Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja GBS pobierałam sama. Dostałam probowke od lekarza i kazał zrobić przed kolejna wizyta. Też się obawiałam o wiarygodność ale poczytałam że za granicą to bardzo częste że robi się gbs samemu. Więc pobierz probowke z lab i do dzieła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 00:05
-
ciri22 wrote:Noo to jesli cisnienie jej skoczy to beda indukowac wczesniej.
Ale Mania pociesze po jesli cala ciaze bylo ok i teraz sa skoki to to moze byc objaw zblizanacego sie poroduw szpitalu lekarze mi mówili ze to czesty objaw.
Wiec tego sie trzymamy
Dzięki Dziewczynu, bede sie dzis obserwoeac. No wlasnie zaczelo sie w gabinecie, jak uslyszalam,ze szyjka miękka, rozwarcie na opuszek. To z tych emocji. A potem jak sama mierzylam to z nerwow chyba czy dalej wysokie. Ale bede dzis mierzyc i w razie czego pojade do szpitala. -
ciri22 wrote:Kinga a jakie u was sa wartosci "szpitalne"?
-
nick nieaktualny
-
A mi sie synek wczoraj rozchorował a dziś mnie zaczyna coś rozkładać
tylko nie teraz. Prasowania tyle, trzeba torbe spakować, męża siostra przyjeżdża z zagranicy i jeszcze święta
Wowka lubi tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
nick nieaktualny
-
Casteam stresujesz sie? Bo ja bym chyba po nocach nie spala
Jestem troche zla, myslalam ze skonczy sie dzis remont a tu jestesmy w czarnej d.... . sciany niepomalowane, plytki do konca nieulozone. Jeszcze maz za wszystkim musi biegac bo kazdy ma w dupie wszystko. Nie wiem czy my do swiat sie z tym ogarniemy. Mam powoli dosyc i jak tu sie nie denerwowac. Dobrze ze dla dziecka wszystko jest przygotowane bo chyba bym zwariowala.
-
nick nieaktualny
-
Ciri, a wiesz już na 100% że zostajesz w szpitalu czy dopiero idziesz dzisiaj sprawdzić sytuację?
Acygan współczuję z tym remontem - u nas był remont prawie cały zeszły rok, też ciężko cokolwiek na czas zrobić, byłabym klebkiem nerwów jak coś zostałoby na teraz bo jednak tak kurz i brud są nie do opanowania ;(
Gosiczek zdrówka dla Was - ja się cieszę że poszłam do lekarza, obylo się bez antybiotyki tylko na zwykłych lekach bez recepty i już się czuje niebo lepiej niż 2 dni temubędzie dobrze i u Ciebie!
Caestam to korzystacie z ostatniego weekendu we 2:) -
Asiula27 wrote:Jesteśmy po wizycie. Wszystko ok, podobno już część czopa wyszła.. nawet nie zauważyłam. Raczej do terminu nie dotrwamy - lekarz przewiduje 7-10dni. I teraz gdzieś na cito muszę zrobic GBSa. Czy któraś z Was robiła to badanie na własną rękę w Warszawie? Help me
zobacz na stronie luxmedu, ja czytałam e trzeba się umówić na pobranie a wynik w ciągu 3 dni roboczych. mi gin pobrał i zawiozłam do labo próbkę.
u mnie GBS ujemny
Witam się w 38 tc, ciąża donoszona! -
kaszelkowa wrote:Ciri, a wiesz już na 100% że zostajesz w szpitalu czy dopiero idziesz dzisiaj sprawdzić sytuację?
Acygan współczuję z tym remontem - u nas był remont prawie cały zeszły rok, też ciężko cokolwiek na czas zrobić, byłabym klebkiem nerwów jak coś zostałoby na teraz bo jednak tak kurz i brud są nie do opanowania ;(
Gosiczek zdrówka dla Was - ja się cieszę że poszłam do lekarza, obylo się bez antybiotyki tylko na zwykłych lekach bez recepty i już się czuje niebo lepiej niż 2 dni temubędzie dobrze i u Ciebie!
Caestam to korzystacie z ostatniego weekendu we 2:)Elwira
-
nick nieaktualny
-
Hejka co do remontu to my tez juz konczymy lazienke, dobrze ze maz wszystko robi bo tez bylibysmy w dupie, jeszcze drzwi musimy kupic zamontowac parawan nawannowy podlaczyc wode i zalozyc umywalke takze troche nam pewnie tez zejdzie
mlodaaa lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj czuję się ciut lepiej, puściłam ostatnie pranie, koce i kocyki i zrobiłam kilka zdjęć pokoju Marcela
A przy okazji, wczoraj doszedł do mnie słynny kocyk zajączek z Ali.. JEST CUDOWNY
Półki puste,nie wiem czym je zapełnić
Pod półkami w rogu będzie stał uszak, ale dopiero "się robi"a w miejscu oznaczonym kółeczkiem będzie wisiał kinkiet (drewniany księżyc z chmurką), który idzie i idzie i dojść do mnie nie może
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d220eaa3c55.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/826f87a74d9a.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c155026288e1.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9f4a0fe3370.jpgMirabelcia, ciri22, KaMiszka, oli123, edwarda20, Tęskniąca, tanith, mlodaaa, acygan, Alala, Agusia_pia, darika, Katy, Sassy, AJrin lubią tę wiadomość
Marcel❤
-
nick nieaktualny
-
Mirabelcia wrote:MaGo piękny pokoik! Mogę zapytać skąd mebelki?
Zestaw mebli GUFI zamawiane ze strony ASF MEBLE, coś nie mogę znaleźć ich strony, ale mają też meble na Allegro. Łóżeczko nie jest od nich, meble samemu sobie kompletujesz, ja wzięłam z większą szafą
Marcel❤
-
MaGo wrote:Dziękuję
Zestaw mebli GUFI zamawiane ze strony ASF MEBLE, coś nie mogę znaleźć ich strony, ale mają też meble na Allegro. Łóżeczko nie jest od nich, meble samemu sobie kompletujesz, ja wzięłam z większą szafą
Potrzebuję właśnie bez łóżeczka, więc super, że można kupić poszczególne elementyMaGo lubi tę wiadomość
12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok