Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie za to jest gadanie, ze to moja wina, ze mala sie nie obrocila, bo za malo sie ruszam. Powinnam chodzic niewiadomo ile, ruszać biodrami itd. Ale jak lezalam na patologii to kazdy niby sie tak martwil, bo po co sie przemeczam, dlaczego sie tak denerwuje. Czasem mam ochote ich rozszarpac, a glownie to wlasnie rodzice tak gadaja. Dziekuje za takie madre rady.
Dziwnie sie czuje. Trzesie mnie jak przy goraczce, ale nie mam jej, bola mnie zebra, jelita i zoladek. Mam nadzieje, ze to nie jakas grypa zoladkowa. W ogole jakos mi slabo, w glowie sie kreci. -
nick nieaktualny
-
Co Wy wiecie o duzych brzuszkach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/27468f4980c7.jpgSassy, Katy, Agusia_pia, oli123, tanith lubią tę wiadomość
12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
Jakie piękne brzuchy! Ja coś ostatnio nie mam weny do zdjęć, ciągle ktoś mi się kręci w pobliżu :p
Mało się udzielam, bo większość czasu spędzam poza domem załatwiając różne sprawy lub po prostu spacerując. Oprócz tego, że bardzo bolą mnie plecy w odcinku lędźwiowym to czuję się super, także bez porównania z niektórymi z Was. Do terminu jeszcze 2 tygodnie i czuję, że nie rozpakuję się wcześniej. 3xS stosuję, ale nie dlatego, żeby przyśpieszyć poród, ale samo tak wychodziMoże od następnego weekendu wymyślę coś jeszcze, bo póki co nawet nie wiem za bardzo jak wyglądają skurcze przepowiadające, bo miałam je (chyba) raz.
-
sweetmalenka wrote:Mirabelcia-maly masz:p
Pewnie przez czarna bluzkę, ale jak ktoś mnie widzi to robi ogromne oczy, że taki duży. Mam taką przyjaciółeczkę, która co tydzień pyta mnie ile przytyłam i patrzy jak na hipopotama.12.2014-Aniołek
02.06.2017- 1 IUI
dreamnes wrote:No moj w skali w ksiazce im sie nie miesci juz od 3 tygodni o i tak
Ale już 39 tydzień12.2014-Aniołek
02.06.2017- 1 IUI
Mirabelcia wrote:Pewnie przez czarna bluzkę, ale jak ktoś mnie widzi to robi ogromne oczy, że taki duży. Mam taką przyjaciółeczkę, która co tydzień pyta mnie ile przytyłam i patrzy jak na hipopotama.
ja w szpitalu znowu chudne.
Dziś byłam u koleżanki która rodziła w środę i ma 7 kg mniej.
-
A tak kulamy się my:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d2b49dad76f.jpg
Od dzisiaj 10 dni do terminu.. czyli jutro już zostanie liczba jednocyfrowa
Ciekawe tylko kiedy ten mój pisklaczek zdecyduje się wykluć
Agusia_pia, Katy, oli123, tanith, Sassy, Mirabelcia, dreamnes lubią tę wiadomość
-
sweetmalenka takie lęki to normalka, ja też się obawiam że coś może pójść nie tak ale staram się nie nakręcać
acygan jak można Cię obwiniać że dziecko się nie przekręciło??? przecież to nie od nas zależy. nie przejmuj się :*
małe macie te brzuchy, mój ogromny i rozstępy mi się pojawiły
mam pytanie odnośnie brodawek (sutków) ja z natury mam płaskie i obawiam się że mały nie będzie miał za co złapać. co na to? da się jakoś to "wyciągnąć"?? macie jakieś rady? -
Agusia_pia wrote:
mam pytanie odnośnie brodawek (sutków) ja z natury mam płaskie i obawiam się że mały nie będzie miał za co złapać. co na to? da się jakoś to "wyciągnąć"?? macie jakieś rady?
W szkole rodzenia mówili o czymś takim: https://www.ceneo.pl/13140750
Ale nigdy nie miałam do czynienia z kobietą, która tego używała, więc nie wiem na ile skuteczne.
U mnie rozstępów obecnie brak, co mnie bardzo dziwi bo moja mama miała cały brzuch w rozstępach po ciąży i byłam pewna, że i u mnie genetycznie się pojawią.. No ale zobaczymy co będzie po porodzie, bo koleżance strasznie na piersiach się pojawiły właśnie dzień po porodzie.
-
Pytanie do dziewczyn z cholestaza, jak u Was wyglada swędzenie skory, cale cialo czy tylko recr i nogi, uporczywe?
Od wczoraj wieczorem wkurza mnie swędzenie, ale raz reka, po chwili brzuch itd. Dzisiaj wieczorem znowu. Zastanawiam sie czy to moze byc to, ewentualnie pojde w poniedziałek na badanie -
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy
:* :* Wiem, ze mama ma dobre intencje ale my nigdy nie umialysmy sie dobrze dogadac, bo jestesmy jak ogien i woda. Ja mam zamiar powiadomic rodzicow jak urodze, a oni mysla ze jak sie zacznie. Tylko ja nie widze kompletnie sensu, zeby wszyscy wokol przezywali z tego powodu stres (no a mama panikara szczegolnie). To ze cala rodzina bedzie siedziec na szpilkach to mi porodu nie ulatwi. A tak mam nadzieje, dowiedza sie po fakcie, oszczedze im i sobie nerwow. Dziekuje ze mnie wspieracieMaGo lubi tę wiadomość
-
moniśka... wrote:Pytanie do dziewczyn z cholestaza, jak u Was wyglada swędzenie skory, cale cialo czy tylko recr i nogi, uporczywe?
Od wczoraj wieczorem wkurza mnie swędzenie, ale raz reka, po chwili brzuch itd. Dzisiaj wieczorem znowu. Zastanawiam sie czy to moze byc to, ewentualnie pojde w poniedziałek na badanie