Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja już się nie mogę doczekać jak będę mogła przytulić tą moją Kruszynke
.
Tylko, że coś mnie przeziębienie łapie. Już sobie podałam moje mikstury i mam nadzieję, że minie po 2-3 dniach jak wszystkie przeziębienia w tej ciąży...
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Totoro no to kciuki kochana, oby szybko poszło, daj znać! :*
no to się wypakowujemy powoli po kolei
dobrze że w pon mam wizytę, powiem lekarzowi o tych ostatnich skurczach, ciekawe czy wyśle mnie na ktg? -
nick nieaktualny
-
patusia90 wrote:Nasz syn od czwartku od godz 21:05 po drugiej stronie brzuszka
ze względu na zatrucie było szybkie cc - dla mnie kosmos, do tej pory nie wierzę, że już po.
W sobotę przy przyjęciu wychodziło z usg 3340g a urodził się równo 3000g i 54cm
-
nick nieaktualnyWszystko zalezy od sytuacji, z jakiego powodu jest cc, jesli nic sie nie dzieje to zwykle w okoloterminowym czasie sie robi, jesli ktos ma np nadcisnienie czy inne problemy zdrowotne zwiazenez roznymi patologiami lubia wczesniej rozwiazywac, a niektorzy dostaja zaswiadczenie ze po pojawieniu sie skurczy musi zostac wykonane cesarskie ciecie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patusia gratuluje
Totoro trzymam mocno kciuki !
Jak zobaczyłam, ze się zaczynamy rozpakowywać to jak w jakimś amoku zaczęłam sprzątać mieszkanie !
Można się spodziewać już lada moment i zaczęło mnie to na maksa przerażać !
Dziś 37+0 tydz. Wg belly kalendarza ciaza donoszona , a ja nie wiem jak się to tak naprawdę liczy , bo wg lekarzy to chyba dopiero za tydzień będzie donoszona , dobrze myśle ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 11:25
-
Patusia, z mojego doświadczenia z brakiem laktacji - dobry laktator na 2 piersi i odciągać co 2 godz po 15min z dzieckiem na ręku, zainwestuj w stanik hands free. Mi ruszyło w 3 dobie.Mała nadal nie ssie, ja nadal odciągam - jest coraz lepiej, coraz mniej mm. Poczytaj sobie o karmieniu piersią inaczej - kpi lub exclusively pumping. Damy radę