Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo laseczki
tak jak wczorajsza noc miałam straszna tak dzisiejsza była mega, obudziłam się dosłownie tylko raz żeby się napić wody, nawet na siku nie wstawałam
obudziłam się mega wypoczęta, lecę robić placuszki z jabłkami
może dlatego tak dobrze mi się spało bo dorwałam wczoraj męża Haha :p
Katy, Sassy, tanith, gondi, Agusia_pia, Elwira.eli, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
nick nieaktualnyGosia gratulacje
Ja tez mam przeboje. Wczoraj poszlam na wizyte na 13.30 a wyszlam ze szpitala o 16. 2x usg i 1x ktg. Lekarze wciaz nie wiedza co ze mna poczac. Mam obserwowac ruchy dziecka. We wtorek mam znowu usg i ktg i w srode kolejne usg. Cos czuje ze rozpakuja mnie wczesniej.
Torba do szpitala spakowana. Szlafrok kapcie kosmetyki ciuchy na wyjscie ciuszki dla dziecka i dokumentytak wyglada torba w Holandii.
Dzisiaj ide do kolezanki w odwiedziny. Urodzila coreczke na koniec stycznia. Uszylam jej komplet do wozka w prezencie
Maly bardzo ruchliwy. Moja waga idzie w gore, smieje sie ze ide na rekord -
GosiaB gratulacje!
najważniejsze, że mała zdrowa teraz już będzie tylko lepiej!
Pij dużo wody na laktację, ze spokojem rozkręci się, czasami po prostu po cięciu jest trochę poźniej
Paatka, łóżeczko śliczne, a mam pytanie jak nazywa się fachowo ta zasłonka w łóżeczku pod materacykiem? Też bym chciała u siebie tak zasłonić, ale nie wiem jak to wyszukaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 09:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosiaB wrote:Dość pilne CC. Miał być piątek. Mała ok. Ja trochę obolała. Mamy jazdy z laktacją i ssaniem. Musiałam poprosić o dokarmianie. Dziś rozpłakałam się nad rozładowaną baterią od laktatora
Ja tez bylam po nagłym CC i mi w szpitalu tez dokarmiali młodą bo za mocno spadała z wagi a w domu wszystko pięknie ruszylo. Podanie dziecku MM to nie jest przeciez zadne zło ani porażka rodzicielska
Ja dzis upiekę babkę cytrynową z lukremtanith, GosiaB lubią tę wiadomość
-
Kachna62 wrote:Jak mój mąż
Ale bardzo dobry z niego chłopak, mąż i ojciec
Oby moj tez wyrosl na porzadnego facetaZ tych Kamilow, ktorych znam to jedni byli w porzadku, a inni wrecz odwrotnie xd
Sassy jakas Ty chuda :o Brzuszek slicznySassy lubi tę wiadomość
-
Makira wrote:
Paatka, łóżeczko śliczne, a mam pytanie jak nazywa się fachowo ta zasłonka w łóżeczku pod materacykiem? Też bym chciała u siebie tak zasłonić, ale nie wiem jak to wyszukać
Falbanka maskująca do łóżeczkaJa swoją zamawiałam na allegro, ale na innych stronach też są
Ja mam zachciankę na gofry dziś i chyba zrobie sobie na deserek po obiadku. A na obiad domowe tortille. Także też zapowiada się dzień w kuchni.
Makira lubi tę wiadomość
-
Sassy wrote:Specjalnie dla Was uruchomiłam dziś samowyzwalacz
Ja też się pokażę-i mam wrażenie że brzuch mi w przód wystrzelił
ale czasem sprawdzam czy z tyłu wyglądam jak w ciąży i...chyba nie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c859fbf8eb9.jpgSassy, oli123, darika, Katy, Andzia123, tanith, Monnn, MaGo, Totoro lubią tę wiadomość
-
Haha dzięki dziewczyny :* Ten tyłek to zasługa +10kg, bo normalnie niestety go nie ma
Już sobie obiecałam że po połogu zaczynam robić poślady!
Sweetmalenka jakby Ci brzuszek odjąć fotoszopem to ciąży nie widać nic a nic! -
GosiaB gratulacje.
Piękne macie brzuszki. Większość z was juz w 37 tygodniu. Zaraz sie pewno wysyp zrobi. A ja dopiero w 34 ojeeeju ale sie ciagnie. Nie wiem jak zniose ten marzec. Potem święta więc jakoś zleciStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna