Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Funky09 wrote:Dziewczyny urodziłam dzisiaj przed 13.00. Zdrowy chłopak, 52cm i 3kg:) pupę mam jak po wybuchu granatu, a siku robię pod prysznicem, ale gdy patrzę na tego brzdąca to cała ciąża i poród i te stresy i poporodowe bóle znikają teraz liczy się ten malutki człowieczek
Ogromne gratulacje!! Duży chłopiec :*
Jak już dojdziesz do siebie to czekamy na opis porodu i początku Waszej znajomościagulas, ania0141 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualny
-
MagSz wrote:A ile dni po terminie trzeba się udać do szpitala? I po którym z Om czy z Usg? (u mnie to np. Tydzień różnicy, z usg później)
-
Jamniczakuchnia jak dla mnie możesz rodzić
Lanusia no daj znać może też każe Ci przyjść na oddział ja właśnie mam zamiar iść w czwartek rano niech mi pobiora i później do labo zanieść i od razu resztę badań zrobić. -
Funky09 wrote:Dziewczyny urodziłam dzisiaj przed 13.00. Zdrowy chłopak, 52cm i 3kg:) pupę mam jak po wybuchu granatu, a siku robię pod prysznicem, ale gdy patrzę na tego brzdąca to cała ciąża i poród i te stresy i poporodowe bóle znikają teraz liczy się ten malutki człowieczek
Jeeest kolejne kwietniowe szczęście -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki pytanie z serii "strach"... leżę sobie na plecach (z nogami wyżej co by opuchlizna zeszła) a mój brzuch wygląda jakby faktycznie ośmiornica tam była... mały bardzo wierzga, kopie, wypina się... mianowicie mam stracha o to owiniecie się pepowina... strasznie boję się tego... jak z ruchami waszych Malenstw?
Dobrze że wizyta pojutrze...