Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny
Ja dziś z panikąOd dwóch dni mniej mnie bolą piersi, nie jestem jakoś tragicznie zmęczona, ale nie plamię na szczęście ... Wszystko super, ale naczytałam się, że jak objawy słabną to źle. Pewnie niepotrzebnie się nakręcam
a do piątku tak daleko.
-
Marta Eni ja noe mam wogole objawów kazda ciąża jest inna a objawy raz sie nasilaja raz słabą wiec nie panikuj będzie dobrze.
Marta Eni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, byłam wczoraj na IP lekarz mnie zbadał zrobił USG. powiedział że nie widzi krwawienia, że to takie brudne upławy, dał luteinę. Na usg fasolka zdrowa ma 1 cm 6 mm i słyszałam serduszkorozmiar odpowiada 7 t 1 d więc w miarę w normie
także jestem spokojna, a dziś jakby czyściej.
blue00, Aliskaa, Rene, darika, yvonneSW lubią tę wiadomość
-
Marta Eni, ja z braku objawów, mam zdrowego, 19-miesiecznego syna , także spokojnie
Teraz też nie mam żadnych objawów, co mnie bardzo cieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 08:08
Marta Eni, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgosia82 wrote:Cześć dziewczyny, jednak pojawił się zarodek, ma 12mm, bijące serduszko i wg usg 7w3d, mała różnica ale chyba z racji póżniejszej owulacji. Uspokoiłam się już i teraz czekam aż mdłości przejdą i zacznę normalnie funkcjonować. Pozdrawiam
Ja tez już po usg jest wszystko ok maluszek ma 9,5mm,widziałam bijące serduszko:-)według usg 7t1d ciąży
Co do mdłości to też czekam aż się w końcu skończąPineapple, justysbp, Aliskaa, Bianka*, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Agusia_pia wrote:Hej, byłam wczoraj na IP lekarz mnie zbadał zrobił USG. powiedział że nie widzi krwawienia, że to takie brudne upławy, dał luteinę. Na usg fasolka zdrowa ma 1 cm 6 mm i słyszałam serduszko
rozmiar odpowiada 7 t 1 d więc w miarę w normie
także jestem spokojna, a dziś jakby czyściej.
nodemo witaj:-)
MartaEni trzymam kciuki za piątkowe usg:-)Marta Eni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgosia82 wrote:Cześć dziewczyny, jednak pojawił się zarodek, ma 12mm, bijące serduszko i wg usg 7w3d, mała różnica ale chyba z racji póżniejszej owulacji. Uspokoiłam się już i teraz czekam aż mdłości przejdą i zacznę normalnie funkcjonować. Pozdrawiam
-
Pineapple wrote:Mi jest tylko niedobrze, piersi nic się nie zmieniły, żadnych innych odczuć, poprzednio też tak miałam i mam zdrowego, cudnego synusia
Ja zaczynam łapać stresa przed dzisiejszą wizytą, nie mogę się na niczym skupić. Jeszcze 4 godz... -
Pineapple wrote:Mi jest tylko niedobrze, piersi nic się nie zmieniły, żadnych innych odczuć, poprzednio też tak miałam i mam zdrowego, cudnego synusia
Ja zaczynam łapać stresa przed dzisiejszą wizytą, nie mogę się na niczym skupić. Jeszcze 4 godz...
Trzymam kciuki by było wszystko dobrze :* -
kochane co do objawów, u mnie bolą mnie piersi głównie w nocy czuję je mocniej, mdłości trochę ustąpiły, póki co nadal nie mam na nic ochoty ale już mnie nie mdli więc jest lepiej. jestem senna.
każda ma inne objawy, niektóre nie mają wcale więc nie ma co panikować