Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje miesiączki też były z tych bolesnych, dopóki nie odkryłam, że pomaga mi ketonal, co miesiąc pierwsze dwa dni wyjęte z życiorysu, ktoś musiał być przy mnie, bo mdlałam w drodze do toalety. Każdy mówił, że po porodzie powinien ból się zmniejszyć, zobaczymy ;p mam taką nadzieję07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku
-
Rzodkiewka gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was
8.03
GosiaB - córeczka Jagusia, 2560g, 50cm
15.03
patusia90 - synek, 3000g, 54cm
16.03
Asiaa1201 - córeczka Zosia, 1820g, 47cm
17.03
Totoro - córeczka Lila, 3350g, 53cm
21.03
Rzodkiewka - synek Igorek, 3790g
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 08:27
Asiula27, Agusia_pia, justysbp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andzia123 wrote:Moje miesiączki też były z tych bolesnych, dopóki nie odkryłam, że pomaga mi ketonal, co miesiąc pierwsze dwa dni wyjęte z życiorysu, ktoś musiał być przy mnie, bo mdlałam w drodze do toalety. Każdy mówił, że po porodzie powinien ból się zmniejszyć, zobaczymy ;p mam taką nadzieję
-
Rzodkiewka gratulacje
czekamy na wiecej info
Ja na szczęście nie mialam bolesnych miesiaczek, cos tam ogolnie czulam, ale duzym bolem tego nazwac nie moglam. Ciekawe jak bedzie przy porodzie.
Dzis wizyta u gin i endokrynologa. Popoludnie z glowy. Stresuje sie troche tym czy mala sie obrocila. Ja chyba juz sie nastawilam psychicznie na cc. Wiem ze to glupie, ale nie wiem jak znowu sie przestawic na to, ze moze byc naturalny porod i ze bedzie tak bardzo bolalo. Choc cesarki tez sie boje. Sama juz nie wiem czego chce. -
nick nieaktualny
-
Rzodkiewka gratulacje!
Acygan trzymam kciuki, żeby się obróciła, przestawisz się na psn, łatwiej w tą stronę
Ja idę na wizytę za równy tydzień i wtedy też będę miała pobieranego gbsa, ustalilysmy z moją gin, że lepiej w 37, przynajmniej jak przenoszę to będę spokojna, że jest jeszcze ważny.
Niby wiosna, a u mnie tak śnieg sypie, szok! -
U mnie w drugą stronę, skóra, włosy i paznokcie mega poprawa, włosy prawie wgl nie lecą, a przed ciąża dużo mi wypadało, tak samo cera, od kilku miesięcy żadnych wypryskow, to mi się podoba
A z apetytem normalnie, nie mam napadów głodu, kolacje jem najpóźniej o 19 a śniadanie tak koło 9 -
U mnie też bez napadów głodu, jem normalnie jak zawsze
Cera - trochę się popsuła, nigdy nie miałam problemów z wypryskami, teraz co jakiś czas się coś pojawia.
Ale włosy i paznokcie tak jak na początku ciąży były w złym stanie, tak teraz są super.. Zobaczymy jak będzie przy karmieniu.
Najgorsze problemy miałam z rzęsami - zawsze długie i gęste, a w ciąży wypadały mi masowo. Teraz na szczęście wróciły do formy
Śnieg za oknem mnie przeraża, aż odpuszczę dzisiejszy spacer -
Tez mam napady glodu, w ogóle jem ostatnio ci chwile. U mnie ogólnie 15kg na plusie , ale jem niestety dużo słodkiego
ostatnie dwa tyg. 3kg na plusie ale strasznie puchną i myśle ,ze to woda się tak zbiera teraz.
Wstaje od paru dni o 5 , nie wiem co jest, ale budzę się i nam oczy jak 5zl masakra .Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 11:46
-
nick nieaktualny
-
ja nie mam napadów głodu, raczej jem o stałych porach, ale dziś mam napad na słodkie, zjadłam już snikersa i mam lody i tak o nich myślę intensywnie
u mnie 18 kg na plusie, ale widzę że nogi i rano już podpuchnięte. oj aby urodzić i zacząć zrzucać na wiosennych spacerach