Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 wrote:U mnie jak lezalam, to zabrali ale przy wypisie oddali. Z tego co slyszalam, to karta ciazy to dokument i czesto potem, jak juz jest dziecko to lekarze pytaja o nia, czy cos sie dzialo w ciazy itp itp. Ale jak jest w praktyce to nie wiem.
-
Casteam gratulacje
Mi tez w szpitalu zabrali karte ciazy i badania (te z ktorymi idzie sie do porodu), ale przy wypisie oddali. Nie wiem jak jest po porodzie.
Fibrynogen to robi sie chyba w razie cc. Mi na IP zrobili to badanie,bo gdyby coś sie zaczelo, to mala ulozona miednicowo, takze musieli. -
nick nieaktualnyMnie w szpitalu zrobili ksero moich dokumentow i wszystko mi od razu przy przyjeciu oddali, poza grupa ktwi to mi oddali przy wypisie.
Przy pierwszym porodie pozabierali mi moje dokumenty i wszystko wraz z wypisem i innymi badaniaami oddali, wraz z karta ciazy. -
Jak dobrze nie mieć zgagi, od 3 dni mam spokój
i właśnie zjadłam z mega smakiem kasze z gulaszem i zamiast ogórków wzięłam papryczki jalapeno w zalewie octowej, mmmmm pycha
już od dawna miałam ochotę na coś ostrego hihi
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
nick nieaktualnySylwiaa95 wrote:W szpitalach potrzeba oryginał grupy krwi, ktory mam przypiety do karty ciazy a reszta wpisana w karte i wyniki u lekarza. Myslicie ze musze te pozostale wyniki wyciagac czy wystarczy to co wpisane w karte ciazy?
-
nick nieaktualnyDziewczyny trzymam kciuki za Was wszystkie
U mnie latwo nie bylo ale dalam rade
Czujemy sie dobrze. Zostalam nacieta ale bez zszywania. Skupilam sie na parciu a i Olus nie byl duzynormalnie chodze, robie siku. Mialam przebijany pecherz plodowy, mialam znieczulenie ktore nie dzialalo. Pecherz przebity ok 8 rano a o 13.43 juz po wszystkim
z chlopakiem nawet obejrzelismy lozysko
dziwna sprawa
Agusia_pia, Andzia123, ciri22, justysbp, tanith, Katy, KaMiszka lubią tę wiadomość
-
casteam wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za Was wszystkie
U mnie latwo nie bylo ale dalam rade
Czujemy sie dobrze. Zostalam nacieta ale bez zszywania. Skupilam sie na parciu a i Olus nie byl duzynormalnie chodze, robie siku. Mialam przebijany pecherz plodowy, mialam znieczulenie ktore nie dzialalo. Pecherz przebity ok 8 rano a o 13.43 juz po wszystkim
z chlopakiem nawet obejrzelismy lozysko
dziwna sprawa
Miałaś znieczulenie zewnątrzoponowe?12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
Trochę pospałam, budzę się, a nas już więcej- Casteam, gratulacje!
8.03
GosiaB - córeczka Jagusia, 2560g, 50cm
15.03
patusia90 - synek, 3000g, 54cm
16.03
Asiaa1201 - córeczka Zosia, 1820g, 47cm
17.03
Totoro - córeczka Lila, 3350g, 53cm
21.03
Rzodkiewka - synek Igorek, 3790g
23.03
olka25 - synek Ignaś, 2715g, 52cm
26.03
Kinga. - córeczka Noemi, 3460g
oli123 - synek Mikołaj, 3070g, 52cm
sweetmalenka - synek Gabryś, 3300g, 53cm
27.03
Casteam - synek Aleksander, 2180g
Agusia_pia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwiaa95 wrote:W szpitalach potrzeba oryginał grupy krwi, ktory mam przypiety do karty ciazy a reszta wpisana w karte i wyniki u lekarza. Myslicie ze musze te pozostale wyniki wyciagac czy wystarczy to co wpisane w karte ciazy?
Trzeba miec oryginal potwierdzony przez diagnoste jesli o badania chodzi. O to samo zapytalam na IP bo w tym stresie nie wiedzialam gdzie czego szukac i chciałam zeby wzieli z karty ciazy, to powiedzieli,ze nie. -
Gosiczek wrote:Dziewczyny czy was tez boli podbrzusze przy dłuższym siedzeniu?
-
U mnie nic samo sie nie ruszylo woec jutro po 7 mam sie stawic na cesarskie ciecie. Trzymajcie kciuki zeby bylo wszytsko ok mimo tego wielowodzia
na razie nie mam stresa
MaGo, acygan, Sassy, edwarda20, Andzia123, ciri22, Halina90, tanith, justysbp, Katy, Kinga., Agusia_pia, Rene, Aga78 lubią tę wiadomość
-
Casteam gratulacje!
Byłam dzisiaj na ktg i zapis był dobry. Jednak po badaniu szyjki okazało się, że szyjka zgładzona i rozwarcie na dobre dwa palce! Mam przyjechać w piątek i zobaczymy czy rozwarcie się powiększa. Jak tak to mnie zostawią. Myslicie, że dotrwam do piątku? Boję się, że nie rozpoznam tych skurczy bo stawiania brzucha mam od 6 miesiąca. A przy pierwszym porodzie czułam bolesne skurcze dopiero po oxy -
Aga26 wrote:Casteam gratulacje!
Byłam dzisiaj na ktg i zapis był dobry. Jednak po badaniu szyjki okazało się, że szyjka zgładzona i rozwarcie na dobre dwa palce! Mam przyjechać w piątek i zobaczymy czy rozwarcie się powiększa. Jak tak to mnie zostawią. Myslicie, że dotrwam do piątku? Boję się, że nie rozpoznam tych skurczy bo stawiania brzucha mam od 6 miesiąca. A przy pierwszym porodzie czułam bolesne skurcze dopiero po oxyboli tak ze wiesz ze musisz jechac. Mi sie rece zaczely trzesc gdy siw zaczelo. Instynkt ale mysle ze Potulanie kilka razy z mezem i urodzisz.