Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAndzia123 wrote:Zauważyłam, że od kilku dni codziennie się wyróżniam, także ewidentnie szykuje się do porodu już mój organizm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Hehehe ja juz od dwoch tygodni, dwojeczke zaliczam po 5 razy dziennie i wczoraj na IP lekarz powiedział ze szyjka dluga do porodu sie nie szykuje.07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKachna62 wrote:Zazdroszcze. Mojej za nic w świecie nic nie zmusi do drzemki
) Ale ona juz w brzuchu reagowala na pogode strasznie i po porodzie, jej to zostało
-
No to nie wiem, mi się wydaje że powoli coś się zaczyna szykować, Ale zobaczymy jak będzie się sytuacja rozwijała
Tak jak do tej pory bolały mnie tylko pachwiny tak teraz boli mnie całe krocze.. Nawet jak leżę czuję ból..07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Moja do roku czasu nie miala zadnych drzemek, tylko przy cycku, po 10 minut, jak skonczynczyla rok zaczela miec drzemki, ale za to chodz spac o 23 (ale jak nie ma drzemek tez o 23 usypia...
) Ale ona juz w brzuchu reagowala na pogode strasznie i po porodzie, jej to zostało
-
Kurcze wcięło moj komentarz.
Acygan jak wizyta?
Ja dzis dzwoniłam do szpitala zapytać kiedy można zastać ordynatora no i dowiedziałam sie że jest na urlopie. Mam sie zgłosić do niego 3 kwietnia żeby zapisać sie na cc.
Co do skurczy to mam takie pobolewania miesiączkowe a od 3 dni wypróżniam sie dwa razy dziennie przy czym wcześniej było raz na 2-3 dni. Za to rano budzę się z dziwnymi bólami brzucha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 19:38
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Ja byłam dziś na wizycie. Ten lekarz ocenił wagę na 2900g czyli nieco więcej. AFI prawie 11, przepływy i łożysko ok, rozwarcie na palec, dość krótka szyjka, ale głowa nie wstawiła się jeszcze w kanał. Jestem teraz spokojniejsza
Objawów brak, jest mi po prostu ciężko i bolą plecy i nic poza tym. Życzę sobie nie rozpakowywać się przynajmniej do świąt i myślę, że spokojnie mi się to uda.
Pisałyście co nieco o włosach, cerze i paznokciach- u mnie włosy i paznokcie mega mocne. Cera jako tako, nie jest idealna ale na tyle ładna, że się nie maluję pudrem. Za to walczę z krostami na plecach. Smaruję, myję, dbam by nie nosić spoconej koszulki i czasem na kilka dni udaje mi się pozbyć wszystkich zmian trądzikowych i nagle wracająAle z drugiej strony widzę efekt, bo jaobym tak nie dbała o to chyba bym już miała tam wulkany haha
darika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKachna62 wrote:Trafilam ten sam przypadek... Do 20 miesiaca zasypiala tylko przy cycu, miala drzemke okolo 12 i chodzila spac o 23. Teraz jak juz nie ma drzemek do zasypia o 20:30
-
a ja mam dziś napad na słodkie, normalnie nie mogę się zasłodzić, zjadłam dziś snikersa, dwa lody koktajlowe w kubeczku, a teraz deser czekoladowy bakoma. masakra!
-
Ja tez od paru dni wyprozniam sie 2-3 razy dziennie, a wczesniej zaparcia po 3-4 dni i czulam,ze cos sie zmienia. plus mega apetyt. A dzis gin potwierdził,ze szyjka miekka, slrocona, rozwarcie na opuszek, skurcze na ktg, ktorych nie czuje, wiec tylko czekac zostaje.blizej niz dalej.szykujcie sie Dziewczyny.
-
A wiec jestem po wizycie. Zaczne od tego sluzu mojego- infekcja niestety, to raczej nie czop. Jutro znowu ktg, bo cos tam jednak czuje jakies bole miesiaczkowe i twardnienia. Lepiej dmuchac na zimne. Szyjka jeszcze ok. No i na koniec najgorsze informacje- mala sie nie obrocila i wody w dolnej granicy. Marne juz szanse na obrot,wstępnie wiem,ze cesarka u mnie w szpitalu w takim przypadku to w skonczonym 39 tc, no chyba ze wcześniej zacznie sie cos dziac. No i jutro po ktg znowu usg żeby zobaczyc wody, mam duzo pic do tej pory. Jesli nie bedzie lepiej to coa lekarz wspomniala o szpitalu niestety. Swoja droga to juz jak lezalam na patologii afi bylo 8.
Mala wazy 2700.
Jestem troche zalamana. -
Iggi31 wrote:U mnie rozwarcie na 3 cm,szyjka skrócona do 1 cm,Maleństwo wazy prawie 2,5kg,jestem w 34+tc,na szczescie brak skurczy,leżę w szpitalu..Mam totalną zalamke..W szpitalu lekarz mnie postraszyl ze moze wytrzymam tydzien..Elwira