Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
fabiola wrote:Kama super ze będziesz tulić Córeczkę
Przypomnij mi tylko dlaczego zapadła decyzja żeby zakończyć ciążę? Bo chyba coś przegapiłam. -
Jaskra bezczelna baba i ja bym ją olała,na całe życie byś dziecko obarczyła taką matką chrzestną...
U mnie była inna sytuacja w rodzinie. Moja siostra przez całą ciążę mówiła, że będę matką chrzestną jej córeczki. A po porodzie przed chrztem wzięła kuzynkę u której była chrzestną, żeby się zrewanżować. Mimo, że miałam wtedy 18 lat to było mi bardzo, bardzo przykro...Potem zostałam chrzestną jej drugiej córki... A Julia ma już 16 lat...jaskra lubi tę wiadomość
-
jaskra zrób tak jak tobie pasuje i nie sugeruj się co inni pomyślą czy powiedzą to twoje dziecko i twoje życie,nie mozna komuś narzucać takich wyborów,tym bardziej,że jest to wybór na całe życie ...ty zostałaś u niej chrzestną bo cię poprosiła a dziecku się nie odmawia ale to nie jest jakaś umowa wiążąca i jeśli jest twoją przyjaciółką to zrozumie twoją decyzję a jeśli nie zrozumie to jej problem,ja za same to jej narzucanie napewno bym jej nie wybrała,z tego co piszesz wnioskuję również że jest ci obojętna nie ma tej prawdziwej więzi przyjaźni więc nie miej żadnych wyrzutów,niech dalej będzie twoją"ala"przyjaciółką i tylko tyle
jaskra lubi tę wiadomość
ania0141 -
jaskra, eh, niefajna sytuacja... Oby zrozumiała i nie obraziła się na wieki Bo szkoda tracić tak naprawdę koleżankę przez jakieś nieporozumienie.
Wow, takie coś to ja lubię Wracam wymęczona, zmarznięta ze spacerku. A tu obiad na stole. Postarał się mój facet! Aż ze smakiem zjadłyśmy, to zawsze inaczej jak ktoś specjalnie przygotuje dla drugiej osoby, bez żadnego sugerowania
To chyba dlatego, że wczoraj uświadomiłam mu, że za tydzień zaczynam 9 miesiąc. Normalnie zdębiał- kiedy to się wydarzyło?
Jutro mam wizytę, zwykłą, bez USG, ale chętnie posłucham jak moja szyjka się miewa i miałam do mojego lekarza kilka pytań... Muszę je sobie zapisać jak mi się przypomną, bo w tej ciąży w ogóle o nic nie dopytuję, wydaje mi się podczas wizyty, że wszystko jasne, a potem coś mnie nurtuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 15:38
ania0141, panda80, jaskra, mania, agulas lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Zależy pewnie od szpitala i od tego jak dzidzia ma się w brzuszku ale zazwyczaj chyba w terminie z om. Przynajmniej moje znajome tak miały.
Jaskra co za babka trochę to dziwne jak dla mnie żeby się tak narzucać i niezbyt dobrze to świadczy o tej osobie tzn nie chce nikogo obrażać ale co ona ma w głowie pierwszy raz słyszę coś takiego
Lanusia Twój dr jutro pobierze Ci ten gbs? Bo ja mam skierowanie i muszę iść na oddział i położna ma mi pobrać tak mi mój dr powiedział i pójdę w czwartek bo mam męża w domu to mnie podrzuci.
-
z tymi chrzestnymi tez problemy...ja mojego to widziałam z 10 razy w zyciu ahahhahaha tak naprawde to uwazam, że jezeli ktos wybiera np brata czy siostre to nie ma czegos takiego, ze jak bratu sie urodzi dzidzius to ja musze byc chrzestna...
-
Jaskra tupet ma ta twoja koleżanka, ja osobiście nie lubię jak ktoś mi coś narzuca i to jeszcze w w ten sposób no masakra,hahaha
Ja dziś totalnie wysiadam,pogoda chyba robi swoje.. usmażylam rybę na obiad z frytkami na szybko surowe z kapuchy i w sumie nic więcej nie zrobiłam, nawet nie zdjęłam pizamki -
nick nieaktualnyMagSz wrote:A ile dni po terminie trzeba się udać do szpitala? I po którym z Om czy z Usg? (u mnie to np. Tydzień różnicy, z usg później)
Mój uaktualniony termin z OM to 28.03., szpital tydzień po terminie.
Z usg I trymestru mam 24.03., ale w szpitalu patrzą na termin z OM.MagSz lubi tę wiadomość
-
Olina wrote:dzieewczyny , ktore miały skladać te wnioski o uznanie ojcostwa, juz to zrobiłyście?? potrzebne było wam zaswiadczenie o ciazy i skrocony odpis aktu urodzenia? bo my chcielismy isc jutro, a tego nie mam;//
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Dziewczyny urodziłam dzisiaj przed 13.00. Zdrowy chłopak, 52cm i 3kg:) pupę mam jak po wybuchu granatu, a siku robię pod prysznicem, ale gdy patrzę na tego brzdąca to cała ciąża i poród i te stresy i poporodowe bóle znikają teraz liczy się ten malutki człowieczek
fabdorota, Dobson, mania, Kinga., ania0141, paprotka30, malala, Olina, Endzis, ilonia1984, *KasiaS*, czarna_owca, Iwonkaaa, Karatka81, MagSz, katka/85, dichlieb, Wiolcia1405, Rotenkopf, Nemera, agulas, Lanusia93, jamniczakuchnia, panda80, Larisa, karola91, Ameiva, fabiola, Anastazjaaa, _Saszka_, Justyna Es, Mynia, kredeczka91, mappi, Kawuszka, wiecznie, essentiel, natalka189 lubią tę wiadomość
-
Funky, wielkie gratulacje! Wszystko tak szybko i niespodziewanie się potoczyło, aż nie mogę wyjść z szoku. Teraz szybkiego dojścia do siebie Ci życzę i ucałuj swojego Skarba od forumowej cioci. Ps: po cichu Ci zazdroszczę
Kamaaa, nie stresuj się (wiem, łatwo powiedzieć). Jeszcze chwilę i będziesz mieć Zuze na rękach i tylko to ma znaczenie :* -
Funky09 wrote:Dziewczyny urodziłam dzisiaj przed 13.00. Zdrowy chłopak, 52cm i 3kg:) pupę mam jak po wybuchu granatu, a siku robię pod prysznicem, ale gdy patrzę na tego brzdąca to cała ciąża i poród i te stresy i poporodowe bóle znikają teraz liczy się ten malutki człowieczek
-
Funky09 wrote:Dziewczyny urodziłam dzisiaj przed 13.00. Zdrowy chłopak, 52cm i 3kg:) pupę mam jak po wybuchu granatu, a siku robię pod prysznicem, ale gdy patrzę na tego brzdąca to cała ciąża i poród i te stresy i poporodowe bóle znikają teraz liczy się ten malutki człowieczek
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...