Kwietniowe mamy 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Magii wrote:Hej dziewczyny, jestem po pierwszym USG. Wszystko jest dobrze, widać pęcherzyk.
Ulżyło mi po tej wizycieMagii lubi tę wiadomość
-
Hej
Byłam dzisiaj jednak u lekarza . Co prawda u innej i z polecenia .
Jak na ten moment widać dwie kropeczki !!!!
28 sierpnia idę do swojej Pani ginekolog i będzie już dużo więcej widać .
Daisy___, Modra, Fasolowa_zupa, Peony22, Tika, Magii, A_Agnieszka, bajkowadama lubią tę wiadomość
-
Jul1 wrote:Hej
28 sierpnia idę do swojej Pani ginekolog i będzie już dużo więcej widać . -
Jul1 wrote:Hej
28 sierpnia idę do swojej Pani ginekolog i będzie już dużo więcej widać . -
Karolina 26 wrote:Cześć chciałabym zapytać, czy któraś z Was też ma problem z wypróżnianiem się? Wiadomo, mam teraz mniejszy apetyt, ale od kilku dni nie mogę się wypróżnić.
-
A dziś już się zdążyłam wkurzyć na mojego A. Ogólnie czuję że hormony wchodzą mi trochę na głowę i do tego mdłości 🤷 Trzeba się ogarnąć i zabrać rodzinę na spacer ☺️
-
Karolina 26 wrote:Cześć chciałabym zapytać, czy któraś z Was też ma problem z wypróżnianiem się? Wiadomo, mam teraz mniejszy apetyt, ale od kilku dni nie mogę się wypróżnić.
Polecam sienie lniane i jogurty. Przyspiesza perystaltykęOna: PCOS, AMH 12.22 - 6.5, 05.24 - 9.3, hormony w normie
On: morfologia 12.23 - 3%, 07.24 - 0%?
Starania od 2022 w klinice:
1. Lametta
2. Lametta + ovitrelle
3. Lametta + ovitrelle
4. Lametta + ovitrelle + bemfola
5. Lametta + ovitrelle + bemfola
6. Lametta + ovitrelle + bemfola
07.24 kwalifikacja do programu InVitro
08.24 start stymulacji?
Naturalny cud:
06.08 Beta 754,01 - 32dc
08.08 Beta 1504,12 -34 dc
5t+6d mamy ❤
-
Modra wrote:A dziś już się zdążyłam wkurzyć na mojego A. Ogólnie czuję że hormony wchodzą mi trochę na głowę i do tego mdłości 🤷 Trzeba się ogarnąć i zabrać rodzinę na spacer ☺️
Zawsze konkret, stawianie kawy na ławę, a teraz histerie i inne. No dramat! Sama siebie nie poznaję 😅Modra lubi tę wiadomość
-
A_Agnieszka wrote:Ja też mam jakieś dziwne babskie fazy.
Zawsze konkret, stawianie kawy na ławę, a teraz histerie i inne. No dramat! Sama siebie nie poznaję 😅A_Agnieszka lubi tę wiadomość
-
Ja piję na czczo szklankę wody i czekam 😁 zazwyczaj działa -
Naay95 wrote:Tylko właśnie już jako czas miałam mdłości, senność itp a tu nagle koniec.. boję się bo przy poronieniu kilka dni przed krwawieniem też mi wszystko ustało... Poczekam do jutra jak dalej nic to chyba dla spokoju wybiorę się na USG
Naay95 jak się czujesz? Byłaś na USG?
W ogóle część dziewczyny. Byłam do tej pory na wątku staraniowym sierpniowym, ale widzę że dziewczyny z pozytywnymi testami przenoszą się tu. Jutro idę na drugie badanie bety i mam nadzieje, że do Was dołączę.
Obecnie jednak mam takie same obawy jak Naay95. Od pozytywnego testu bolały mnie piersi, miałam mdłości, senność, prawie wszystko mi śmierdziało, a od wczoraj praktycznie żadnych objawów...Modra, Tika, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny i ja się przywitam
Dziś zrobiłam test, 2 dni po terminie miesiączki i są grube krechy Tak więc wyszukałam wątek i mniej więcej nadrobiłam wszystko. Dużo nas już tutaj
Coś więcej o mnie, nazywam się Patrycja, mam 35 lat i 1,5 roczną córeczkę. Ciągle kp, sama się zastanawiam jak to będzie później🫣
Aplikacja wyliczyła mi termin na 21 kwietnia.Tika, Fasolowa_zupa, S.Roszpunka, EwK lubią tę wiadomość
-
EwK wrote:Naay95 jak się czujesz? Byłaś na USG?
W ogóle część dziewczyny. Byłam do tej pory na wątku staraniowym sierpniowym, ale widzę że dziewczyny z pozytywnymi testami przenoszą się tu. Jutro idę na drugie badanie bety i mam nadzieje, że do Was dołączę.
Obecnie jednak mam takie same obawy jak Naay95. Od pozytywnego testu bolały mnie piersi, miałam mdłości, senność, prawie wszystko mi śmierdziało, a od wczoraj praktycznie żadnych objawów...
Ja dziś dałam ciała. zamienię totalne miałam. Mój pił piwo. Miodowe kraftowe. Ciekawa byłam jak smakuje zrobiłam łyk i mnie olsnilo. Plulam dalej niż widziałam 🤦 Zawsze coś zamulęEwK lubi tę wiadomość
-
Patka123 wrote:Modra na pewno nic od łyka się nie stanie
Dziewczyny a nie wiecie czemu nie działaja suwaczki? Będąc w ciąży z córką i udzielając się na forum było to fajnie widać kto jest w jakim tygodniu
Widzę że dziewczyny mają suwaczki. Ja jeszcze nie probowalam. Może jak położę Młoda to pokombinuje. I wtedy coś doradze.