Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja już tak intensywnie się nie rusza. Przesuwa się i często coś tam wystaje a to noga a to łokieć :p Jak jest cisza to pukam w brzuszek i zawsze jest odzew. Iwonka nie denerwuj się. Zależy od dzieciątka, jedno leniwe drugie dzikusek. Ja bym się bardziej martwila jakby się nie ruszal.
co do pepowinki to niestety jest rzecz niezależna od nas, myslmy pozytywnieIwonkaaa lubi tę wiadomość
-
28latkaa wrote:Po 12dniach użytkowania mój laktator z canpolu elektroniczny przestał działać na szczęście maz szybko kupił mi ręczny laktator. Kurczę nie wiem czy to mój pech czy to badziewie...
-
Iwonkaaa wrote:Dziewczynki pytanie z serii "strach"... leżę sobie na plecach (z nogami wyżej co by opuchlizna zeszła) a mój brzuch wygląda jakby faktycznie ośmiornica tam była... mały bardzo wierzga, kopie, wypina się... mianowicie mam stracha o to owiniecie się pepowina... strasznie boję się tego... jak z ruchami waszych Malenstw?
Dobrze że wizyta pojutrze...
A Pola ma różne fazy. Czasem spokojna, a czasem wariat. Ale jakoś intuicja mi podpowiada, że jest ok. Strachu się najadłam, jak mi po sterydach spała praktycznie dwie doby cały czas. Ledwie ruch, czy dwa w ciągu dnia całego. Ale ktg było 3 razy dziennie i tony sprawdzane co 2h, więc to mnie uspokajało. -
Iwonkaaa wrote:Dziękuję za odp dziewczyny...
Zaglądam na wyniki on-line i mam wyniki mirfologi a przy moczu piszę 'zniszczenie materiału " agat the fuck ??? Na czwartek muszę mieć wynik mpczuba tu go brak... ciekawe czego się jutro dowiem... -
Iwonkaaa wrote:Dziewczynki pytanie z serii "strach"... leżę sobie na plecach (z nogami wyżej co by opuchlizna zeszła) a mój brzuch wygląda jakby faktycznie ośmiornica tam była... mały bardzo wierzga, kopie, wypina się... mianowicie mam stracha o to owiniecie się pepowina... strasznie boję się tego... jak z ruchami waszych Malenstw?
Dobrze że wizyta pojutrze...
Iwona u mnie od kilku dni strasznie mocne ruchy wieczorem. Brzuch baaardzo faluje tak jak mówisz. Ja mam wizytę w piątek,ale bez usg,wiec nie wiem... myślę jednak ,ze to normalne. Jedne dzieci ruszają się mniej a drugie więcej. .. -
Iwonkaaa wrote:Tylko właśnie pojemnika brak:/ grrr ale mają mój nr to powinni zadzwonić i poinformować...
-
Funky09, super!!!!! Gratulacje, wszystkie czrkalysmy na te wieści! Wspaniałe uczucie na pewno A Twój opis z granatem mnie rozbawil i przeraził no ale sama prawda! Wracaj szybko do formy i delektuj się największym szczęściem!
Ja po dzisiejszej wizycie mam nakaz leżenia. Nie mam już szyjki, a lekarka powiedziała i zapisała w karcie rozwarcie na 0,5-1cm. Także nie ma żartów, muszę leżeć bo potrzeba jednak do pełni szczęścia tych dwóch tygodni. Wynik gbs ujemny, na szczęście to z głowy ten temat. Mąż teraz poczuł napięcie Widzę jak przeżywa Także synek, ją zaciskam nogi a Ty jeszcze poczekajania0141, panda80, wiecznie lubią tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
zglaszam sie po wizycie!! Alicja ma 2400 g, nadal się pisze na małe dziecię ale wszystko jest w normie łóżysko się znów podniosło, także wszystko ok kolejna wizyta za dwa tygodnie na wizycie moje cisnienie wynioslo 150/90.. lekarz przepisal mi lek. mam mierzyc cisnienei rano, w dzien i wieczorem. jesli przekroczy 140/90 mam do niego zadzwonic i powie mi jaka dawke leku mam wziac. jesli przekroczy 150/90 mam jechach od razu do szpitala. mam nadzieje, ze nie bede musiala brac leku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 23:08
Dobson, ania0141, Larisa, Endzis, Anastazjaaa, Karatka81, Lanusia93, Rotenkopf, wiecznie lubią tę wiadomość
-
28latkaaa to się zmartwilam tym laktatorem, mam ten sam.. Ale może Twój wadliwy? Niby opinie w necie pozytywne..
Agulas nie zazdroszczę problemów z ciśnieniem. Jak człowiek wie że musi mierzyć i że to ważne to się potem nakreca i czasem przez to za wysokie wyniki wychodzą, bo nerwy.. Przynajmniej u mnie tak to wygląda..agulas lubi tę wiadomość
Julia
-
nick nieaktualny
-
hejka,jamniczkuchnia mój ostatnio też chrapie i tym mnie budzi:(
ta noc to jakiś koszmar był,nie dość,że się nie wyspałąm to jeszcze wszystko mnie boli nie mam siły wstać.od wczoraj łydki i dłonie mam mocniej spuchniete nawet mój mąż to zauważył a najgorsze to jest to że mam jakieś białe plamy na łydkach,domyślam się że ma to związek z krążeniemania0141