-
Asiula27 wrote:Te osoby czytające od początku to ściema. Łóżeczko cudne, zazdroszczę, chciałabym takie ale jak pisałam już nie mam miejsca na takie cuda, hehe. Też się spotkałam na różnych forach, że dziewczyny odsprzedawały Duphaston i inne na receptę. Mi na przyklad został cały listek Duphast. bo brałam tylko ok. 2 tyg na poczatku na krwiaczka, ale nie wpadłabym, żeby to sprzedać - choć jak się okazuje, chetnych nie brakuje. Niektóre chcą brać te tabsy jak witaminę C....
-
Ja tak obserwuje ruchy mojego maleństwa i powiem wam że są coraz rzadsze. Ale np. teraz sobie szaleje. Kurcze juz sama nie wiem. Jutro wizyta u gin to zapytam ale pewno standardowo powie ze dopóki jest choć 11 to jest okStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
-
Mialam zacytowac jeden post a polubilam przez przypadek. Jesli chodzi o to ze jesli cos sie dzieje na forum to nie wiem czy tak ciekawie jest... Ja np sie bardziej stresowalam i pozniej wiecej wzracalam u mnie uwage czy cos nie tak i sie schizowalam. My mamy sie wspierac i sobie doradzac a nie narazac na wieksze stresy. To jest moje zdanie.Elwira
-
Oli123, piękne łóżeczko
Gosiczek, właśnie u mnie też ruchy nie pojawiają się tak często, dlatego wczoraj z rana panikowałam i chciałam jechać na IP, bo wizytę mam dopiero 8.03. Ale skoro Ty masz jutro wizytę to na pewno będziesz spokojniejsza. -
edwarda20 wrote:Dziewczyny nie reagujcie na "te które sie nie udzielaly, czytaly i teraz są w szoku". Olejemy gówniarę to sie jej znudzi.
Dzis mialam dzien obzarstwa tak chcialo mi sie jesc. Szok ile w siebie wscisnelam!
Ja tez dzisiaj bym tylko jadla i jadla :p Teraz nawet kanapki jem -
Dziewczyny a kupujecie może śpiworek dla dziecka do łóżeczka? jesli tak to podeslecie jakies linki? Oprócz tego chciałabym zapytać czy macie coś do wózka w sensie jakiś śpiworek czy pościel albo przescieradlo? Ja w ogole o tym nie pomyslalam dopiero teraz zaczelam sie zastanawiac jak to wygląda
-
oli123 wrote:Dziewczyny a kupujecie może śpiworek dla dziecka do łóżeczka? jesli tak to podeslecie jakies linki? Oprócz tego chciałabym zapytać czy macie coś do wózka w sensie jakiś śpiworek czy pościel albo przescieradlo? Ja w ogole o tym nie pomyslalam dopiero teraz zaczelam sie zastanawiac jak to wygląda
będzie spał na płasko, lekko najwyżej uniose dół gondolki. Mam śpiworek do łóżeczka, ale mam też otulacz i rożek nakupowałam jak wariatka, a czy się przyda... hahaha
Angel1988 lubi tę wiadomość
Marcel❤